Кво да огледам на една ИС-ка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Кво да огледам на една ИС-ка
Един авер ме вика като собственик на БМВ да гледаме една ИСка , аз знам само за ВИН-а как се проверява и това е ... Кажете някой тънкости ще съм благодарен ! Мерси 

...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Има още едно място дето се проверява коя година е.Ама не е много сигурно щот може и да е сменяно...
Става въпрос за кората която е на предния капак.Дето е закрепена за него.Като отвориш капака и в предната част на кората,от ляво по периферията пише месец и година на производството.Поне на мойто е така
Става въпрос за кората която е на предния капак.Дето е закрепена за него.Като отвориш капака и в предната част на кората,от ляво по периферията пише месец и година на производството.Поне на мойто е така

- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
Nightmare написа:Има още едно място дето се проверява коя година е.Ама не е много сигурно щот може и да е сменяно...
на пове4ето 4асти да не кажа на си4ки има едно кръг4е и жътре пи6е коя година е и кои месец да кажем на реиката на корите на вратите бе на сякаде наи сигорно е капака на све6тите на които пи6е бмв там да се гледа 6тото е наи малко вероятно тои да е сменен съ6то така за годината може да се разбере и с колко аир бега е колата ако са 2 отиваме от края на 94 на горе друго важно не6то е като запали6 двигателя да студено да не тракат валове да не мени оборотите и да не тресе и да не забрави6 да види6 ауспуха дали не е 4ерен и да на пу6и като даде6 рязко газ мисля 4е това са наи важните не6та по двг след това гледа6 дали колата е нямала сериозни удари за това наи лесно гледа6 линиите как са да ли на сякаде са равни и наи ве4е фугите между отделните детаили при удър те много трудно се напасват .. след това гледа6 салона ако е запазен на4и не е карана много и тогажа си преценява6 дали 6те е твоята

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: Кво да огледам на една ИС-ка
bmw_e36_fen написа:Един авер ме вика като собственик на БМВ да гледаме една ИСка , аз знам само за ВИН-а как се проверява и това е ... Кажете някой тънкости ще съм благодарен ! Мерси
гледаи същите неша които си гледал като си купувал твойта

5 мнения
• Страница 1 от 1