проблем при bmw 316i compact 95-ta
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
проблем при bmw 316i compact 95-ta
искам да ви питам защото аз съм нов шофиор .чува се един много странен звук и имам чувството че се засилва на завой по големичък като завъртя волана почти докрай . иначе се чува пак но по слабо много странен звук как да ви го опиша и аз нз нещо като УУууууУУУуу 

- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Re: проблем при bmw 316i compact 95-ta
hip_hop_joe написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
искам да ви питам защото аз съм нов шофиор .чува се един много странен звук и имам чувството че се засилва на завой по големичък като завъртя волана почти докрай . иначе се чува пак но по слабо много странен звук как да ви го опиша и аз нз нещо като УУууууУУУуу
Виж си лагерите.. може да са много неща ..
GOD IS A DJ
LIFE IS A DANCEFLOOR
LOVE IS THE RHYTHM
YOU ARE THE MUSIC
LIFE IS A DANCEFLOOR
LOVE IS THE RHYTHM
YOU ARE THE MUSIC
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
как мога да разбера дали е хидравликата на волана и скъп ли е ремонта оринтеровачно цена да ми кажете или как да разбера дали са лагерите .мерси предварително помагате ми супер много защото не сам запознат още с тези работи а не ми се ходи по сервизи много много
как мога да разбера дали е хидравликата на волана и скъп ли е ремонта оринтеровачно цена да ми кажете или как да разбера дали са лагерите .мерси предварително помагате ми супер много защото не сам запознат още с тези работи а не ми се ходи по сервизи много много

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
hip_hop_joe написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Локализирай шума ,запали я на място ,някой най-добре да ти върти волана,плавно отляво до дясно и обратно,а ти пред двигателя,ако на празни обороти шума не е ясен,може да се направи леко покачване на оборотите(до 1500)...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
От неговия пост разбрах, че колата когато се движела се чувал тоя шум, а не когато е спряла, ако греша поправете ме.
GOD IS A DJ
LIFE IS A DANCEFLOOR
LOVE IS THE RHYTHM
YOU ARE THE MUSIC
LIFE IS A DANCEFLOOR
LOVE IS THE RHYTHM
YOU ARE THE MUSIC
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
да напъло си прав в движение се чува за аз това което ми каза ще го видя дали се чува и ще кажа . иначе скъп ли е ремонота на хидравликата ако евентуално е тя 

8 мнения
• Страница 1 от 1