3 Серия Фейс Лифт и 1 серия купе
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
мда, но масата на колата не оказва влияние(или пренебрежително малко) на максималната и скорост, а само на времето за достигането и
no offense - не ми допада 1цата и трябваше да измисля нещо

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
[steeN] написа:мда, но масата на колата не оказва влияние(или пренебрежително малко) на максималната и скорост, а само на времето за достигането и
Е то малко ли е? Повечето хора рядко ще видят какво е над 160км/ч, но на светофар всеки спира, и чувството че си не-победим е много хубаво.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
[steeN] написа:мда, но масата на колата не оказва влияние(или пренебрежително малко) на максималната и скорост, а само на времето за достигането и
поне си го признаваш ..

Иначе 120d автоматик = 325i седан автоматик като динамика!
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Turturelo написа: имаме едно много приятно 3-врато 120d.

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Turturelo написа:
поне си го признаваш ..Съжалявам, че не мога да ти демонстрирам какво представлява 1Series. Днес е последния ден на Road Show 2007 - имаме едно много приятно 3-врато 120d.
Мани, мани.... не ми се мисли.... вчера Калин от Камор ме уреди да се возиме днес в 118d-то в Плевен и аз се успах....

Калин не го пращай в Камор, той си е от ВиА Интеркар
Иначе не е трябвало да се успиваш ..
има за какво да съжаляваш, защото маршрута бе доволно дълъг (~ 80 км) и се подаваше газ .. поне така чух
Gecata беше участник и мисля, че остана доволен
В последната група за днес се появиха едни пичове от плевенските ентусиасти и въпреки, че не бяха в списъка, бяха късметлии, защото записаните не дойдоха и покараха .. доволни останаха като цяло май
Имаше и още един пич (Ивчо, ако не ме лъже паметта), който пък каза, че "новите" BMW-та не се пързаляли, та трябваше да показвам, че не е така 

Иначе не е трябвало да се успиваш ..

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Turturelo написа:само дето може да понацепи шортите на доста по-големи моделчета, които не изглеждат толкова детски .. особено, ако е 120d и мине с 240 покрай теб ..

покарах една 120d за 2 седмици и вече съм на друго мнение.
Голям кеф е с тоа дребосък

Пък и беше с 6 скорости ръчка и направо му накъсах шортите

Не е като да не носи удоволствие от шофирането

Честно казано тоа дребосък се държи на пътя много по-добре от някой по-големи
автомобили на други производители

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

120d LCI (Life Cycle Impulse) е с 14 к.с. и с почти половин секунда по-бърза до 100 км/ч от предишната. Може да им разгледаш данните. Предишната си беше определено силен автомобил за размера си, този клони към бърз дори - при три вратата версия с ръчна кутия 0 - 100 е 7.5 сек, което за дизелов компактен автомобил си е много добре.
Coupe ще има, но не мога да ти кажа кога .. знам, но не мога
Coupe ще има, но не мога да ти кажа кога .. знам, но не мога

- Mollov
- Мародератор
-
Turturelo написа:Калин не го пращай в Камор, той си е от ВиА Интеркар![]()
Да де, грешката е моя.... 'фана ме инерцията, че на щанда и на ценовата листа пише "Камор Ауто".... Иначе ми каза, че маршрута бил извън Плевен и е дълъг.... аз точно заради това щях да се дигна от София....

Иначе според мен 118d FL е оптималният вариант из между четирите - 118d/120d преди фейса и 118d/120d FL... т'ва чудо с умерено каране сигурно ше дава 5 градско...
- Mollov
- Мародератор
-
А, туй ясно.... сигура не сте го "галили".... то и аз като карах оная 120-ка и й нададох газ (че не само аз, ми и моя човек, дето уреди импровизирания "тест драйв") и накрая борд компа рече "10.8" 

45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3