Реставрирене на оригиналния ключ - как
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Реставрирене на оригиналния ключ - как
И двата ключа са ми в отвратително състояние - предимно средното копче за заключване се е накъсало около гумата и едвам хваща. Възможно ли е да се подмени обвивката с нова или някакъв начин да се реставрира старата. 10х
Re: Реставрирене на оригиналния ключ - как
Трябва нов,за съжеление, и при мен е така,както на Камор така и на Дару струва 350лв. с ДДС,в Камор се бави 4-5 дена,а в Дару 10 дена,така ми казаха поне 

Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

Ключа го отворих още вчера и проблема е едиствено в Ши*аната гумичка. Първо се отваря задното капаче, след това се развиват 2 винтчета, пада целия заден капак. След това се показва платката с 2те батерии и културно с тънък нож се повдига за да излезе цялата. Отдолу остава магнитната клавиатурка с 3те бутона, вади се и накрая остава прокъсаната гума. Тя е цяла като бутоните са релефни на височина да запълнят отворите. Затова е трудно да се замени с някакво парче, което е равно - няма да се нанесе в отворите и ще влиза прах, пък и трудно ще се натискат. Мисля да отида да търся клавиатури за телефонни панели, със сходни по големина бутони - поне за тоя кръглия. После ако намеря подходящ такъв ще го изрежа само него така, че да застъпи отвътре без да изскача.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
В един магазин за електроника, гледах че продават комплект гумени бутони/"копчета".
Имаше всякакви р-ри. Струваше 15 лв. Май беше за геймърските конзоли. Май това ви трябва?!
Надявам се да съм бил полезен.
Усоех!
Имаше всякакви р-ри. Струваше 15 лв. Май беше за геймърските конзоли. Май това ви трябва?!
Надявам се да съм бил полезен.
Усоех!

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Да ги направим кожени-подобно на воланите...
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
Колеги, едно аверче ми каза че може да направи гумички точно като оригиналните, но иска да знае колко бройки от тях можел да продаде. Че то искало изработка на матрица и там някви глупости. Мислел ако започне да ги прави да ги пусне на около 20 лева комплекта
Според вас при подобна цена ще вървят ли?

- miropleshiviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91 320Д
- Мечтае да кара: Маруся
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
koko29 написа:.... Мислел ако започне да ги прави да ги пусне на около 20 лева комплектаСпоред вас при подобна цена ще вървят ли?
20 лева? Ми то ка т цени в Дару Кар бе!

Струва ми се, че за три гумички цена като 10-12 лева е съвсем рзумна.
Едва ли ще направи пачка от нашия форум, но ако му иде 'отръки, може да разшири офертата си и за други марки.

35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3