Дайте някакви идеи за магазини за мото екипировка?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Дайте някакви идеи за магазини за мото екипировка?
Ако е удобно на Л.С., за да не правим реклама. Няма значение дали магазините са он-лайн или някъде из София, Въпроса е да има качестявени неща на прилични цени. Като цяло ми трябва каска за кросарка, от тези по-отворените и значително по-леки, яке тип ризница, не знам как се нарича точно, ръкавици, там някво термо-бельо или клинове не съм особено наясно. А другия ми въпрос е откъде да си взема някакъв GPS, който да ми помогне да бъда открит ако изчезна някъде по планините или ме затрупа лавина да речем. Идеята на последното е да го ползвам винаги, когато съм в планината и особено, когато карам борд. Благодаря предварително. Знам, че в Интернет има много и информация, но в момента нямам никакво време да търся и затова отново се допитвам до Вас 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
иамш лс
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
Знам два такива магазина обаче нямам наблюдения за цени щото не ме вълнуват.Единия е на Цар Симеон в посока от Кн.Величков към Ботев от ляво се пада, точно след голяма сграда на Дино мисля че беше.Другия е на Опълченска малко след Мола посока Руски Паметник в края на тоя червения блок от дясно.Надявам се да съм бил полезен 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
M3CSL написа:Я дайте инфо и на менеМене ме интересуват цялата екипировка за пистов мотор
Каски ръкавици ботуши и тн.
лс

Явор написа:и мене![]()
АйСиКю

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
6 мнения
• Страница 1 от 1