Без да и мигне окото!!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

...

Мнение от Angel eyes » 12 Юни 2007, 14:49

X-citer написа:Като заговорихме за ватмани :arrow: http://veselba.kafence.com/show.pl?id=26647 :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Хахахахахахахаха :ahah: :ahah: :ahah: е този хит посрами всички наши чалгаджийки! :mhihi:
Относно паркирането,работя точно на Графа,там е най-голямата лудница!По-добре е да не си с кола изобщо,но ако си няма къде другаде да спреш просто!За да се избегнат скачащи пешеходци :mhihi: по-добре да се спира някъде преди или след спирка!Доста често ми се случва колите спрели на спирката да пречат,защото между тях и трамвая остават сантиметри и не е много приятно,да не говорим,че има такива индивиди които спират без да проявяват съобразителност и задницата им стърчи,ако трамвая продължи ще ги отнесе!Един път бях свидетелка как една ватманка изпадна направо в дива истерия!:kuku: ...И аз съм имала такива ситуации,но все още не съм скачала по ничии покрив! :mhihi: :P
Най-много ме дразнят,обаче разни дипломатчета,които карат с доста висока скорост по Графа:dummy: ,без да се съобразяват,че има пешеходци които пресичат :ranting: ,на няколко пъти ми се е случвало да се разминавам на косъм! :maad: Това е още по-лошо от паркиралите,като цяло улицата е кофти,тротоарите са теснички:confused: има много хора и постоянно всички се ръгат:banghead:
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 13 Юни 2007, 8:42

vanko_terziev - Ама ти от Варна ли дойде да хитрееш в София бе лек! Що ще го биеш момичето? Не по колата, по главата трябва да ти ходи, най-мразия като видя селските ви регистрации спрели така че да пречите на хората!
Що следващия път не си помислиш да биеш някой финяга като мен да видиш как ще ти се хареса!

А само да ти кажа, от Попа на горе по Патриарх Евтимий, цялата лява част на булеварда е синя зона, ЗАПЛАЩА СЕ ПО КИНТА А ЧАС И НИКОЙ НЕ ТИ ХОДИ ПО КОЛАТА ЗАЩОТО НЕ ПРЕЧИШ НА НИКОЙ. Освен това в първата пряка в дясно след Попа има охраняем паркинг, той е по 2лв. за час и колата ти я пазят!
Сега стопли ли защо са ти ходили по колата! Г-н селски бабаит с БМВ?!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '95, 320i, Touring

Мнение от avox76 » 13 Юни 2007, 9:51

Между другото съм забелязал, че ватманите и шофьорите от градския транспорт, при такава ситуация, абсолютно нарочно спират с една от вратите точно срещу препятствието, (в случая някоя кола) . Явно и тях ги е яд, че някой си му е спрял на спирката, особено ако е по лъскава кола. Най-вероятно си мисли: `Те пътниците сега ще си изкарат яда на колата...` И те наистина си го изкарват. Всеки знае, че между две врати на трамвая има поне 6-7 метра, така че спокойно може да спре така, че спрялата кола да не пречи на слизането на пътниците. Но не, той спира точно така, че една от вратите (на която има най-много хора) да остане блокирана. И после гледа сеир на чужд гръб... :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vanko_terziev » 13 Юни 2007, 10:51

Nasti написа:vanko_terziev - Ама ти от Варна ли дойде да хитрееш в София бе лек! Що ще го биеш момичето? Не по колата, по главата трябва да ти ходи, най-мразия като видя селските ви регистрации спрели така че да пречите на хората!
Що следващия път не си помислиш да биеш някой финяга като мен да видиш как ще ти се хареса!

А само да ти кажа, от Попа на горе по Патриарх Евтимий, цялата лява част на булеварда е синя зона, ЗАПЛАЩА СЕ ПО КИНТА А ЧАС И НИКОЙ НЕ ТИ ХОДИ ПО КОЛАТА ЗАЩОТО НЕ ПРЕЧИШ НА НИКОЙ. Освен това в първата пряка в дясно след Попа има охраняем паркинг, той е по 2лв. за час и колата ти я пазят!
Сега стопли ли защо са ти ходили по колата! Г-н селски бабаит с БМВ?!

Не вярвах,че в този форум има такива нещастни смешници,че и финяги при това :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Приятелю фин :mhihi: ,колкото съм живял в София,ти сигурно и толкова не си живял..... :!:
Само да ти вметна на бързо,не си предлагай услугите за бой,защото не знаеш на кой колко му е мозъка в главата.По въпроса не ми се говори,защото на Вас господин Финяга грешни,май боя Ви е бил малко.
Колкото до охраняемия паркинг,как ти звучи да няма и едно свободно място.....
Искам да изразя мнението си ,че софиянци са много готини и топли хора,навсякъде са ме посрещали с усмивка,но Вие господин Финяга софийски явно не сте от тях.Софиянец ли сте :?: Вероятно такива като Вас господин Финяга :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: май само са яли бой,и си търсят още......

Надявам се да не съм обидил никой от форума или от хубавия Ви град,а колкото до Финягата искам да кажа още 4 неща:
1.Що не си смениш ника на Финяга....
2.Срам и позор за всички Софиянци заради такива като теб.
3.Няма смисъл сам да си навираш таралежи в дупарата и да ставаш смешен.
4.BURN OUT ,грешнико фин.................

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 13 Юни 2007, 11:33

vanko_terziev написа:
Приятелю фин :mhihi: ,колкото съм живял в София,ти сигурно и толкова не си живял.....

Приятелю , сам си просиш хранилката...
Твойта работа е малко от типа "аз сам си се насрах , ама се чудя що мирише толкоз много ..."
Хем леко си се разминал в ситуацията, т.е. нямаш поражения по колата , хем се пениш все едно незнам какво е станало. Друг на мястото на мацката щеше ей така без да иска я огледало да скърши , я без да иска трупешката да скочи с кубинки по предния капак, та кат' валне малко дъжд да ти събира вода...
Нямаш оправдание че си спрял там... на прима виста се сещам няколко места където може да се спре и всичките са на 5 мин. пеш от Попа. Би трябвало да ги знаеш ( виж цитата - б.а.) ...
Аааа сетих се - ти си искал да си гледаш "безценната" от прозореца в офиса ... Е това обяснява много неща...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: остъклена тераса
Мечтае да кара: open wheeler

Мнение от dobo-is » 13 Юни 2007, 11:41

що се палиш ве,колегата Насти явно може да се движи по бързо от 300м/с :mhihi:
brillantrot team
Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vanko_terziev » 13 Юни 2007, 14:12

Че съм спрял на неправилно място,и че мадамата(мухлата) е можела и да ми потроши колата,ми е пределно ясно.Грешката си е изцяло моя.И съм си поел последствията.

Само да поясня ,че не ми хареса обидния тон на колегата дето карал автовози-финягата ли,къв беше.Посерко няк'ъв.
Хайде,в крайна сметка съм го пуснал това за да се забавляваме...Нищо ,че е на мой гръб

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А за оня финния-приятелю,ти море сънувал ли си,или си мислиш за него докато стоиш във ваната.Мрази ме,затова ,че съм от Варна,и завиждай,защото ще си караш автовози и ще си мечтаеш за к**ва на плажа,дето няма да ги е*беш!!!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 13 Юни 2007, 14:25

Абе Ванко калпазанко :mhihi:
като гледам каква кола караш предполагам че си на около 30
освен ако не си на 20 и мама ти е купила е39
та не ти отива да говориш/пишеш такива неща
кой кви путки ще ибе и кой кво е виждал и кой кво кара
не приемайте всичко за даденост :D
виновен си и ще мълчиш
и на мен онзи ден ми преместиха колата щото бях запушил някво бмв на паркинг на хипер маркет а слезнах от колата за 1 минути и ония на бой ми вървеше щото не съм прав и си мълчах така че стига си бъчал
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 13 Юни 2007, 15:32

Всеки си пати от собствените действия и си поема риска за това! Можеше да не скочи мадама отгоре! Можеше да е двуметрово 150 кг. и 50 см. бицепси "миловидно момченце"! :mhihi: :mhihi: :mhihi: За секунда можеше да ти я надерат с пирон, да ти потрошат огледалото и т.н. Зависи кой колко изнервиш с това си паркиране. Или за 2 мин. да ти я вдигнат с паяка, пък ако си късметлия току виж със скобите нещо ти поизкривили, че пичовете имат работа за вършене и се действа бързо! Така че не се пени много, а се осъзнай, че не си сам на пътя!

Хайде модераторите да затворят темата, че стана доста вулгарна! :ranting:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 14 Юни 2007, 0:22

Ей палячо, ти стана ясен на целия форум че в София прескачаш релсите, че си на 20 години макс и че си пълен льохман. Явно БМВ имаш от скоро защото сега ти се вижда модерно да мутрееш из форума и да спираш на забранени места! Нема лошо всеки си плаща за гяволуците!
Относно Варна ще ти кажа че "ни мъ кефят диалиектити" дето ги разцъквате и че сте толкова дълбок прованс че никва завист не може "да ма трисе точно на тиема" Варна! Като искам море отивам на Влас и ми е добре, а ти си стой в пушилката във Варна и разбивай "к**ва" по "барчитата"!
Сельо, мен обикновено ме бият с г*за по к*ра ако държиш може да пробваш! Само да не вземе да ти хареса, че ще трябва да предупреждавам целия форум че си се про*бал :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 14 Юни 2007, 10:00

Аре момчета, от караници няма нужда!

България наистина би била по-приятно място, ако се постараем да си облекчаваме живота взаимно и да не си пречим поне малко от малко, пък дори с цената на 10 мин разходка.

Лично аз винаги се старая да паркирам на места, където няма да затруднявам участници в движението или пешеходци.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

Предишна

Назад към Страхотни истории