Кажете отзиви за 318тдс с чип

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: БМВ 318тдс и ФВ Пасат Б6

Мнение от bmw_light » 17 Юни 2007, 22:28

здравейте!

отскоро карам бмв 318тдс и ми се струва малко слабичко.. особено като слизаш от опел 2,2тдс. иначе бмв-то си е бмв.

и така, реших да отвържа кесията за чип-тунинг,, намерих една фирма Редлайн-тунинг и се бях запътил натам, когато като средно образован реших да прочета все пак кво са написали по тази тема пообразованите от мен.
тъй като съм нов, не можах да се оправя мн, разбрах само че има чипове на различни фирми и че този на Брезел е един от добрите.

Може ли някой да ми даде съвет в кой сервиз да си изпържа колата (говорим за Сф или Вн) и какъв чип да си сложа (или в коя тема да погледна :))

мерси предварително

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 17 Юни 2007, 22:55

bmw_light написа:здравейте!

отскоро карам бмв 318тдс и ми се струва малко слабичко.. особено като слизаш от опел 2,2тдс. иначе бмв-то си е бмв.

и така, реших да отвържа кесията за чип-тунинг,, намерих една фирма Редлайн-тунинг и се бях запътил натам, когато като средно образован реших да прочета все пак кво са написали по тази тема пообразованите от мен.
тъй като съм нов, не можах да се оправя мн, разбрах само че има чипове на различни фирми и че този на Брезел е един от добрите.

Може ли някой да ми даде съвет в кой сервиз да си изпържа колата (говорим за Сф или Вн) и какъв чип да си сложа (или в коя тема да погледна :))

мерси предварително

има 1 тема по голяма за чиповете там има един странник които дава чипове на странно малки цени и можеш сам да си го сложиш ... освен ако не те бият парите през ръцете и не искаш да ти го "сложат" :mhihi: в некои "реномиран" сервиз
Изображение

Предишна

Назад към E36