проблем с дигиталния климатроник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
проблем с дигиталния климатроник
та въпроса ми е следния четох доста из подфорума и търсих из търсачката но не ми стана ясно едно нещо . когато запаля колата и пускам вентилатарора на климатроника и нема никой но след време тръгва , а понякога не го прави въобще този номер . та въпроса ми е това от кондензатора на платката на климатроника ли ми е или от въпросния таралеж . И ако може някой от София да каже къде мога да отида да ми го оправят ако не се справя сам . Благодаря предварително за отговорите 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
ами ти май сам си си отговорил но понеже кондензатора е стотинки пробваи с него първо пак ако не се оправи виж и другото 

- avox76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '95, 320i, Touring
100 % е кондензатора ! То и аз в началото изобощо не вярвах
Кондензатора може да ти го запоят във всеки сервиз за аудио, видео и TV техника. Достатъчно е да им занесеш кондензатора (защото може и да нямат точно такъв) и панела за управление на климатроника.
Ето повече инфо по темата:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=20980&postdays=0&postorder=asc&start=15

Ето повече инфо по темата:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=20980&postdays=0&postorder=asc&start=15
- zaza1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320i и 318ti
И друго не разбрах аз от предните теми този кондензатор е 0.47uF обаче на колко волта на 12 или може и на 25v
- zaza1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320i и 318ti
Някой няма ли да помогне или ако някой има ел. схема на платката на дигиталния климатроник моля да помогне
Таралеж
Според мен тези с дигиталния климатроник нямат таралеж или бъркам?И друг въпрос : /След като смених кондензатора/Може ли на прозореца горе и в краката долу да духа студено защото при мен дори и на 16 градуса горе и долу духа топло а само в центъра духа студено и топло?
Иначе сменяй го кондензатора има ефект!

- changethegame
- младши ентусиаст
-
При мен се получи същия проблем и сега съм оставил модула да му сменят този кондензатор, дано да стане, защото един приятел имаше сащия проблем и в Дару Кар му излезе 115лв оригинален кондензатор плюс още за ремонта... неискам да ми режат главата през кръста... Евала дето сте отворили тази тема, благодарение на вас може и да мина с малко разход за ремонт 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
changethegame написа:При мен се получи същия проблем и сега съм оставил модула да му сменят този кондензатор, дано да стане, защото един приятел имаше сащия проблем и в Дару Кар му излезе 115лв оригинален кондензатор плюс още за ремонта... неискам да ми режат главата през кръста... Евала дето сте отворили тази тема, благодарение на вас може и да мина с малко разход за ремонт
Ремонт в Дару...,а

Пу

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
9 мнения
• Страница 1 от 1