Когато тромбите замлъкнат...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
оффтопик :
Риск е изпреварването от дясно. Риск е превишената скорост и не спазването на дистанция. Риск е карането в бъс лентата. В моя отговор пише максимум 89, а не средна скорост. И тази скорост е лесно обяснима всички радари и камери ако и когато има такива са нагласени на 10км над лимита ... Освен това не виждам с какво помагаш на някоя заспала девойка като и свириш освен, че я шашкаш и създаваш предпоставки да направи още по-голяма глупост. И въобще защо ли само в БГ се свири и светка за щяло и нещяло
??? Всеки има право да си кара както и с колкото си иска стига да може да си понесе ОТГОВОРНОСТА след това.
///MapTo написа:balien написа:89 ... максимум. Не съм моралист а принципен. Не вярвам, че 5-те спестени минути си заслужават риска.
риск ли е някой да ми кара с 50 в
Риск е изпреварването от дясно. Риск е превишената скорост и не спазването на дистанция. Риск е карането в бъс лентата. В моя отговор пише максимум 89, а не средна скорост. И тази скорост е лесно обяснима всички радари и камери ако и когато има такива са нагласени на 10км над лимита ... Освен това не виждам с какво помагаш на някоя заспала девойка като и свириш освен, че я шашкаш и създаваш предпоставки да направи още по-голяма глупост. И въобще защо ли само в БГ се свири и светка за щяло и нещяло

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
balien написа:....
Докато пътищата ни не станат такива,каквито са по белите държави,в които не си присветкват и бибипкат за щяло и нещяло,ще карам в платното което най-ме устройва...

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2