Притягане на глава BMW 318 TDS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Притягане на глава BMW 318 TDS
Колеги кажете ми притяга ли се глава след смяна на гарнитура на BMW 318 TDS, сменил сам болтовете, главата и гарнитурата! Моят маистор твърди 4е не се притяга, но му нямам вяра та за това ви питам!
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Моята не е притягана около 15000 след тотален основен ремонт съм и проблеми няма.
Човека който я прави каза, че няма защо да се притяга а съм сигурен че си знае работата.
Всъщност притягана е но при него още докато я пробваше.
Тоест колата я запалиха след като я сглобиха, работи известно време при тях може би два три дена я палиха да работи там после си я притегнаха пак по разните му предписания или само провериха дали е притегната както трябва не знам точно и казаха, че повече нищо не трябва да се пипа.
От тогава само карам.
Човека който я прави каза, че няма защо да се притяга а съм сигурен че си знае работата.
Всъщност притягана е но при него още докато я пробваше.
Тоест колата я запалиха след като я сглобиха, работи известно време при тях може би два три дена я палиха да работи там после си я притегнаха пак по разните му предписания или само провериха дали е притегната както трябва не знам точно и казаха, че повече нищо не трябва да се пипа.
От тогава само карам.
5 мнения
• Страница 1 от 1