искаш ли само ти да слушаш или и тия на 50 метра от тебе
Модератор: Icco
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Мирослав Мандов мисля ,че се казваше.Имам визитка тука негова. Сядам аз и гледам в тоя Фиат Типо дето не струва повече от 3000лв, как вътре на таблото пред мене стои 15 инча плосък дисплеи, някаде е срит компътъра, а задната седалка е заменена от 2 сигурно поне 18 инчови баса.... направени в кутия. Идна камера гледа назад и образа показан от нея на дисплея е с функцията на задно огледало... Луда кола. На върлода ми колко струва всичко общо, получих неприкрита усмивка, пламък в очите и отговор - " Ми някъде към 8000 лева..." При кола за 3 бона...Ей тфа е мания...

Това е брата на Ники от MVN. Типото (1,4л) започна да го прави след като престанаха да работят заедно. На Миро музиката беше 8000 преди плоския дисплей и камерата, ама това не е толкова важно. По-важното е, че си игра няколко месеца съвсем сам. Тази музика във фирма, с маркови говорители щеше да е мин. 2 пъти по скъпа. На мястото на задната седлака са 4х18'', за другото съм забравил, че ме заболя главата като ги броихме

Never mistake motion for action...
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
За Лион -> В типото има 2х18 на задната седалка (ако не вярваш помисли си колко см. е 18' говорител
), музиката е много яка, НО според мен не е качествена
Все пак евала за ентусиазма да се занимава с това и да хвърли толкова много пари.
За Опинци -> Ами ти гледаш кабели за контакти и лампи колега
За да захраниш един читав усилвател ти трябват към 10 квадрата кабел и то качествен, който повярвай ми не струва стотинки. Сложи за два усилвателя кабелите захранващи, сложи и 2 чифта наистина хубави чинчове (пак не са ниакакви стотинки), сложи и 3-4 квадрата хубав кабел за говорителите и то станаха 200лв.

За Опинци -> Ами ти гледаш кабели за контакти и лампи колега

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
От малък

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Моя грешка, говорителите отзад наистина са 2х18'', просто доста отдавна сме го коментирали с Миро. Не съм специалист, но не смятам, че музиката не е качествена. Просто е толкова много, че в Типото й е тясно. Наистина е нечовешко. И в крайна сметка, каквото и да е, нали говорехме за ентусиазъм... Аз поне по-сериозен аудио-ентусиазъм досега не съм виждал
PEACE

PEACE
Never mistake motion for action...
- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
heeeee
ми аз знам че 15-ките се 4уват далече и не6то пове4е от 12-ска .ама трябва да гледа6 на теб да тие гот а не на останалите отван .и за тях 6те има : 

- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
в типото на Миро Мандов има 2бр 18" + 3 бр 15" и цялата му муэика беэ труда е под8000 лева и е наистина раэтърсваща. Аэ лично в моята 318ка '84 съм вложил 4000 лева( виж моят профил ) и съм доволен, но ще влагам още пари в мощност. Иначе чувството е че съм монтирал кола на музиката, а не обратното.
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2