Климата духа от едната страна жега, а от другата студ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Климата духа от едната страна жега, а от другата студ
Извинявам се ако е писано за това но не го намерих. Климатроника ми е пуснат на охлаждане, и двете зони са на 18 С. Като натисна някой от бутоните с човечето и стрелките започва да духа в съотвената посока, обаче от страната на шофьора адска жега а от страната на пътника студ. Само на "ауто" работи еднакво. Помагайте опекох се.
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Е не е тя ....мислех че си с обикновенния с врътките климатроник....може за е изголяло нещо вътре щом на ауто ти работи

- dakata82
- Потребител
-
- Кара: BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW X5
колега не искам да те пла6а ама мойе да е клапана които ти е отпред при мотора до казан4ето за спр.те4ност те са 2 цилиндар4ета има ги само в дару и камор и струва 350лева скоро ги смениавах но дано се окаже не6то малко виж дали ти е обезвазду6ена добре охладителната те4ност
BMW е съвършена кола эа ценители 

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Аз съм с врътките и след като махнах филтъра на купето. от който изпагнаха 500 умрели муи явно нещо някъде застана и спря да духа ладно от едната страна. После като станаха големите дъждове от самосебе си се оправи инак и аз се готвих за някакви клапи...
Абе май е нещо с клапата
Направо си е от някакви клапи. От ляво постоянно си духа топло и като пусна на студено отпред духа студено, обаче за огледалото пак си духа топло. Филтърът съм го сменил и студеното си духа яко до смръзване. Да знае някой принципа на клапите или тези моторчета, как действат?
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
И аз съм в кюпа
Аз имам същия проблем.От страната на шофьора духа само топло.Като пипна клапаните отрпед единия е горещ, другия студен.Като замеря с мултисет има промяна на напрежението, когато регулирам скоростта на вентилатора отвътре.От трите крачета на куплунга едното е постоянни 12В, другите са управляващи.Това май означава,че управлението ми е наред, а клапана е останал в отворено положение....Някой да каже свестен сервиз за климатици, където да отида да погледнат.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
...............................
9 мнения
• Страница 1 от 1