Как се изплъзнах на ченгетата по тънката лайсна :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nickson
- Потребител
-
- Кара: E 34
Колеги,
и аз искам да се включа относно въпроса със затамнения заден прозорец. Когато си купувах мойта кола е взех от много високопоставен човек и е със затамнени задни странични и задан панорамен прозорци. При прехвърляне в КАТ изришно ги питах така мога ли да карам или има проблем. Имам някакво малко талонче, че колата така е произведена в Италия, а не е слагано допълнително фолио. Преди няколко седмици ме дпряха на тунела на магистрала Тракия и понеже бях напълно изряден, полицаят започна да се заяжда за задния джам. Казва ми, че ще ми спре колата от движение, аз му показвам талончето, а той вика и аз мога да си направя такова с шаблони от Интернет.
Прочетох закона и се посъветвах и с приятели, но такава забрава не видях. Сега минавам на тръни през тунела да не ме спрат пак, че ще стане ебати скандала и ще си разваля настроението за мястото където съм тръгнал.
и аз искам да се включа относно въпроса със затамнения заден прозорец. Когато си купувах мойта кола е взех от много високопоставен човек и е със затамнени задни странични и задан панорамен прозорци. При прехвърляне в КАТ изришно ги питах така мога ли да карам или има проблем. Имам някакво малко талонче, че колата така е произведена в Италия, а не е слагано допълнително фолио. Преди няколко седмици ме дпряха на тунела на магистрала Тракия и понеже бях напълно изряден, полицаят започна да се заяжда за задния джам. Казва ми, че ще ми спре колата от движение, аз му показвам талончето, а той вика и аз мога да си направя такова с шаблони от Интернет.
Прочетох закона и се посъветвах и с приятели, но такава забрава не видях. Сега минавам на тръни през тунела да не ме спрат пак, че ще стане ебати скандала и ще си разваля настроението за мястото където съм тръгнал.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
vutov написа:Е какво да правя сега? На мое име е колата, данък ще плащам този месец, но срока написан от 7 дни на фиша мина, та да ходя ли до банката сега да го платя или да изчакам и без това да го платя с данъка.
Ми кво да правиш,аз ако сам на твое място ще им гледам сеира на данъчните,стой си кротко не се натискай да пращаш(особено фиш), наказателните лихви по това направление в българия още не са измислени като опция

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
данъчното от 2005 нямат нищо общо с КАТ и РДВР-тата.От опит го научих след като обиколих всички от КАТ,Данъчни,община че и по общински служби за охрана ме пращаха.Накрая се оказа че никъде не могат да ти искарат справка за тва колко актове имаш ама дали са неплатени или платени не се знае.Може единствено да ти кажат от коя дата са.За фишове справка няма..Идват ми преди време агенцията по взиманията и ми казват дължите 680 лева на държавата под формата на актове и фишове!Платете ги сега или до 30мин. ще издействаме заповед за конфискуване на имущество.Аз съответно ги питах как точно са сметнати тия 680 кинта при положение че от датите посочени от тях аз имам документ че са платени?Те мълчат и гледат тъпо!Викам как искате да ми земете пари като аз съм дал вече една част.Не трябва ли да знаете кое е платено и кое не е?Пак мълчат.След като отделих един ден да търся на кого да си дам парите стига да ми направи точна справка и не намерих от никаде сред горепосочените учреждения те ще ми кажат дай пари или земаме телевизора ти.Ми земете го аз имам фактура за 2300 кинта сметнете ми точно колко съм платил до момента и ми върнете от парите дадени за телевизора към 2100 и няколко лева и готово!Аман от гладни копеленца в тая държава чесно!
поздрави от Русе:)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
е ок,аз сега трябва да ходя в кат да си взимам талона заради едно актче от събора..и като отида там каква е процедурата??за пръв път ми е,дано и за последен,в което силно се съмнявам...какво се плаща,къде се плаща,преди или след като си взема талона се плаща?...ей такива неща ме вълнуват... 

- RSxRacer
- вълкодав
-
ами и аз незнам актове скоро не съм имал само фишове
Но по принцип отиаш с акта те ти връщат талона и ти дааат наказателното кадето ти пише глобата отнети точки ако са отнели и срока в който трябва да платиш,пък дали ще го спазиш си е твоя раота

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
///MapTo написа:е ок,аз сега трябва да ходя в кат да си взимам талона заради едно актче от събора..и като отида там каква е процедурата??за пръв път ми е,дано и за последен,в което силно се съмнявам...какво се плаща,къде се плаща,преди или след като си взема талона се плаща?...ей такива неща ме вълнуват...
Ми там ти дават талончето и ти казват глобата с данъците,а в даначното не ти ги искат

това е в общи линии

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
В такъв случаи в понеделник съм в КАТ...
хич не ми се нравеше идеята да давам пари в това дружество,но вие ме успокоихте

- RSxRacer
- вълкодав
-
рано или късно ще ги дадеш в тая държава всеки простосмъртен си плаща по един или друг начин

www.bizzart.info

www.bizzart.info

- asi_tulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 Turbo
Аз онзи ден се сдобих с акт за затъмнено задно стъкло. Някой да знае какви са санкцийте за това. Не ми спряха колата от движение.
П.С. Друг е въпроса дали е забранено ама като съм си ливада ... акта е налице. Не иска да изкара 10-20 лв. тъпата му кука.
П.С. Друг е въпроса дали е забранено ама като съм си ливада ... акта е налице. Не иска да изкара 10-20 лв. тъпата му кука.

Начи мене ако питате имате ли кола над 100 бона можете да си затъмните квото искате.На един приятел чичо му има Porsche Cayenne Turbo S със затъмнени всички стъкла,абсолютно черни и предното е леко тонирано.Е тоя същтия като минава покраи кукери само сваля джама подава си косматата ръка навън,помахва и отминава.Нема фишове нема нищо.Е затва ченгетата си го изкарват на другите щото знаят че ако спрат един такъв врат може до края на деня да останат безработни.
http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=30427
-Дай да те кусна!!!
Spies Hecker
Създадена преди 120 години, фирмата има клонове в над 55 страни, където предлага висококачествени АВТОБОИ и материали, достатъчни и за най-високите изисквания на клиентите.
-Дай да те кусна!!!
Spies Hecker
Създадена преди 120 години, фирмата има клонове в над 55 страни, където предлага висококачествени АВТОБОИ и материали, достатъчни и за най-високите изисквания на клиентите.
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2