КАТ прави отбор по бързи регистрации

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

КАТ прави отбор по бързи регистрации

Мнение от absix » 12 Юни 2007, 11:17

КАТ прави отбор по бързи регистрации, съобщава също днес "Монитор". Според вестника столичният КАТ вече окончателно е отпушен за регистрации, а от километричните опашки, стигащи чак до 4-ти километър през минала седмица, няма и следа.

Проверка на изданието установила, че вече няма шофьори, които спят по колите и взимат отпуски, за да минат през заветните канали в "Дървеница". Стотиците автомобили без номера, доскоро паркирани по тротоара на бул. "Г. М. Димитров", също били изчезнали.

На 50 коли спаднала в първия ден от седмицата страховитата опашка от чакащите за регистрации. Шофьорите, които идвали за нови номера, не вярвали на очите си. Само за 40 минути се стигаше до каналите на пункта в "Дървеница" вчера, разказва вестникът.

"Бях се заредил със сандвичи и безалкохолни, защото бях чул, че тук е някакъв ад. Направо не мога да повярвам, че след половин час чакане съм най-отпред на опашката", радваше се 20-годишен шофьор.

Миналата седмица бе обявено, че КАТ ще работи без почивка, докато пред пунктовете има опашки от коли, а Пътна полиция ще регистрира автомобили и събота, и неделя до 17,30 часа, като през лятото ще работи до 20 ч.

Заповед за извънредното работно време на КАТ издал шефът на Националната полиция главен комисар Валентин Петров, поясни "Стандарт". Причината са безкрайните опашки от автомобили заради рекордния им внос от началото на годината.

Да вервам ли, да не ли си... :shock:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 12 Юни 2007, 11:21

тва вярно ли е :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 12 Юни 2007, 11:27

да така е ,даже някои беше казал че коли с бг регистрация които са само за смяна на собственост се минавало само с талона без колата :D
наи накрая нещо свестно да измислят умниците

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 12 Юни 2007, 11:39

мое да са го измислили ,ма не са го въвели!!!!!!! :evil:
сутринта минах от там-опашката си е до моста на Цариградско!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 12 Юни 2007, 12:03

браво! трябваше им повече от година за да го измислат ....... !
.
..
...
....
.....

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 12 Юни 2007, 12:12

.....и още 5 да го вкарат в реализация!

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 12 Юни 2007, 13:29

SKISA написа:мое да са го измислили ,ма не са го въвели!!!!!!! :evil:
сутринта минах от там-опашката си е до моста на Цариградско!

Не вервай на очите си, вервай на вестниците :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 12 Юни 2007, 13:37

Идеята е изключително проста и действа безотказно,както в КАТ,така и по митници,гишета за разрешителни,болници и секви такива!
Създаваш дефицит или проблеми на клиентите или пациентите и след това .../срещу съответното заплащане/ решаваш изкуствено създадения "проблем"! Чиста работа! Така държавният служител добавя "добавена стойност" към продукта ,който предлага!!! :evil:
А за да вярвам на пресата ,а не на себе си....треа съм....! ... със запален вестник в окото! ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Юни 2007, 13:42

kiko написа:да така е ,даже някои беше казал че коли с бг регистрация които са само за смяна на собственост се минавало само с талона без колата :D
наи накрая нещо свестно да измислят умниците

БМВ АУДИ и МЕРЦЕДЕС минават задължително на канал, дори и да си сам оза смяна на собсвеност ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 12 Юни 2007, 14:01

Това, което пише във вестика и дето го говореха по телевизиите са глупости на търкалета. Сега току що се връщам от КАТ. Камионите са си там, а също и опашката. Даже по-рано бяха спуснали бариерата за опашката - в 12.00 часа. Явно е само някакъв пропаганден трик за медиите и са се вързали. Говорих с хората - всичко си е по старому. Сщо така това за смяната на собственост без минаване на канал било още само проект - каза ми го един от монтажниците на номера от фирмата БМВ, дето ги произвежда. Ебаси простотията, а лъжите и наглостта им нямат равни.

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 12 Юни 2007, 14:34

PGV написа:Това, което пише във вестика и дето го говореха по телевизиите са глупости на търкалета. Ебаси простотията, а лъжите и наглостта им нямат равни.

...България,братчето.. :smoke: ...сетиш....
Дееба и скапани закони....
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NAUGHTY » 12 Юни 2007, 14:50

Вчера бях в КАТ да си регистрирам колата и наистина нямаше навалица.В 15ч.,когато отидох,нямаше опашки-само по 5-6 коли пред каналите.Цялата офанзива ми отне около 4 часа,като голямото чакане беше на финала за получаването на талона
Това,обаче,дето го говорят,че коли само за смяна на собственост и още някви там беше,не минават през каналите-не е вярно.Може би е още само като нечия идея,но не и практика.
Куките споделиха,че този рай е бил само за вчера по случай Буш и от днес пак по старому :evil:
ИзображениеИзображение
Някои оставят нещо след себе си само когато клекнат...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 12 Юни 2007, 14:54

Някой ако е докарвал кола от Германия-знае как е!! Целото им "КАТ" продължава 20мин с чакането и слагането на цоловите номера,па и с ..се едно прехвърлянето! Бахти гадните германци....!!!

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 12 Юни 2007, 14:57

и накрая убедихте ли се че по хубаво нема да стане АА :( :( :( никой не е бава обикновенния гражданин в тая държава---чакаш като луд и тва е :( :( :( :(
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 12 Юни 2007, 15:15

NAUGHTY написа:Вчера бях в КАТ да си регистрирам колата и наистина нямаше навалица.В 15ч.,когато отидох,нямаше опашки-само по 5-6 коли пред каналите.Цялата офанзива ми отне около 4 часа,като голямото чакане беше на финала за получаването на талона
Това,обаче,дето го говорят,че коли само за смяна на собственост и още някви там беше,не минават през каналите-не е вярно.Може би е още само като нечия идея,но не и практика.
Куките споделиха,че този рай е бил само за вчера по случай Буш и от днес пак по старому :evil:

Именно, че е точно заради Буш е било, и аз февруари 2006 отидох в 7.00 и 10.30 вече ми слагаха номерата, но сега вече е нечовешко положението. Колите, вече регистрирани в Б-я веднъж, какъв е смисъла да минават пок за сверка на номера - особено ако са с новите талони, което означава че са минали през КАТ през последните 4 години, та сега пак да гледат дали случайно не си сменил двигателя. Много тъпо.

Следваща

Назад към Извън Темата