Ходим пеша заради Буш - инфо
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Kocil написа:няма кво да се чудим,то американците така ги обичат по света,че е трудно да ги посрещнеш без тия мерки...бал съм ги в блокадите,дано да си тръгне Бушчо по живо,по здраво,че ако стане нещо тука с него,ще е доооста неприятно...за нас разбира се...
Пич в малка държава като България подобни атентати стават много трудно без това да се забележи от нашите служби, имай в предвид, че те не са от най-глупвите в световен мащаб

- Kocil
- младши ентусиаст
-
Съгласен съм,че трудно може да стане у нас,но никой не е застрахован от такива неща...дай боже да не се стига дотам,независимо дали у нас или другаде... 

- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Гост
-
Ми то било много тарикатско с тия блокади....! по крайните кваратали е малък ад ,ама вмъкнеш ли се по-навътре става много весело. Преди час си минах с буса като през шпалир от мицки! Завих на кошарите покрай американското посолство и полицаите бяха през 30см / даже мислех да ги щракна ,ма ме достраша/ и нема живо пиле,никакви коли ,пешеходци па -хич! И никой не ме закачаше и си минах като руския цар! В Младост и Дружба,обаче беше цирк! За "по-напряко" от Хладилника ,през Дървеница,Горубляне,разклона на Враня ,за да стигна през Гара Искър до Дружба2.....!
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.....
Момчета, благодаря ви! НАистина много се посмях на жалните ви вопли в тази тема!
Но наистина ме разби индивида Слипнот-"да му свалят самолета...."
-спри халюционогенните гъби бе нарко....
Това, че ви дразни г-н Буш и пишете всякакви малоумия по негов адрес в тон с другите идиоти по света, на него нали се сещате, че го боли дедовия за вас и за всички анти-американци!
По-скоро бъдете щастливи, че Господаря на планетата е посетил тая дупка, която някои от вас наричат родина, а други от нас са принудени да живеят в нея.......
Аре са се сцепете да ми пишете колко не съм прав, колко е готино тука и как г-н Буш е всъщност много лош човек....
Нали се сещате, че и на мен ми пука колкото и на него......пак на дедовия......
Но наистина ме разби индивида Слипнот-"да му свалят самолета...."

Това, че ви дразни г-н Буш и пишете всякакви малоумия по негов адрес в тон с другите идиоти по света, на него нали се сещате, че го боли дедовия за вас и за всички анти-американци!
По-скоро бъдете щастливи, че Господаря на планетата е посетил тая дупка, която някои от вас наричат родина, а други от нас са принудени да живеят в нея.......
Аре са се сцепете да ми пишете колко не съм прав, колко е готино тука и как г-н Буш е всъщност много лош човек....

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
обикновенно от нас до бачкането ми отнема около 25-35мин
днеска значително по малко
по един светофар и айде
изтъпаних се в офиса в 8:30 още
днеска значително по малко
по един светофар и айде

изтъпаних се в офиса в 8:30 още

- Гост
-
Чудя се тия жълтите тарикатски отклонения с червените стрелки дали ше си ги приберат като си тръгне или ше ни богопомажат да останат!???
Като гледам са пълни с вода и ако някои ..."добре облечени бизнесмени " не си пробват Глоковете на тях могат да продължат да вършат много добра работа! Оня ден на прибиране видях отклонението от Цариградско за Горубляне от 2км ,а иначе внимавам да не го изпусна преди ОМВто! ......Дано да ги оставят-вършат работа!
Като гледам са пълни с вода и ако някои ..."добре облечени бизнесмени " не си пробват Глоковете на тях могат да продължат да вършат много добра работа! Оня ден на прибиране видях отклонението от Цариградско за Горубляне от 2км ,а иначе внимавам да не го изпусна преди ОМВто! ......Дано да ги оставят-вършат работа!
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Добре бе Милко, не можеш честно да ми кажеш че удобряваш Буш, администрацията му или политиката му.
Това не е против Америка, ами против една републиканска пионка която за 7те си години се е опитала много активно да съсипе доброто направено от Клинтън. Ако ще наричам някой господар на света, бих искал това да е някой който може да свърже 2 изречения. Повечето интелигентни Американци с които съм говорил през последните 5-6 години не са гласували за Буш.
Намирам утешение единствено в факта че така както вървят нещата, догодина, Америка за първи път през историята си ще избере жена президент и живот и здраве, държавата пак ще поеме солидна крачка на пред.
Плюс това знаеш че аз съм Кенгуру и съм неутрален в Спора БГ срещу УСА.
Това не е против Америка, ами против една републиканска пионка която за 7те си години се е опитала много активно да съсипе доброто направено от Клинтън. Ако ще наричам някой господар на света, бих искал това да е някой който може да свърже 2 изречения. Повечето интелигентни Американци с които съм говорил през последните 5-6 години не са гласували за Буш.
Намирам утешение единствено в факта че така както вървят нещата, догодина, Америка за първи път през историята си ще избере жена президент и живот и здраве, държавата пак ще поеме солидна крачка на пред.
Плюс това знаеш че аз съм Кенгуру и съм неутрален в Спора БГ срещу УСА.

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: .....
Тоо Cool написа:Момчета, благодаря ви! НАистина много се посмях на жалните ви вопли в тази тема!
Но наистина ме разби индивида Слипнот-"да му свалят самолета...."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-спри халюционогенните гъби бе нарко....
![]()
![]()
![]()
Аре са се сцепете да ми пишете колко не съм прав, колко е готино тука и как г-н Буш е всъщност много лош човек....![]()
Американчето, ти ако си мислиш че той е "господаря на планетата" много се лъжеш

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Re: .....
Тоо Cool написа:По-скоро бъдете щастливи, че Господаря на планетата е посетил тая дупка, която някои от вас наричат родина, а други от нас са принудени да живеят в нея.......

64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5