Катастрофа на Г.М. Димитров.
Модератор: Общи модератори
Катастрофа на Г.М. Димитров.
Мисля, че може да ви заинтригува...
http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?p=154665
http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?p=154665
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
бях очевидец от терасата ми....
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Поредният "играч", дето скоро е взел книжка и е решил да се прави на състезател.... честно казано по-скоро се радвам, че спътника е оцелял, отколкото да съжалявам, че тоя дришльо е починал... 

madpetio написа:бях очевидец от терасата ми....
Ти видя ли точно катастрофата, или последствията.
Момчето е починало на път за болницата - http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1060484
Според официалните данни е на 21 години, но според всички присъстващи на катастрофата беше на много по-малко, някои дори казваха, че го познават...
Honzik, нали знаеш поговорката "за мъртвите или добро или нищо"...
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
Колеги дайте да направим нещо , някаква иницатива от нас с БМВ-тата... вече познати като ме видят и с очудване "ооо ти си жив !" , то от толкова кастрофи и неиндентифицирани трупове не се знае знае ли се...
ЩЕ НИ ИЗЛЕЗЕ ИМЕ !!!!!! и то лошо !

tin написа:Колеги дайте да направим нещо , някаква иницатива от нас с БМВ-тата... вече познати като ме видят и с очудване "ооо ти си жив !" , то от толкова кастрофи и неиндентифицирани трупове не се знае знае ли се...
Просто съвпадение... Другата седмица може само поршове да катстрофират...
Мир на прахта на момчето...

П.С. А и мен ме дразни като ми кажат "карай внимателно, напоследък колко БМВ-та се омазаха...
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
поредната ужасия за добро утро:( на мен ми се обаждат през ден да ме питат жив ли съм и дали не съм се ударил аз ......
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
В рая тирове няма - Приятен път!
Гадно звучи, ама вече ми писна да гледам малоумници с лачени коли и много коне под капака. Така ако се трепат е ОК - просто другите да са читави

Гадно звучи, ама вече ми писна да гледам малоумници с лачени коли и много коне под капака. Така ако се трепат е ОК - просто другите да са читави

Не е виновно само момчето.
[сарказъм]Да бе, гьол? В центъра на столицата? Никога не съм виждал ... [/сарказъм]
Това едно.
Второ - в коя нормална столица по света можеш да видиш ТИРове? Навсякъде имат забрана да влизат в града, само по обиколни и околовръстни. То и тук май имаше такава наредба, но ето колко се спазва.
Някой в коментарите в dnes.bg написа:ako go niamashe ogromnia giol koito e tam pri vseki po iak dujd ot 15 godini nasam niamashe da ima tragedia
[сарказъм]Да бе, гьол? В центъра на столицата? Никога не съм виждал ... [/сарказъм]
Това едно.
Второ - в коя нормална столица по света можеш да видиш ТИРове? Навсякъде имат забрана да влизат в града, само по обиколни и околовръстни. То и тук май имаше такава наредба, но ето колко се спазва.
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Фил написа:Не е виновно само момчето.Някой в коментарите в dnes.bg написа:ako go niamashe ogromnia giol koito e tam pri vseki po iak dujd ot 15 godini nasam niamashe da ima tragedia
Това едно.
Стига глупости - ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА ПРОДЪЛЖАВА!!!

И сега започва плюенето по гадните шофьори, а масовия олиговрен ще вегетира пред телевизора и ще цъка с език... Е, и медийте ще направя пачка, де

Фил написа:Не е виновно само момчето.
Това едно.
В коя нормална столица се кара с 150 km/h ?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Фил написа:Не е виновно само момчето.
МОЛЯ????? Т'ва да не мислиш, че е станало с 50км/ч????? Ако е карал с позволената скорост за града 50км/ч.... нямаше дори да се удари в ТИР-а...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ааааааааааааааа
аман от спорове
да се разберем
и тоя с джипа е виновен заради скоростта на първо място
и общината е виновна че не си оправя дупките запълнени с вода както и не поддържа системата за оттичане на вода
както и тира че е изобщо влязъл в софия
но все пак ако не беше тир а повечко коли какъв щеше да е изхода от ситуацията - повече жертви евентуално
аман от спорове
да се разберем
и тоя с джипа е виновен заради скоростта на първо място
и общината е виновна че не си оправя дупките запълнени с вода както и не поддържа системата за оттичане на вода
както и тира че е изобщо влязъл в софия
но все пак ако не беше тир а повечко коли какъв щеше да е изхода от ситуацията - повече жертви евентуално

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ех, много жалко за момчето... тази локва там наистина е опасна 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”