ами пак нови правила......
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ами пак нови правила......
четох и не вярвам---а ве всеки месец нови правила-кво стаа в тая държава ве
http://dnevnik.bg/show/?storyid=348058

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Симулация на дейност. Само катаджиите ще намажат от нея... както винаги. 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- bmwfena
- БМВманиачения
-
нека ми обяснят тиа малоумници какво означава това+10км-10лв -значи при ограничение 50 и ме хванат с 60км и трябва да платя глоба от 10лв ли-ами те ще направят така че само ще гледаме километража и не можем спокойно да си гледаме пътя

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Честно казано за мен проблема не е в глобите- нали знаете, че докато на българина не му се бръкне дълбоко в джоба от нищо няма полза... Ще се съглася и на 3-но по-тежки глоби и наказания стига да има полза от тях и движението да се нормализира поне донякъде. Обаче нали сме си в БГ от тея глоби ще са на далавера само полицаите както каза Feanor - вече като те спре в града с 82 км/ч и става една... Няма да се минава с някоя дребна сума, понеже могат да ти вземат книжката. А познайте сега ченгетата колко се радват и чакат да влезе в сила
И после що имало корупция ще ми се чудят...

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
движението ще се нормализиракато оправят инфраструктурата не като дигат глобите... те ако щат милион да направятглобата ...аз като нямам от къде дамина ... кво ..
или като попътя има ями а в бус лентата е нов асфалт мноо ясно, че в нея ще карам...
или па да немое изпреварвам неква каруца по пътя ... ае ае ...
или като попътя има ями а в бус лентата е нов асфалт мноо ясно, че в нея ще карам...
или па да немое изпреварвам неква каруца по пътя ... ае ае ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
ми те всички си карат с превишена скорост поне с 10 км най-малко... и според мен ще напълнят гушките първо милиционерите, после половината ще останем без книжки и може би единственото хубаво нещо е, че няма да има мангали без книжки по пътя .... тея правила са тотално ненормални и неприложими...опитват се да прилагат рестриктивна политика ама на дали точно това е начина... ми аз кат съм в банката по цял ден как да им се реда на опашките по 1ч ... и кво айде без книжка 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
прав си колега..ненормално мислени правила както повечето от правилникаBurningparis написа:ми те всички си карат с превишена скорост поне с 10 км най-малко... и според мен ще напълнят гушките първо милиционерите, после половината ще останем без книжки и може би единственото хубаво нещо е, че няма да има мангали без книжки по пътя .... тея правила са тотално ненормални и неприложими...опитват се да прилагат рестриктивна политика ама на дали точно това е начина... ми аз кат съм в банката по цял ден как да им се реда на опашките по 1ч ... и кво айде без книжка

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Да сега нов ред за регистриране малки опашки.... ДОБРЕ де като се регистрират над 300 коли дневно в КАТ София само не се ли сещат че и толкова Шофьори излизат на пътя и се увеличават нарушителите. Сега 3 гишета за цяла София да се редим за АКТ-ове е няма сила да ме накара да се наредим на тези опашки!!!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- bmwfena
- БМВманиачения
-
ами голямо наводняване с автомобили.....кой знае от догодина кво ще стане с данъците
дупе да ни е яко

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
На тия смотаняци дето са ги измислили тия правила дано да им заложат бомби в колите и да горят бавно и мъчително след като гръмне бомбата.А техните деца редовно да ги глобяват. 

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Сред внесените за разглеждане изменения , доколкото разбрах, остава и задължението за носене на комплект крушки в колата. Аз съм избрал колата ми да е с ксенон - явно ще трябва да инвестирам немалко пари за този резервен комплект , проблема си е мой. Но колко време смятате , че ще трябва на "инициативни" граждани да си набавят техните комплекти от моята кола.
Колегите с диодни задни светлини въобще пък не са ми ясни - сигурно цели стопове ще трябва да си носят в резервния комплект.
Подозирам, че разпределението по комисии в парламента става на следния принцип - учителите отиват в комисията по отбрана , военните в селското стопанство , юристите поемат медицината - колкото си по-далеч от даден проблем толкова по-добре.
Колегите с диодни задни светлини въобще пък не са ми ясни - сигурно цели стопове ще трябва да си носят в резервния комплект.
Подозирам, че разпределението по комисии в парламента става на следния принцип - учителите отиват в комисията по отбрана , военните в селското стопанство , юристите поемат медицината - колкото си по-далеч от даден проблем толкова по-добре.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Re: ами пак нови правила......
bmwfena написа:кво стаа с тая държава ве![]()
![]()
съсипва се

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3