Ходим пеша заради Буш - инфо
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Гост
-
Утре съм на сватба на приятел! Ташака е ,че като питал как да му дойдат гостите на Ботев и до Св.Неделя църквата от общината му казали да си носят поканите!!!
Са -аз имам покана,ма поканата е DVD -записано и са-ако на некой много му требва-може да го изкопираме и да ви раздам да си бръмчите из центъра!!!
Тия са бесни олигофрени! Не разбирам защо коли-лични не може,а градски транспорт-може! Ако некой иска ше си носи УЗИто в мрежката с доматите или под суичъра и пак ше влезе на един изстрел разстояние....! Тъпа история! Да не говорим ,че срещу профита - никви предпазни мерки нема да го спасят!!!!

Са -аз имам покана,ма поканата е DVD -записано и са-ако на некой много му требва-може да го изкопираме и да ви раздам да си бръмчите из центъра!!!

Тия са бесни олигофрени! Не разбирам защо коли-лични не може,а градски транспорт-може! Ако некой иска ше си носи УЗИто в мрежката с доматите или под суичъра и пак ше влезе на един изстрел разстояние....! Тъпа история! Да не говорим ,че срещу профита - никви предпазни мерки нема да го спасят!!!!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
///peter написа:Хе всеки има право да пише каквото иска, а клуба не може да се обвърже с всички свой членове![]()
А тези мерки за сигурност са доста глупави, дори в САЩ не си позволяват подобни блокади
Ами ,честит сбор софиянци

А на PETER да кажа че държавата в която ,тоя го гътнат ,носи ПРЯКА отговорност за инфекцията !!! Как само са го измислили,я само си помислете за "филма".....,ЦРУ(или други приятели) му праят бан и кой го отнася...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
absix написа:x3m написа:SlipKnoT написа:Дано му свалят самолета на идване..
Някой да има връзки в Алкайда![]()
![]()
Вие е хубаво да внимавате какво пишете и какво за заканвате, щото това е публичен форум и да не настъпите мотиката.
И тука ли са плъзнали тия от сикрет сървис бре

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Терзийски написа::evil: Аз до колкото чух ще ли да спрът всички телефони .... колко е вярно незнам .... хем не може да се движим свободно ... хем и телефоните ще ни спрът... драгите ни Управници за пореден път погазват всякакви закони дори и КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ... това е срам и позор .... за жалост само тук е мястото /в интернет/ човек да каже това което мисли ... не, че на др. място не става но никой няма да чуе ....
Добре де спират движението

Наистина маааалко са прекалили с мерките за сигурност. Ще е пълен хаус...градският транспорт ще бъде препълнен с изнервени хорица (не че се случва рядко

Поне като създават такива неудобства за хората да го бяха направили почивен ден, но тук винаги си е половинчата работа.
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
софиянци айде къш къш по родните места за уикенда
п.с- иначе за буш...ясно е за кви талибани ни смятат тука
,па и кво са чудите той буши е реднек..т.е от дълбокия тексас 

п.с- иначе за буш...ясно е за кви талибани ни смятат тука

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Ако не знаех колко са тъпи повечето Американци, нямаше да мога да си представя как е възможно да е станал президент. . . но за съжаление, извън няколко ключови населени места като Бостън и Силиконовата Долина, има такива кретени че направо не е истина.
А бат Буш къв е смешних. . . днес видях една снимка от Г8 дет беше застанал до Путин и ми приличаше на онова анимационното филмче Pinky and the Brain
А бат Буш къв е смешних. . . днес видях една снимка от Г8 дет беше застанал до Путин и ми приличаше на онова анимационното филмче Pinky and the Brain

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
smamf написа:Имам един въпрос, че много се притесних:
В събота през нощта ако си прекарвам добре в Брилянтин, който се пада в тая затворена зона, нали няма да ме арестуват ако се появя леко почерпен пред президенството към 6![]()
![]()
Спокоино,и аз може би да съм там,така че и да ни гепат ше си продължиме си поркаме в панделата

Ебем тия американци,ебем тия наще държавници

Аре пак да изровиме паветата пред народното ве,като доброто старо време през 1997год

Много сме ги отпуснали тия пеераси и глеи че секи ден ни товарат с кво ли не и само се ебават с Маика България....деба дупедавците дееба яяяяяяя

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Ето въпросната снимка

БИАД Авто-Пазар Тийм
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
къв тоя Идиот бе
аз ако идем у америка така ли ше ме посрещнат (а може би съм по умен от тоя дет му е куха тиквата)
ма то самото име му подсказва къв е буш=храст =>Джордж храста
и са заради некъв храст ше е затворена софия??
аз ако идем у америка така ли ше ме посрещнат (а може би съм по умен от тоя дет му е куха тиквата)
ма то самото име му подсказва къв е буш=храст =>Джордж храста
и са заради некъв храст ше е затворена софия??
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
CELIO-(англ.пр.) ти е.а мааай...а!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
Абе кви раоти ми идват на главата
хубул де тука нема ли некой Юрист да кажи за кво стаа въпрос
мое ли да съдим дрижавата
за отнемане на правото да се чустваш свободен
потъпкване на морал и така нататака
требе да има некви дупки яко у закона те наще са се такиа
да има пара за БМВ-та

хубул де тука нема ли некой Юрист да кажи за кво стаа въпрос
мое ли да съдим дрижавата
за отнемане на правото да се чустваш свободен
потъпкване на морал и така нататака
требе да има некви дупки яко у закона те наще са се такиа
да има пара за БМВ-та

"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- Kocil
- младши ентусиаст
-
няма кво да се чудим,то американците така ги обичат по света,че е трудно да ги посрещнеш без тия мерки...
бал съм ги в блокадите,дано да си тръгне Бушчо по живо,по здраво,че ако стане нещо тука с него,ще е доооста неприятно...за нас разбира се...

64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5