Претапициране на салона на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Претапициране на салона на е36
Да Ви попитам възможно ли е това, извършва ли някоя фирма тази дейност , какви са цените и какви възможности има. Ако има някой компетентен по тази тема нека даде мнение и съвет. Благодаря Ви.
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Колко теми, колко нещо има по тоя въпрос - четете малко и се научете да ползвате търсачката - да не пускам в действие едно популярно проклятие за неползващите търсачка от hardwarebg форума
!
По темата - горе вдясно на сайта има едно нещо, банер му се вика - та там ако се загледаш ще си откриеш отговора на въпросите
!
Ако пък случайно не се оправиш - http://izkustvo.911.bg/a2/firm.asp?id=1961
!

По темата - горе вдясно на сайта има едно нещо, банер му се вика - та там ако се загледаш ще си откриеш отговора на въпросите

Ако пък случайно не се оправиш - http://izkustvo.911.bg/a2/firm.asp?id=1961

- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Ок де ясно не ме разбрахте. Знчи ползвам търсачката но не пуснах темата както трябва. Идеята ми е че на тия сайтове няма много цени . Някой който е ползвал услугите да каже колко му е излезло/? Седалки , врати таван ?:) Мерси
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
как да няма цени ве
ВОЛАН- 80лв
ТАВАН- 140лв
Скоростен ЛОСТ- 20лв
и т.н.т. май имаше и нещо от рода на целия салон + седалки 800лв нещо такова, па има телефони за контакти па питай какво те интересува.
Успех

ВОЛАН- 80лв
ТАВАН- 140лв
Скоростен ЛОСТ- 20лв
и т.н.т. май имаше и нещо от рода на целия салон + седалки 800лв нещо такова, па има телефони за контакти па питай какво те интересува.
Успех
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Виж мойта как стана. http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=55643
там съм писал къде съм я правил, какво и колко ми е излезнало
там съм писал къде съм я правил, какво и колко ми е излезнало

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Нещо са си махнали обявата са салона, та ще ти ги напиша по памет каквито бяха: с изкуствена кожа - 500 лева; с плат и изкуствена - 490 лева; с естествена кожа - 1800лв. - ако нещо ме лъже паметта нека някой колега да ме поправи
! Корите се тапицират отделно - по 30лв, т.е. 120лв за 4те мисля че им беше офертата на тия! Сега що са ги махнали тези обяви и цени не знам - може вече да не ги предлагат тези услуги! Бе има телефон най-добре се обади и питай
!

- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
8 мнения
• Страница 1 от 1