шарнири
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
шарнири
мамка му и дупки....есента сменях шарнири,одеве погледнах колата от долу и са разбити пак,миналия път сложих за 32 лева бройката,сега ми предлагат турски за 35 и немски за 55,ще взема немски,някои да има впечатления и дали има смисъл да се слагат немски,повече ли ще изкарат по наще пътища,приличащи на швейцарски кашкавал....иначе глоби и данъци плащаме.... 

По-добре корем от бира,от колкото гърбица от работа!
- maksim_uk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 1,8 97g
бате за дупките коликото и да си говорим проблема ще си оста не.
за шарнирите и аз биах с германски саштата работа вси4ко се разбива разликата е в цената сега си сложих турски ASKO (в оранжева кутия) или не6то такова мисли 4е са сас са6тото ка4ество и са по евтини.
ве4ни нешта ниама.
за шарнирите и аз биах с германски саштата работа вси4ко се разбива разликата е в цената сега си сложих турски ASKO (в оранжева кутия) или не6то такова мисли 4е са сас са6тото ка4ество и са по евтини.
ве4ни нешта ниама.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
maksim_uk написа:бате за дупките коликото и да си говорим проблема ще си оста не.
ве4ни нешта ниама.
Ей момчета,с тия турчоляци да не изгубите колилетата

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
сложих немски,после ще видя марката..тия,с който излизат от завода,на двете колела външните шарнири по 50 лева бройката,колата е перфектна сега,няма нищо общо с преди,нито тропа,нито тресе волана... супер е
сега ще видим пробега на немските шарнири дали ще е по-голям от турските,а и все пак съм сас 225/45/17 от пред ... 

По-добре корем от бира,от колкото гърбица от работа!
4 мнения
• Страница 1 от 1