ами пак нови правила......
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Дълго се убеждавах , че България не е лоша страна , но вече почвам да се съмнявам в това !!!!!!!!!!!
Ебати простите закони !!!! Айде разбирам глоби , глоби , глоби , глоби , актове, ама вече и книжки да зимат за глупости !!!!!!
Не фанат малко да си оправят пътищата да не се трепеме по тия дупки , а тръгнали само да скубят на наши гърбове !!!!!!!!!!! Аре поне парите да отиваха за пътищаа , а те къде отиват ????- в джобчетата на куките
Май в скоро време , требва да се купува оръжие като гледам !!!!!!
Или па каква е тая работа да могат да карат курсове за шофери само тия с завършено средно образование
Абе хора на къде отиваме ????? Така яко ми идва да псувам , ама аре ще се сдържа да не им го турим на тия копеленца

Май в скоро време , требва да се купува оръжие като гледам !!!!!!

Или па каква е тая работа да могат да карат курсове за шофери само тия с завършено средно образование

Абе хора на къде отиваме ????? Така яко ми идва да псувам , ама аре ще се сдържа да не им го турим на тия копеленца
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Какво ревете само - даже са малки глобите като се има предвид какво става по пътищата! И какво значи щели да взимат книжка за глупости - 30км превишение в града - глупост ли е
?!?!? Още по-големи трябва да ги направят глобите и за по-дълго да взимат книжката, НО трябва и кардилно да си решат проблема с събирането им!
Хич не ви разбирам - допреди няколко дена писахте в оная тема, където един кретен утрепа момиче със 170 в града и се изживявахте като големи моралисти, а сега ревете, че били големи големи глобите
! Единственото, с което съм съгласен от всичките ви постове е това, че ако не се оправи събирането на глобите всичко е безсмислено и катаджиите ще намажат само и единствено
!

Хич не ви разбирам - допреди няколко дена писахте в оная тема, където един кретен утрепа момиче със 170 в града и се изживявахте като големи моралисти, а сега ревете, че били големи големи глобите

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Maverick_VS написа:Какво ревете само - даже са малки глобите като се има предвид какво става по пътищата! И какво значи щели да взимат книжка за глупости - 30км превишение в града - глупост ли е![]()
?!?!? Още по-големи трябва да ги направят глобите и за по-дълго да взимат книжката, НО трябва и кардилно да си решат проблема с събирането им!
Хич не ви разбирам - допреди няколко дена писахте в оная тема, където един кретен утрепа момиче със 170 в града и се изживявахте като големи моралисти, а сега ревете, че били големи големи глобите! Единственото, с което съм съгласен от всичките ви постове е това, че ако не се оправи събирането на глобите всичко е безсмислено и катаджиите ще намажат само и единствено
!
Какво ще стане със събираемостта ще видим когато приемат закона, но четох че са отхвърлили предложенията на пътя да плащаш и да не ти взимат точки и ако не си платиш глобата една година , да се удвоява. Това определено ще повиши събираемостта само в джоба на катаджиите.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Maverick_VS написа:Единственото, с което съм съгласен от всичките ви постове е това, че ако не се оправи събирането на глобите всичко е безсмислено и катаджиите ще намажат само и единствено!
Да добавя - освен събирането на глобите трябва да се оправи и още нещо - катаджиите да престанат да кесят из храсталака и да почнат да си вършат работата

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Maverick_VS написа:Какво ревете само - даже са малки глобите като се има предвид какво става по пътищата! И какво значи щели да взимат книжка за глупости - 30км превишение в града - глупост ли е![]()
Хич не ви разбирам - допреди няколко дена писахте в оная тема, където един кретен утрепа момиче със 170 в града и се изживявахте като големи моралисти, а сега ревете, че били големи големи глобите! Единственото, с което съм съгласен от всичките ви постове е това, че ако не се оправи събирането на глобите всичко е безсмислено и катаджиите ще намажат само и единствено
!
значи ако говорим за превишение от 120 км както във Варна е едно ама за 10-20 км по трилентов път без светофари >хам сори ама тва си е чиста мандра за полицайте < и мисля че хората тук се нерват, че искат да взимат кинти за всичко а по пътищата е трагично от дупки, липса на маркировка и т.н.
Аз имам 1 акт и 2 >>почерпушки<< (на магистрала) за 2 години. Акта е за 15 км превишение преди тунела за Люлин в Сф.. после чаках 2ч в миризливия кат за да го платя... е тва не е нормално.... + това какво говориш за това кой как се е изявявал в темата за починалото момиче... моралисти.... не мизля, че е подходящо сравнението. Не може да ти взимат книжка за неплатени 12 лв за 15 км/ч

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Feanor написа:Maverick_VS написа:Единственото, с което съм съгласен от всичките ви постове е това, че ако не се оправи събирането на глобите всичко е безсмислено и катаджиите ще намажат само и единствено!
Да добавя - освен събирането на глобите трябва да се оправи и още нещо - катаджиите да престанат да кесят из храсталака и да почнат да си вършат работата
Именно!!!

набили се у храста на прав път и кесат за да лапат. нека седят така, че да се виждат и много бързо ще спрът да минават бързо колите покрай тях. !!!! Така се действа рестриктивно а не с >>вие карате с 20 лв в час<<.
- Kocil
- младши ентусиаст
-
е дай сега заради един олигофрен да ядеме дървото всички,така ли?Тва е абсолютно първосигнално мислене - нас ни глобяват,ония с G-класите и да блъснат някоя патрулка,не им обръщат внимание даже...колко пъти увеличаваха глобите последните години - намаляха ли катастрофите?Докога ще си мислят,че големите глоби спират някой?Що не спрат да продават книжки в КАТ?Както винаги търсиме проблема там,където го няма...за дупките по пътищата - колегите казаха достатъчно...Maverick_VS написа:Какво ревете само - даже са малки глобите като се има предвид какво става по пътищата! И какво значи щели да взимат книжка за глупости - 30км превишение в града - глупост ли е![]()
!
Не мога да разбера защо се сърдиме на дивотиите които стават в нашата държава,ние сами сме си виновни,ако всички които имат книжки вземат да направят протест нещата ще стоят по друг начин.Ние избираме управниците и реално ние сме им работодатели,докато стоим безучасни към това което става разни кретени ще направят така че да си продадем колите,после жилищата,жените ,децата и така за пореден път ще покажем че сме ОВЧИ натури и си заслужаваме отношението което се демонстрита към нас.Всички знаем каква корупция се шири навсякъде еле пък в КАТ за пореден път се прави всичко да се вземе и малкото от нашите сънародници това което ги прави малко свободни,тези мерки няма да засегнат хората с възможности т/е(горните етажи) и сега си имат по две книжки така че не им пука,а ние да му мислим.Това се копира от мерките които се въвеждат в Гърция и другите страни членки на евросъюза.МЕЖДУ ДРУГОТО от следващия месец се увеличава таксата за курсовете за шофьори и става над 500 лева говоря само за курса а изпита остава 70 лева така че ако някой прави сметка да го кара да побърза.Това е за Б категория а за професионалните мани мани
много мъни мъни 

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
Kocil написа:е дай сега заради един олигофрен да ядеме дървото всички,така ли?Тва е абсолютно първосигнално мислене - нас ни глобяват,ония с G-класите и да блъснат някоя патрулка,не им обръщат внимание даже...колко пъти увеличаваха глобите последните години - намаляха ли катастрофите?Докога ще си мислят,че големите глоби спират някой?Що не спрат да продават книжки в КАТ?Както винаги търсиме проблема там,където го няма...за дупките по пътищата - колегите казаха достатъчно...
Един олигофрен

И какво първосигнално мислене?! - това с мутрите дето минават доста остаря вече, не мислите ли - 1во не сме в средата на 90те и напоследък си спират бая редовно луксозните лимузини - друг е въпросът дали ги глобавят, но и самата проверка си е екстра работа, току виж ония вози 2-3 АК-та

И сега понеже знам как ще ми скочите всички с това "айде де, ти само по правилник ли караш" - ще ви изпреваря и отговоря предварително

Та това бяха мойте излияния по темата

ПС: А и по въпроса за корупцията сред пътните полицаи - това е двустранен проблем - полицаите вземат, защото им ДАВАТЕ бе

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
всичко е против нас простите шофьори-имаме си по есно БМВнце и си караме а тия гадове ще ни скъсат трътките от глоби...при вас в София заставиха ония в Кат да работят да се премахнат опашките но тука при нас в Хасково няма такова нещо -почивка след почивка -много администрация и пак нищо-изнервени хора чакащи от сутрин до вечер за регистрации ---ами купих си скутер преди 2 седмици и не мога да го регистрирам ами трябва да отсъствам цял ден от работа ве---кво толкова проверяват на тия двигатели-разни номера там ...а бе в итал.бриф няма номер двигател ---ама на едно БМВ гъзене та гъзене --то хайванчето Е21ца отдавна е предала богу дух -едвам едвам си седи на колелата пък те номера нещо не се четял и едни проблеми едни чудеса ами таа кола е на 25год ве как да се чете
мисля че коли над 10год. да не минават в кат а в пунктовете за техн.преглед....ами с тия комисиии за БМВ.БЕНЦове и Ауди-само тях ли крадат
значи едно Е21 го проверява комисия а един Пасат 2002год някой стар каналджия с фенерче и химикалка на ухото
много неуредици и глупости в тоа КАТ ве
целия КАТ трябва да се реконструира отново но това в нашата страна няма да стане-поне скоро...корупция -чакане -нервии надути ченгета-и ужас за нас простите шофьори с 5литра гориво в колата и с 5лв в джоба за кафе 

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колеги кой какво ще да говори това си е ненормална работа с тия глоби !!! Значи по пътя София - Перник , след като се излезе от Владая пътя става еднопосочен с две ленти и има знак ограничителен на скоростта , нещо от сорта на 40 - 50 МАХ 60 ( не съм сигурен колко , не съм го гледал скоро ) , и какво е това 50 км /ч , като там карат със 140 - 160 км /ч . И после нека дойде някой да ми каже , че само мрънкаме и куките са прави и направо ще получи много поздрави леля му !!!!!!! Път , еднопосочен , широк , прав и да видя знак 50 км / ч ......... И кажи как да ги не ебеш у газо???
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
Баш прав пътя не е;това не е ти е магистрала, като са сложили знака, значи си има няква причина, не съм им от експертите пък и не ми се мисли над това сега
; някой като кара с 160 и ти ли да караш с 160?! Голяма логика вадиш!

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
обичам България
п.п. някои каза за резервни крушки ... ами тея къде са с диодни стопове по новите коли треа да си носят по 1 чифт резервни стопове ... представяте ли си отваряш багажника за проверка и ХОпааа едни стопове от некоя лимузина .. ела са обясняваи че са твои

п.п. някои каза за резервни крушки ... ами тея къде са с диодни стопове по новите коли треа да си носят по 1 чифт резервни стопове ... представяте ли си отваряш багажника за проверка и ХОпааа едни стопове от некоя лимузина .. ела са обясняваи че са твои

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Полицая да види, че имаш крушки пък много ще знае за ксенон ли са за диодни стопове ли са.. това мисля няма да е проблем
П.С. За справка тук (мейн) глобата е 10$ за всяка миля над ограничението, а за 30мили отгоре направо те вкарват в пандиза така, че в България има още на къде да се развиват глобите

П.С. За справка тук (мейн) глобата е 10$ за всяка миля над ограничението, а за 30мили отгоре направо те вкарват в пандиза така, че в България има още на къде да се развиват глобите

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3