Когато тромбите замлъкнат...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от balien » 08 Юни 2007, 11:32

оффтопик :
///MapTo написа:
balien написа:89 ... максимум. Не съм моралист а принципен. Не вярвам, че 5-те спестени минути си заслужават риска.

риск ли е някой да ми кара с 50 в

Риск е изпреварването от дясно. Риск е превишената скорост и не спазването на дистанция. Риск е карането в бъс лентата. В моя отговор пише максимум 89, а не средна скорост. И тази скорост е лесно обяснима всички радари и камери ако и когато има такива са нагласени на 10км над лимита ... Освен това не виждам с какво помагаш на някоя заспала девойка като и свириш освен, че я шашкаш и създаваш предпоставки да направи още по-голяма глупост. И въобще защо ли само в БГ се свири и светка за щяло и нещяло :shock: ??? Всеки има право да си кара както и с колкото си иска стига да може да си понесе ОТГОВОРНОСТА след това.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 08 Юни 2007, 11:55

balien написа:....

Докато пътищата ни не станат такива,каквито са по белите държави,в които не си присветкват и бибипкат за щяло и нещяло,ще карам в платното което най-ме устройва... :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Предишна

Назад към E36