Зверска катастрофа с БМВ на магистрала Тракия

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 Е90 330xD
Мечтае да кара: E46 M3 CSL

Мнение от TNC » 14 Юни 2007, 19:27

Луда работа! Като му се е карало толкова бързо... има писти за тази работа. То, че аз съм бая малък и още книжка нямам ама не бих карал толкова бясно на магистрала или на какъвто и да е път. Просто няма смисъл. Както са го казали "Карай бавно ама славно". Но няма значение вече. Лека им пръст на хората! Дано доста народ да си вземе поука.
Няма невъзмовни неща с бензин в кръвта!!!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 14 Юни 2007, 19:31

Според мен най Добрата скорост е тази скорост с която се чустваш добре и скороста с която се движат останалите защото имали големи разлики има и инфекции
пробвал съм ГТИката с 220 и опделено не се чусвах добре
бях толкова напреднат а и при тази скорост нещата стават доста бързо
но както казват повечето причини за катастрофа много

лека им пръст
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от dim_67 » 14 Юни 2007, 19:35

Аз преди малко се върнах от Варна.Вие на пътя Бургас - Варна да видите какво е.Един идеот с адна Шкода щеше да ме вкара в мантинелата,а карах някъде с 120.Ужас.Незнаят как да карат а пък се пънат.
Мир на праха на хорицата .Жалко за мадамите.

Потребител
Аватар

Мнение от chefito » 14 Юни 2007, 19:52

http://www.vbox7.com/play:c92ff19b

грозна гледка :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316 96', Е46 316 03'

Мнение от overclock » 14 Юни 2007, 20:18

Малоумници винаги ще има на пътя, лошото е, че няма никакъв контрол.Защо да не кара с 200 по магистралата като няма кой да го спре? И да го спрат срещу 20лв. 5мин. по-късно пак ще лети с 200. Може и няколко бири да удари за кураж.Нали сега това е гъзарията да покажеш на всички колко си ВЕЛИК.Можеш да пиеш и да караш бързо.Полиция няма, а и да има се купува много лесно.

Добре, че е бил автобус, а не семейство с лека кола.Трагедията щеше да е много по-голяма.Някои от вас може ли да си представи какво е да ти кажат, че в отсрещната кола са били родителите ти, или жената с децата и в момента са с разпилени мозъци, защото някакъв лигльо се е правил на ВЕЛИК.Може да съм много краен, но такъв бих го застрелял като куче :maad: :maad: :maad: :maad: :maad:
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 14 Юни 2007, 20:20

:++

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 14 Юни 2007, 20:22

Между другото и аз се замислих върху това - ако има нещо положително(образно казано де) в тази ситуация е, че се е ударил в нещо голямо - ако беше лека кола щеше да има още повече жертви - не че и 3 са малко де :roll: !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 14 Юни 2007, 20:24

Трагедия. Гледах първите новини по канал 1 които бяха все още необработени кадри. дадоха лежащото мърто момиче на платното. ужас. мир на праха на невинните

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 14 Юни 2007, 20:33

Лека им пръст на всички загинали,поредните жертви си отидоха по войната на пътищата още колко трябва да дадем за да разберем най-накрая че съзтезания се правят на пистите не по пътищата къде можем да отнемем не само нашият човешки живот.Където можем да прекратим мечтите на човек още когато той ги създава,нека се замислим над това и да караме внимателно :idea:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 14 Юни 2007, 20:35

overclock написа:Малоумници винаги ще има на пътя, лошото е, че няма никакъв контрол.

Не искам да те разочаровам, но такъв тип контрол, какъвто се опитват да установят с новите поправки в закона, е просто невъзможен. Винаги ще има някой, който се чувства достатъчно недосегаем или достатъчно вбесен, че да не му пука. Винаги. Да, може би ще са по-малко... само може би. И какво ще те топли това, ако сред пострадалите си ти или твои близки? Просто не е това начинът. Хората винаги ще изпитват границите на възможностите си, в природата ни е. Проблемът не е в това, че някои шофьори искат да си пробват колата с 240 - всички го искат, просто повечето си дават сметка, че мястото за това не е на пътя. Само дето друго няма. И затова идват онези, дето не им пука и карат с 240 на място, където нормалната скорост е 150.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 14 Юни 2007, 20:44

Защо така на мене ми мяза на Е39 или Е38 колата :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316 96', Е46 316 03'

Мнение от overclock » 14 Юни 2007, 20:58

Ако те жилнат два пъти с по 500лв и на третия път минеш през ареста пак ли ще караш с 200 или ще се кротнеш малко? Защо в Германия българите спираме на 2м преди пешеходната пътека и при ограничение 80 караме с 70? Защото като те хванат ще ти ............. А там рядко пропускат.Мой познат се правеше на отворен, за две седмици престои актовете му стигнаха сумата от 2125 Е!Питай го сега как кара.Интересна е гледката при която на големия гъзар му се реве.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 14 Юни 2007, 20:58

Nightmare написа:Защо така на мене ми мяза на Е39 или Е38 колата :confused:

бахти... кво ви пука кво е БМВ-то... кво ви дреме дали е БМВ изобщо... на мене на кола не ми мяза вече това...

загинали са хора за бога... благодарение на гъзария, на доказване пред незнайно кого... жалко, че хората си играят с живота с толкова лека ръка, още по-жалко е, че въвличат и други хора в този дуел. добре, че е било автобус, и в същото време жалко, че не е било дърво или стълб...

лека им памет
---

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 14 Юни 2007, 21:04

честно казано страх ме е да карам по наще пътища... :(
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 14 Юни 2007, 21:23

overclock написа:Ако те жилнат два пъти с по 500лв и на третия път минеш през ареста пак ли ще караш с 200 или ще се кротнеш малко? Защо в Германия българите спираме на 2м преди пешеходната пътека и при ограничение 80 караме с 70? Защото като те хванат ще ти ............. А там рядко пропускат.Мой познат се правеше на отворен, за две седмици престои актовете му стигнаха сумата от 2125 Е!Питай го сега как кара.Интересна е гледката при която на големия гъзар му се реве.

Повечето ще се кротнат, наистина. Само дето тука не е Германия и всички много добре знаем тук колко пропускат, още повече срещу почерпка. Та това с ареста малко избива на научна фантастика. :roll: И действително, това няма да реши самият проблем. Големите наказания са лекуване на симптомите.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум