снимки от срещата на американския форум
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Pilgrim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525 TDS
Братлета освен да завиждаме благородно незнам какво ни остава. Няма такива коли просто!!! За мен далаверата беше, че като показах снимките на жена ми и в нея от самосебе си се породи въпроса колко ще струва едно цялостно боядисване на 34-ката и нужното количество лак за да изглежда колата така. Аз скептично зомълчах...
Pavlinius написа:Аз като съм карал 4 месеца кола в америка не си спомням някъде да съм видял дупка на пътя....
В Бостън е като в София. Иначе на другите места е както пишеш.
Частите са като цяло по-евтини, с малки изключения. Консумативите са в пъти по-евтини и няма нужда да се пазиш от ментета. Като си помисля за разликата в цената на гумите, ми се плаче (не от радост

Единственото по-скъпо от тук е цената на труда, но и това се компенсира от по-високите заплати.
BAI_DOBRI написа:...имам чувството,че тия само в гаражите си ги държат...
Ми да, плюс това срещата е била в San Francisco Bay Area и повечето коли са от Северна Калифорния. Там климатът е мечта.
slavianko написа:Alpina B10 biturbo![]()
![]()
Една от само 507 бройки
Сега се загледах в подписа на SC David линка. Пише, че е една от 3-те такива в Щатите. Другата по-особена кола от снимката, M-sport, е 540 със 6 механични скорости и М-окачване. Води се М5 за по-бедни (poor man's m5)

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
ivan1979g написа:Pavlinius написа:Аз като съм карал 4 месеца кола в америка не си спомням някъде да съм видял дупка на пътя....
В Бостън е като в София. Иначе на другите места е както пишеш.
Частите са като цяло по-евтини, с малки изключения. Консумативите са в пъти по-евтини и няма нужда да се пазиш от ментета. Като си помисля за разликата в цената на гумите, ми се плаче (не от радост).
Единственото по-скъпо от тук е цената на труда, но и това се компенсира от по-високите заплати.BAI_DOBRI написа:...имам чувството,че тия само в гаражите си ги държат...
Ми да, плюс това срещата е била в San Francisco Bay Area и повечето коли са от Северна Калифорния. Там климатът е мечта.slavianko написа:Alpina B10 biturbo![]()
![]()
Една от само 507 бройки
Сега се загледах в подписа на SC David линка. Пише, че е една от 3-те такива в Щатите. Другата по-особена кола от снимката, M-sport, е 540 със 6 механични скорости и М-окачване. Води се М5 за по-бедни (poor man's m5)![]()
![]()
![]()
![]()
Защо се родих в страната на бай Тошо
![]()
![]()
Да така е верно в Бостън...Но само в центъра... Бил съм там няколко пъти... Самия град е най-готиния в САЩ заради европейското си излъчване...А иначе той е така щото улиците в центара са прокарани от каруците още във време оно... А за Каролина... Многооооо си НЕправ...Щото там е много гадно времето...През деня луда жега..А вечер влажност на въздуха почти 100%... Аз във Вирджиния нон стоп си намирах колата сутрин като все едно е иманала автомивка и не са я изсушили... А във Каролина да не говорим която е още по надолу... На това му се вика не климат и алабала ми му се казва Подръжка от човек МЕРАКЛИЯ...Колите са просто уникално поддържани и то с много пари... Дано и тука да се радваме на съфорумци с такива коли

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2