За Румъния и България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

За Румъния и България

Мнение от Dido_stz » 13 Юни 2007, 11:16

Приятели скоро ще заминавам да работя в Букурещ.Моля който е ходил там и има впечатления от стандарт на живот,цени и т.н. да сподели впечатления.Искам да направя една съпоставка между тук и там ;)
the project is ready....
ИзображениеИзображение

ботокс ефект 
Аватар

Мнение от Dido_stz » 13 Юни 2007, 14:14

питам конкретно за цени.Как са спрямо нашите и примери ако имате ;)
the project is ready....
ИзображениеИзображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 13 Юни 2007, 14:17

Dido_stz написа:питам конкретно за цени.Как са спрямо нашите и примери ако имате ;)

Ми с някакъв минимален процент е по-скъпо! Ма примерно ядох в ресторант в некъв град-не лоша матджа- 8лв! Тва същото в подобен ресторант в БГ ще го има за 6лв примерно! Бенза също е малко по-скъп! Общо взето според мен-около 5-10% по-скъпо,ма и заплатите били малко повече!

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 13 Юни 2007, 19:52

Дочух,че наемите са страшно високи /за Букурещ/.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 13 Юни 2007, 21:46

NeoPrint написа:Дочух,че наемите са страшно високи /за Букурещ/.

наеми и цени като цяло за неща различни от ядене - са яки, не случайно се води 'малкия Париж' ;) според мен очаквай 50% нагоре грубо, и разгледай 1-2 сайта пък за наеми специално да ти се изправят косите :)
точно колко е еди-кое си нямам свежа информация, сори. ако ти е зор питай конкретно а не общо да знам какво да питам и аз ;)

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 14 Юни 2007, 4:58

В Констанца ходих тази година, едно кафе в Мол-а беше 5 леи ,което е равно на около 3 лева, една нормална вечеря за трима и половина (братовчед ми който е на 7 години) в що годе лъскав ресторант ни излезе към 60 леи - 36 лева,някъде там вървят цените ...

ботокс ефект 
Аватар

Мнение от Dido_stz » 14 Юни 2007, 9:30

ами общо взето всичко ще ми е платено-квартира,телефон,води и тоци,аз ще имам разходи само за храна и джобни.За тях питам ;)
the project is ready....
ИзображениеИзображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 14 Юни 2007, 14:21

Аз да ви питам по тоя повод нещо. 2 пъти ходих с кола в Румъния и доста пообикалях и никъде не видях "заложени" куки да дебнат :shock: Пък и в много малко страни съм виждал нещо подобно. Май май ние сме най-големите цигани в Европа, че и не само :evil:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Юни 2007, 14:23

zAcK написа:Аз да ви питам по тоя повод нещо. 2 пъти ходих с кола в Румъния и доста пообикалях и никъде не видях "заложени" куки да дебнат :shock: Пък и в много малко страни съм виждал нещо подобно. Май май ние сме най-големите цигани в Европа, че и не само :evil:

аааа! аз па видех и то бая! за 1000км! ма само на обикновените пътища-на магистралите-нема!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 14 Юни 2007, 14:25

zAcK написа:Аз да ви питам по тоя повод нещо. 2 пъти ходих с кола в Румъния и доста пообикалях и никъде не видях "заложени" куки да дебнат :shock: Пък и в много малко страни съм виждал нещо подобно. Май май ние сме най-големите цигани в Европа, че и не само :evil:

8 куки само в София на околоврzстното. Такава ми3ерия едва ли има и в Африка баси.
В цяла сzрбия 4 само, в Унгария няма6е ... Австрия и Германия ве4е не се коментират.

Назад към Извън Темата