Колко катастрофи имате?
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
zayo написа:A който няма катастрофи????? в друга анкета да пиеше а![]()
Който няма катасртофи или е някой "неделен шафьор" или кара някъде в дън горите Тилилейски

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
Zack не съм съгласен с теб.Аз нямам нито една, да чукна на дърво и въпреки това минавам по 50 километра мин. всеки ден 

the project is ready....

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Dido_stz написа:Zack не съм съгласен с теб.Аз нямам нито една, да чукна на дърво и въпреки това минавам по 50 километра мин. всеки ден
Ама не си уточнил къде ги минаваш

Имам случай стоя си, дал съм мигач и чакам ония с предимството да мине и един като ме изтресе отзад

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Явор написа:а и къв е маторя
аз па тука не съм съгласен .. къв и да е .. ако си мераклия ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Мда наистина голямо значение има с къв мотор е колата
Със сигурност статистически погледнато 325ците имат повече удари от 316ките
Аз имам 1 сериозна (с фиата) по моя вина и 1 много лека с бмв-то Е30-ката - жулнах един стълб при паркиране назад още отначало като взех книжка. Но много пъти съм минавал на косъм с е30-ката, деба дявол ги е обладал тези коли само към глупости те подтикват

Аз имам 1 сериозна (с фиата) по моя вина и 1 много лека с бмв-то Е30-ката - жулнах един стълб при паркиране назад още отначало като взех книжка. Но много пъти съм минавал на косъм с е30-ката, деба дявол ги е обладал тези коли само към глупости те подтикват

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Имам 2 леки с БМВ-то, за които не бях аз виновен и една тежка с друга кола, за която аз си бях виновен, но пострадали не е имало за щастие. Може да разсъждавам тупо, но според мен трябва да излетиш няколко пъти от пътя за да добиеш някой друг рефлекс. Майка ми цял живот няма нито едно ПТП, но когато попадне в опасна ситуация се паникьосва жестоко и представлява реална опасност за себе си и околните. Аз пък съм се нагледал на всякакви идиоти, включително и на мен самия, таб така мисля общо взето. Има различни видове автомобили, шофьори и логично катастрофи...

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Аз имам една...карам си аз в квартала и на едно Т образно подобие на кръстовище ми излиза в мойто платно шкода 120л с пияница вътре и ме нацепва точно челно...след това 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Цъкнах 1-на, но реално нямам катастрофи с щети, само:
1. Одрана предна броня на излизане от подземния гараж.
2. Одран заден калник, още първия ден като взех колата и паркирах прекалено близко до една наклонена тенекиена ограда на един строеж. Беше наклонена на вънка и аз с горната част на кланика я надрах.
3. Леко докосване на едно Ауди А4 при обратен назад. Просто нямаше място, но нито на моята кола, нито на другата имаше следи.
4. Същата постановка като т.4, но беше Ауди 100. Пак нямаше следи.
Милион и една уцелени дупки, но без щети.
Едно излитане от завоя на пистата за картинг и забиване челно в осигурителните гуми. Резултат- целия заровен в гуми и мръсен, но жив и здрав. Просто напуснах апекса на завоя от прекалено много газ и излетях.
Та да приемем, че нямам инциденти.
1. Одрана предна броня на излизане от подземния гараж.
2. Одран заден калник, още първия ден като взех колата и паркирах прекалено близко до една наклонена тенекиена ограда на един строеж. Беше наклонена на вънка и аз с горната част на кланика я надрах.
3. Леко докосване на едно Ауди А4 при обратен назад. Просто нямаше място, но нито на моята кола, нито на другата имаше следи.
4. Същата постановка като т.4, но беше Ауди 100. Пак нямаше следи.
Милион и една уцелени дупки, но без щети.
Едно излитане от завоя на пистата за картинг и забиване челно в осигурителните гуми. Резултат- целия заровен в гуми и мръсен, но жив и здрав. Просто напуснах апекса на завоя от прекалено много газ и излетях.
Та да приемем, че нямам инциденти.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Аз имам една като наблюдател
,
Седя си на един светофар,едих чичка с лада минава на червено,друг чичка с жигула го удря странично тоя така се увърте че се качи върху моя преден капак
Беше мазало
опита се да бяга отам
оказасе пил и така,ма нямаше как да го оставя да си тръгне каското покри всичко бяхме трима в колата без нараняване само сулен уплах за двете момичета
Това за 11г. стаж.

Седя си на един светофар,едих чичка с лада минава на червено,друг чичка с жигула го удря странично тоя така се увърте че се качи върху моя преден капак

Това за 11г. стаж.

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Абе колеги, като гледам повечето от вас нямате нито една катастрофа. Ожулен калник, пукната броня..... че това брои ли се
Аз моите спрях да ги броя отдавна, защото смята, че това броене носи лош късмет
Ето тук имам няколко снимки на две от катастрофите си. http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?User ... umId=96455
Черното купе е 318 is с М42 и е доведено до това състояние след удар в стълб, двайсетина метра мантинела и успешно паркиране с увиване около втори стълб.
Зеленият седан е 318 i с М40. Причината да няма здраво място по него е дупка в завой, която успя да спука и двете леви гуми. В следствие на това колата се удари в нещо средно между дърво и храст и се преобърна няколко пъти през таван
Не съм снимал другите, а и дано повече да няма какво да снимам, защото взе да ми писва от тези негативни емоции.
В актива си имам и две сериозни падания с мотор, след които съм лежал на легло

Аз моите спрях да ги броя отдавна, защото смята, че това броене носи лош късмет

Ето тук имам няколко снимки на две от катастрофите си. http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?User ... umId=96455
Черното купе е 318 is с М42 и е доведено до това състояние след удар в стълб, двайсетина метра мантинела и успешно паркиране с увиване около втори стълб.
Зеленият седан е 318 i с М40. Причината да няма здраво място по него е дупка в завой, която успя да спука и двете леви гуми. В следствие на това колата се удари в нещо средно между дърво и храст и се преобърна няколко пъти през таван
Не съм снимал другите, а и дано повече да няма какво да снимам, защото взе да ми писва от тези негативни емоции.
В актива си имам и две сериозни падания с мотор, след които съм лежал на легло

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
29.12.2005 Малко след училище ключовете за колата остават у мен, защото (случайно наистина!
) забравих тези, които са ми за вкъщи у нея. И решавам аз да си покарам колата за 5 минути
кфо може да стане толкова? А уж бях против тея кражби на коли без да се знае и т.н.
поддадох се просто на изкушението
и ... няма и 5 минути, влизам в един завой с някаква скорост (не висока, не мога да преценя колко) друс в предницата и се получава - 1 бордюр, 2 бордюра, 3 бордюра ... и като слизам от количката- гледам я една такава .. не е на себе си. бронята счупена, гумите спукани прагът натиснат лошо, сърцето ме заболя заради това, което и причиних (не ме ругайте, после помислих за нещата, които съм можел да направя).
И за щастие тогава излязох от Need for Speed-a и в по-голяма част от равносметката се радвам, че се блъснах преди да взема книжка, че да ми дойде акълът в главата
Та това е от мен

И за щастие тогава излязох от Need for Speed-a и в по-голяма част от равносметката се радвам, че се блъснах преди да взема книжка, че да ми дойде акълът в главата

Та това е от мен