Питане за задните фарове за мъгла

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от FireWire » 15 Юни 2007, 23:31

Една светлина две светлини- ами в ръководството на потребителя дето го има тук във форума се говори за две - да де и двете светят. И двете са с крушки с двойна жичка. Моята е германка - 94 година 318 и. Всичко си е фабрично. Не знам дали се дразнят зад мен но щом си е фабрично няма да махна едната. А за другото - спор няма - да се ползват само при нужда не за ...:)

Потребител
Аватар

Мнение от dashita » 27 Юни 2007, 18:17

И аз се сблъсках с този "проблем"...

Свалих задната дясна крушка - здрава, смених я със лявата да неби да недовиждам - пак няма, не свети от дясно.
Реших да взема да погледна ел. схемата на колата (изтеглих я от форума)... и какво да видя в "ETM ел. схеми за Е36 Седан и Купе след 93г." крушка за заден десен фар за мъгла има отбелязан само в самото отделение за задните светлини, но никаде не е описано крушката (в случея едната жична на крушката) да е вързана някаде, а описане за свързването на лявата си има... значи дясната въобще не трябва да е вързана - поне според този manual, незнам за други региони може да има друг.
Реших да погледна ел.схемата на E36 Compact - там пък въобще няма отбелязана задна дясна крушка за мъгла, лява си има.
Така че явно както и повечето хора тук смятат си е напълно нормално да свети само левия

Предишна

Назад към E36