Случка с полицай, ебаси държавата,ебаси законите!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 13 Юни 2007, 16:19

Куките по пътищата ни са корумпирани! Верно е, че има и читави хора, но болшинството от тях излизат на пътя за да си изкарат доста над надника! Ако излизаха за да си вършат работата, може ли някой да обясни защо тогава почти всеки ден гледам как някой ми минава на червено, прави ми обратен завой в тунела под тепетата и т.н. простотии а куки там няма! Те само седят на сянка и дебнат да копнат някой карал с 60км./ч. на безлюден булевард за да получат десетте си кинта!
А тези, които са готини, отзивчиви и свястни люде са пичовете и мадамите, които не ги виждаме! Културни, интелигентни, работещи с мозъка си! Много от тях ги пускат в акции и рискуват живота си, но лицето на полицията са куките с патрулките по улиците - тъпи, прости, повечето едвам изкарали дипломата си за средно... но алчни, брутални и корумпирани!
И мен преди време една кука ме засече с личната си въшка и ми се пенеше щото си беше нахлузил смачканата униформа, но си тръгна с пяната в устата. За съжаление нямах прокурорска карта за да го привикам след това! А точно това заслужаваше :1:
Все пак сред мършата се намират любезни, свястни хора и колкото повече стават, толкова по-добре! :lalala:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 13 Юни 2007, 20:20

ivan1979g написа:Абе чета ги горните постове и се чудя, аз ли живея в друга държава, вие ли сте големи каръци или просто яко си измисляте. За последната седмица ме спряха три пъти, а карам от 8 години и винаги е било така. Има мърша и между тях, но съотношението е 1 към 10 в полза на читавите полицай.
Айде стига с рибарските историий.

Извинявай, професоре, но ако си караш само в крайните квартали и зад тях дето няма работа са тея хиени, много ясно че никой няма да те спира.Колко са рибарски историите - не мисля че нито аз, нито човека който е постнал темата можем да измислим толкова абсурдни неща ;)

vutov написа: А, какво им оставаш длъжен, бе? Само пари лапат с тези изпити.

не мисля че съм му останала длъжна, но знае ла*ното си е ла*но... така или иначе се знае че ше ме къса, за какво да си тровя нервите излишно?

TheBoss написа:Прав е бил човекът, не си постъпил адекватно. В този случаи отваряш страничното стъкло до долу(ако си едричък - направо отвори вратата), показваш се до кръста навън и започваш: Аз на тебе ще ти го набутам у човката проста, тъпанарка такава, уфтсъ, де одиш ма, да ти сера у устата, загубенячка, патка заспала, 100 патки да ти набутат у заспалия гъз..... и още в този смисъл. И тогава, ако ти каже екзаминаторът, че не си реагирал адекватно, просто се обърни към него и му чукосай един между "чистачките".
П.П. жена ми все ми се кара да не им се нервя на тъпанарите, ама ако не ги псувам ще трябва да слизам и или с бухалката или с ЧЗто -> :bang: Та затова само си ги псувам. А най-обичам да се возя на Лъки в колата, там си е направо все ено на лекция по псувни :)

М,честно казано ми мина идеята през главата да сляза, дет се вика, после щеше да пише че се е стигнало до саморазправа...ма нищо де, то Пирогов беше близо, бързо щяха да я завлекат дотам :mhihi: Обаче таях надеждата че тоя няма да се изцигани, и що-годе спазих благоприличие... :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 13 Юни 2007, 23:30

M2PR написа:...

Ти пък защо реши че коментирам твоя пост? Темата е за полицията, ти пишеш за шофьорския си изпит :kuku: Първото ти мненение въобще не е по темата. МВР е различно от ДАИ(МТ), но ти ги определяш като "тези институции".
M2PR написа:...Вчера, моя милост на шофьорски изпит...
Ти и книжка ли нямаш? Това да не те притеснява, продължавай с компетентните мнения :mhihi: :mhihi:
M2PR написа:
ivan1979g написа:...За последната седмица ме спряха три пъти, а карам от 8 години и винаги е било така....

Извинявай, професоре, но ако си караш само в крайните квартали и зад тях дето няма работа са тея хиени, много ясно че никой няма да те спира...

Професорке, не е лошо да прочетеш поста, преди да му отговориш, защото пишеш глупости.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 14 Юни 2007, 20:48

ivan1979g написа:

Ти пък защо реши че коментирам твоя пост? Темата е за полицията, ти пишеш за шофьорския си изпит :kuku: Първото ти мненение въобще не е по темата. МВР е различно от ДАИ(МТ), но ти ги определяш като "тези институции".

:arrow:
M2PR написа:В тоя ред на мисли, като сме тръгнали да си разказваме абсурдни ситуации....

ivan1979g написа:
M2PR написа:...Вчера, моя милост на шофьорски изпит...
Ти и книжка ли нямаш? Това да не те притеснява, продължавай с компетентните мнения :mhihi: :mhihi:

абе колега, а ти случайно в комплект с книжката ли си се родил :roll: :mhihi:

ivan1979g написа:
M2PR написа:
ivan1979g написа:...За последната седмица ме спряха три пъти, а карам от 8 години и винаги е било така....

Извинявай, професоре, но ако си караш само в крайните квартали и зад тях дето няма работа са тея хиени, много ясно че никой няма да те спира...

Професорке, не е лошо да прочетеш поста, преди да му отговориш, защото пишеш глупости.

Но не и по-големи от твоите ;)

По принцип, когато 1 жена се "държи" като теб /съдейки по тона на постовте/ му се казва ПМС, но когато един мъж проявява такова отношение... още не мога да си обясня на какво се дължи и как конкретно се нарича :roll: ;)

Извинявам се на автора, ако има нещо против и моята абсурдна случка в неговата тема.Бих си едитнала поста, ако и за него представлява такъв проблем като за теб ;)

Съответно и личен съвет към теб - пробвай да се правиш на "мъж" другаде, тук очевидно не се получава :winky:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 14 Юни 2007, 21:42

Брех че лоша кака 8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 14 Юни 2007, 22:07

Aleks написа:Брех че лоша кака 8)

това не е кака а Чък Норис :help:

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 14 Юни 2007, 23:08

M2PR написа:...абе колега, а ти случайно в комплект с книжката ли си се родил...

А ти как успя да напишеш над 600 мнения във форум за коли, без да имаш даже книжка? Но иначе ги разбираш нещата :mhihi:

M2PR написа:
ivan1979g написа:
M2PR написа:

Но не и по-големи от твоите ;)

Пиша, че ме спират непрекъснато, ти ми обясняваш защо не ме били спирали. Стига вдига врява, опитай се разбереш за какво става въпрос.

ivan1979g написа:

Кое точно не разбра от тук? Внимавай, чети бавно за да ти стане ясно. Темата е за полицайте. Ти пишеш за шофьорския си изпит. Аз пиша, че колегите, който критикуват полицията не са прави. Ти ми отговаряш на мен. Този, който те е изпитвал е от Мин. на транспорта, полицайте са от МВР. Сега разбра ли защо първото ми мнение не е за твоя пост?

Ако мислиш да караш кола, няма да е лошо да се научиш да различаваш КАТ от ДАИ. Защото иначе ще спираш на грешните хора, може да те качат на везната и да се депресираш от резултата. :mhihi: :mhihi:

Пишеш, че си карала добре на изпита, и въпреки това са те скъсали. Ако е истина, значи можеш да разказваш рибарските истории от позицията на Големия шаран. :mhihi: :mhihi:

Напиши, моля те, на колко години си. Така ще разбера за какво става въпрос. За жадна за изява ученичка, или за стара ентусиастка. Автоентусиастка имам впредвид :mhihi: :mhihi:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

..........

Мнение от Тоо Cool » 15 Юни 2007, 14:10

Колеги и колежки, не се хабете излишно,нещата са явни и от прости, по-прости-
България=един ГРАНДЕ КЕНЕФ, собственост на корумпирани, мазни педерасти и манафи, наричащи себе си законодатели, полицаи и тем подобни торби с лайна! Който има акъл да се спасява от тая помийна яма и тва е! Другите, които имат кинта-добре дошли отново-с пара ВСИЧКО е ваше господа, закони за вас НЯМА и да го духат бедните!
А за катаджийте и техните семейства-ЕДИН ГИГАНТСКИ НЕГЪРСКИ МИРИЗЛИВ ХУЙ!!!!!!!!!!!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Re: ..........

Мнение от Escape » 18 Юни 2007, 7:15

Тоо Cool написа:Колеги и колежки, не се хабете излишно,нещата са явни и от прости, по-прости-
България=един ГРАНДЕ КЕНЕФ, собственост на корумпирани, мазни педерасти и манафи, наричащи себе си законодатели, полицаи и тем подобни торби с лайна! Който има акъл да се спасява от тая помийна яма и тва е! Другите, които имат кинта-добре дошли отново-с пара ВСИЧКО е ваше господа, закони за вас НЯМА и да го духат бедните!
А за катаджийте и техните семейства-ЕДИН ГИГАНТСКИ НЕГЪРСКИ МИРИЗЛИВ ХУЙ!!!!!!!!!!!!!!!

:yes: най-лошото в цялата история е че си много прав

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DBZ » 18 Юни 2007, 11:57

За тия 6 месеца дето имам книжка са ме спирали 2 пъти. И двата пъти си бях виновен, признавам, но и двата пъти направо си ми го казаха да си почерпя. Много е нахално ама поне не са ми зимали точки. Първия път се заяждаха с фразата "Ше го праим ли момчето пешеходец?" И после като ме питаха дали пия и кат им казах ми да пия и тогава ми казаха "освен ако не искаш ние да пийнем за твое здраве иначе ше трябва да те праим пешеходец.." А втория път даже не ме караха в колата да се върна за да им бутна парите направо на място. Дразним се като искат рушвети ама кой от вас предпочита наистина да му напишат акт и да му вземат точките. Сега сигурно нямаше да имам книжка ако не ми бяха искали пари...

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 18 Юни 2007, 21:56

Видях мнението ти в темата за турците на плажа :yes: , заравям томахавката :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 19 Юни 2007, 10:57

:OT: абе имаме неколко колежки, толко ли не ги научихте вече... :mhihi: та само на тях попадате за заяждане... :mhihi:
по темата, а и в конкретния случай на изпита, се вижда че ако си у ред у нас, всеобщото безумие не те приема :mhihi: ... милко го е казал малко по-точно :mhihi: :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 19 Юни 2007, 23:57

Бях я забравила таз тема, ivan1979g чакай само да се изкажа и аз ще я заровя същата томахавка :mhihi:
Не знам кой твой пост за къде е, честно казано не ме и вълнува много ;) Не ми обяснявай кое от кое да различавам, не е нужно, не съм руса ;) Също така и не виждам смисъла да се "заяждаш", мислейки се адски хитър. И кой къде ще го спират и от какво ще се депресира ...по въпроса мога само да кажа - гледай си твоята паница и ен ме мисли мен :winky:
Как съм карала ли? Скоро ще видиш сам :mhihi:
За годините - 18 и какво? Определящ фактор ли е?Ако за теб е, за мен не е, защото истинските ентуасиасти, а не тези за които ти говориш, не се опредлеят по годините, и по това какви "виртуални мъже" са :winky: Доказват се по много други начини, но ти си разбирач, сигурно знаеш :mhihi:
Сега вече заравяме томахавката ;)

off: ПП.За турците :evil: няма какво да говорим, темата е адски обширна, мога да говоря с часове / в случая да изпиша сума неща..../.

on: Смятам, че Too Cool e прав.

Владо написа::OT: абе имаме неколко колежки, толко ли не ги научихте вече... :mhihi: та само на тях попадате за заяждане... :mhihi:
по темата, а и в конкретния случай на изпита, се вижда че ако си у ред у нас, всеобщото безумие не те приема :mhihi: ... милко го е казал малко по-точно :mhihi: :yes:

:conf:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 20 Юни 2007, 0:08

тая тема я обърнахте на чат..
.
..
...
....
.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 03 Авг 2007, 9:31

аве как се с вас се заяждат как се вас ви прецакват аз никога не съм имал проблеми с полицаите - сигурно съм голям късметлия и попадам само на печени ли ? винаги дневния ред е един и същ - спират ме представят се документи на водача и колата, в някои случай проверка за алкохол или жилетка триъгълник пожарогасител , лек ден , леко дежурство и се разделяме като хора без проблеми и караници. Вас се ви еб*ват се се заяждат пък и аз съм "дупе" "гъзе" (както ви викат на някои от вас) и нам ко си още, с доста лъскаво и приятно БМВ-нце Е39. На външен вид съм съвсем нормален не съм с гейска физиономия (нищо против гейовете - секи да се праска с които си иска), не съм и с физиономия на затворник, ама що се вие се намирате ф ниакакви филми незнам. Заради дрифтенето ли, заради нещо друго ли?????? Колкото пъти видя тема и има нещо общо с полиция се негативни изказвания - аз пък съм доволен пари не им давам (щото няма за кво)

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории