help
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- maksim_uk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 1,8 97g
help
Здр. колеги карам 318 92г. газ/бензин от в4ера не6то се обарка на бенз.Като подам газ и колата неиска да откасне,като дизел е.Подавам газ и тя забива муцуна и поема много бавно.На газ ниама никакав проблем освен 4е гори 16/100.
можели това да е от запу6ени дюзи.
можели това да е от запу6ени дюзи.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Виж налягането на помпата
Изчисти и дюзите на ултра звук профилактично
Абе каквото и да и правиш щом я караш на газ тази кола вече никога няма да върви читаво на безин

Изчисти и дюзите на ултра звук профилактично

Абе каквото и да и правиш щом я караш на газ тази кола вече никога няма да върви читаво на безин

- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
vld написа:Виж налягането на помпата![]()
Изчисти и дюзите на ултра звук профилактично![]()
за съжаление май си прав и това е едно от нещата които ме спират

- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
Това е истината газта убива съвременния ДВГ това трябва да го пи6е ня опаковката на lovato brc и т.н
да зимат пример от цигарите ! 

- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
[quote="BMWm5"]Това е истината газта убива съвременния ДВГ това трябва да го пи6е ня опаковката на lovato brc и т.н
да зимат пример от цигарите !
[/quote
хаха това беше яко ама как ще му прасна една цигара
т.е ще му сложа газ или метан хахахаха

хаха това беше яко ама как ще му прасна една цигара

т.е ще му сложа газ или метан хахахаха

- maksim_uk
- кандидат ентусиаст
-
сори за "дизела" ходих в един сервиз на козлодуй и дунав и миказаха 18 лв. на дуза и демонтаж монтаж от мен.не6то нереално ми се вижда.имали ниакаде по евтино.
и какво 6те кажете за горивните добавки за дюзи?
и какво 6те кажете за горивните добавки за дюзи?
- maksim_uk
- кандидат ентусиаст
-
МЕРСИ ПИ4ОВЕ БЯХТЕ МНОГО ИЗ4ЕРПАТЕЛНИ ЗА ДЮЗИТЕ И ПРОБЛЕМА КОИТО ИМАМ МИСЛЕХ 4Е АКО ИМАМ ПРОБЛЕМ С КОЛАТА И ГО СПОДЕЛЯ НИАКОИ МОЖЕ ДА Е ИМАЛ САШТИЯ И ДА СПОДЕЛИ КАК ГО Е ОПРАВИЛ И ЕВЕНТУАЛНО ДА МИ"ПОМОГНЕ".СОРИ НО СИ МИСЛЕХ 4Е ТОЗИ ФОРУМ Е ТО4НО ЗА ТОВА ДА СИ ПОМАГАМЕ ЗА КОЛИТЕ А НЕ ЗА "ЦИГАРИТЕ" 

- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
maksim_uk написа:МЕРСИ ПИ4ОВЕ БЯХТЕ МНОГО ИЗ4ЕРПАТЕЛНИ ЗА ДЮЗИТЕ И ПРОБЛЕМА КОИТО ИМАМ МИСЛЕХ 4Е АКО ИМАМ ПРОБЛЕМ С КОЛАТА И ГО СПОДЕЛЯ НИАКОИ МОЖЕ ДА Е ИМАЛ САШТИЯ И ДА СПОДЕЛИ КАК ГО Е ОПРАВИЛ И ЕВЕНТУАЛНО ДА МИ"ПОМОГНЕ".СОРИ НО СИ МИСЛЕХ 4Е ТОЗИ ФОРУМ Е ТО4НО ЗА ТОВА ДА СИ ПОМАГАМЕ ЗА КОЛИТЕ А НЕ ЗА "ЦИГАРИТЕ"
пич извинявай ама аз лично съм нямал проблем с това явно трябва някой който го е имал да ти отговори но си мисля че вреда има газта мен лично това ме спира да си сложа точно че си губи обороти и се запушват дюзи

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
maksim_uk написа:МЕРСИ ПИ4ОВЕ БЯХТЕ МНОГО ИЗ4ЕРПАТЕЛНИ ЗА ДЮЗИТЕ И ПРОБЛЕМА КОИТО ИМАМ МИСЛЕХ 4Е АКО ИМАМ ПРОБЛЕМ С КОЛАТА И ГО СПОДЕЛЯ НИАКОИ МОЖЕ ДА Е ИМАЛ САШТИЯ И ДА СПОДЕЛИ КАК ГО Е ОПРАВИЛ И ЕВЕНТУАЛНО ДА МИ"ПОМОГНЕ".СОРИ НО СИ МИСЛЕХ 4Е ТОЗИ ФОРУМ Е ТО4НО ЗА ТОВА ДА СИ ПОМАГАМЕ ЗА КОЛИТЕ А НЕ ЗА "ЦИГАРИТЕ"
Няма да се сърдиш,тук болшинството от хората посещават сервизи,затова няма кой толкова да те посъветва.БМВ не е масова кола на газ и тепърва проблеми като твоя ще имат гласност....,разбира се не ви го пожелавам

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
11 мнения
• Страница 1 от 1