Дайте някакви идеи за магазини за мото екипировка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Дайте някакви идеи за магазини за мото екипировка?

Мнение от Иво » 13 Юни 2007, 19:02

Ако е удобно на Л.С., за да не правим реклама. Няма значение дали магазините са он-лайн или някъде из София, Въпроса е да има качестявени неща на прилични цени. Като цяло ми трябва каска за кросарка, от тези по-отворените и значително по-леки, яке тип ризница, не знам как се нарича точно, ръкавици, там някво термо-бельо или клинове не съм особено наясно. А другия ми въпрос е откъде да си взема някакъв GPS, който да ми помогне да бъда открит ако изчезна някъде по планините или ме затрупа лавина да речем. Идеята на последното е да го ползвам винаги, когато съм в планината и особено, когато карам борд. Благодаря предварително. Знам, че в Интернет има много и информация, но в момента нямам никакво време да търся и затова отново се допитвам до Вас 8)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 13 Юни 2007, 19:39

иамш лс
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 13 Юни 2007, 21:42

Я дайте инфо и на мене ;) Мене ме интересуват цялата екипировка за пистов мотор ;) Каски ръкавици ботуши и тн.
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 13 Юни 2007, 21:44

и мене :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 13 Юни 2007, 22:43

Знам два такива магазина обаче нямам наблюдения за цени щото не ме вълнуват.Единия е на Цар Симеон в посока от Кн.Величков към Ботев от ляво се пада, точно след голяма сграда на Дино мисля че беше.Другия е на Опълченска малко след Мола посока Руски Паметник в края на тоя червения блок от дясно.Надявам се да съм бил полезен :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 13 Юни 2007, 22:47

M3CSL написа:Я дайте инфо и на мене ;) Мене ме интересуват цялата екипировка за пистов мотор ;) Каски ръкавици ботуши и тн.

лс ;)
Явор написа:и мене :shock:

АйСиКю

:mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Назад към Извън Темата