50 лв. разходи - охте мозхе

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 04 Юни 2007, 22:48

t_andonov написа:и кво се косите за 50 лв.в гърция глобата за минаване на червено е над 300 евра

Е са ние кво да си траеме? И в Дубай ти взимат книжата и лежиш в затвора за червено ....
Т'ва сериозно
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 04 Юни 2007, 22:54

GIORCETO написа:
t_andonov написа:и кво се косите за 50 лв.в гърция глобата за минаване на червено е над 300 евра

Е са ние кво да си траеме? И в Дубай ти взимат книжата и лежиш в затвора за червено ....
Т'ва сериозно

за светофара аз си трая :mhihi: за дупките не

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 04 Юни 2007, 23:10

GIORCETO написа:

Т'ва сериозно

е така така дайте им идеи още па и вие .. малко си немат мозък ше земат да ве чуят и като ги приемат ше видите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Охте мохе

Мнение от Burningparis » 08 Юни 2007, 16:32

Глобата за превишена скорост с над 10 км/ч в населено място ще е 10 лева, а с над 50 - 250 лева и отнемане на книжката за 3 месеца.

Това предвиждат промени в Закона за движението по пътищата, които днес парламентът обсъди на второ четене, съобщи Инфорадио.

Съгласно промените за превишаване на скоростта извън населено място наказанието ще бъде 400 лева глоба и 3 месеца лишаване от правоуправление.

Десет лева ще бъде глобата за каране в бус-лентата.
Отпечатване | Изпращане

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 08 Юни 2007, 18:39

За вас незнам, ама аз вече си поръчах читав радар-детектор, щото точките се стопиха :uups:
It's not who You are, it's who You know...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 09 Юни 2007, 0:31

kiko написа:на моста на захарна фабрика келешите са си оправили само бус лентата а другите са си е....мамата и куките понякога нарично дебнат ако някои кара в буслентата :evil:

Да... !

Тъпаците оправиха само Бус лентата, останалите си чупим колите по моста! Ще имат да вземат... но аз си карам именно в Бус лентата. Тя, е с хубав асфалт, равен и гладък.

А аз плащам пътен данък, за да оправят пътищата, където се движа!... Като не са го оправили и подновили, нема да мръдна от Бус лентата!!!

Когато оправят целия мост, да е читав и равен навсякъде, ще си карам в другите ленти, без да навлизам в Бус лентата - до тогава... (без коментар)!!! :) Ако трябва, лично ще поразходя куките в моят автомобил, да се уверят, за какъв "оф роуд" по моста иде реч, в останалите ленти. Не стига това, ами маркираха лентите на моста, преди да са "изкърпили" пътя, на самия мост... :mhihi:
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 09 Юни 2007, 3:20

E-e-e това е то нашата родина :uups: :puke: .. направо да ти писне плащаме данаци ,винетки и куп други глупости ,ама пътищата нема да се управят.Направо ме е яд да си карам колата, а пък мисля 4е и малко прекалиха с цените на горивата.У Гръцко литър бензин е 65 евро цента ве.... ама ние българите сме си такива умееме да се нагаждаме според тоягата ,и не газови уретби ами и слън4еви батерии ше по4неме да си слагаме :evil: маи трее скоро да блокираме некое друго главно път4е така за неколко дена.... и без това сега това е на мода, я виште немците като не им утърва запушат пътя и се решават проблемите а ние спиме за това ни е..ат как си искат. Сори ама е така :( :( :(

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 12 Юни 2007, 23:30

То дъпките по пътищата са факт неотразим,но едно не мога да си обясня - що дирят шахтите посредата на улиците???И като минат групичка гладни кубинци (цигани) ошетват някой друг капак и работата става плачевна.............
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 13 Юни 2007, 1:36

Pin2 написа:Ами... то затова в последните 2 години, София се напълни с джипове.
Мани,ама и те се трошат по дупките...а и ремонта после им по-скъп... ;) иначе и аз си карам,където няма дупки...дреме ми дали е бус-лента или каквото и да е...да ме глобяват,точки си имам...все още...

ПП.Снощи един познат го глобиха за пукнатина на предното стъкло...а иначе колата му си е много читава,поддържа си я момчето...бахти мизерниците...що псувни отнесоха от мен... :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата