Младеж размаза приятелка с БМВ
Модератор: Общи модератори
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Maverick_VS написа:Sharo написа:ако ти в възможно .. пък като се върна на родна земя ще черпя ...
искам колата главно да видя ...
Заповядай - малко се забавих, защото трябваше да хапна, а и международният ми нет се е*ава нещо- http://img185.imageshack.us/my.php?image=dsc009061gn2.jpg!
Благодаря колега ...
Борко-чипа написа:....

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
еми защо ...шоферите стават все повече, пътищата се стесняват, киното пуска все по-зрелищни филми ....
ред поричини ...
родителите прекарват се по-малко време с децата си ... съответно им обясняват все по-малко неща за живота ... и те се учат от приатели и тв предавания .. където най-важното е кой е по- по- най-
...
излизат разни тунинги за нервната ни система.....който те прявят безсмъртен.. или поне ти така си мислиш ...
говоря като цяло ...не за този случай специално
ред поричини ...
родителите прекарват се по-малко време с децата си ... съответно им обясняват все по-малко неща за живота ... и те се учат от приатели и тв предавания .. където най-важното е кой е по- по- най-
...
излизат разни тунинги за нервната ни система.....който те прявят безсмъртен.. или поне ти така си мислиш ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
///MapTo написа:M2PR написа: Оф аре земи спри да се изказваш неподготвен, от няколко дни ти чета малоумните постове дето ги сипеш на поразия и честно казано това не е нормално...![]()
А де..аз като говоря не приказвам,ма няма кой да ме чуеM2PR написа: А относно кой на къде е тръгнал... няма значение... важно е последствието... момичето е починало, момчето е с опасност за живота...струва ми се цялата инициатива за спирането на войната по пътищата е само на думи, малко са хората които са преживяли някаква лична трагедия от такъв вид
То нали знаеш..докато не ти дойде до главата и не го преживееш си казваш "аз съм над тия неща,на мен не може да се случи това"
Мдааа, така е...

bmw_e36_fen написа:МММ незнам защо ме нападаш .... Аз исках да кажа точно това .... Не да е подкрепа на думи и после да ми кара с 300 ...... Може да видиш кво съм написал при Кара: ......
Идеята ми е че БМВ-то не прави водача Шумахер
Жалко само за момичето
Защото сега нали е модерно като валне малко С ВРАТИТЕ НАПРЕД И ДА СЕ ПОХВАЛИШ на повече хора ....... Ама защо тябва да го прави по пътищата ...... Да ходи на пистата ако ще и с тавана напред да кара да си троши главата да не стават тея неща. Вечера видяхме беше малко топло и веднага моторите с 300 .........
Видях какво си написал при кара: ... , обаче проблема е че нЕма оправия...

Повечето от тези дето разправят че "карат с вратите напред" карат така само на приказки

В тоя ред на мисли някои винаги остават да си хвърчат някъде в небесата, докато дадена случка ( пряко или непряко свързана с тях) ги свали на земята

[Georgi] написа:Лошото е, че наистина българина докато не усети нещо което го засяга пряко не се съобразява с правилата.
Съгласна съм баце

Манталитет, какво да се прави....няма и да се промени, все така ще е...
Enslaving_Lecher написа:На българинът главата му не увира, дори и да си е патил, по-няколко пъти

Владо написа:е какво излиза... който е ПРЕЖИВЯЛ нещо такова, кара внимателно... който не е, продължава с опитите, сами даже, видите ли
направо ще ме убиете тук
![]()
е не е ли така !? малко са хората, които "по рождение" си карат със 100 и не повече... или греша?
Burningparis написа:ами на безумна цена дано да е урок за всички дето си нямат и на идея до къде могат да стигнат нещата от една непреценена проява
90% от хората, които го четат обаче го имат за "поредната катастрофа" и утре ще са забравили какво се е писало, и пак старата песен на нов глас... което си е жалко нали...
mafia написа:а в крайна сметка - тва с кво БМВ е станало![]()
доста удачен въпрос с оглед на трагедията, която се е случила...
аман...

Audi A4 2.6 kuattro написа:Още едно бмв на отпадъци,лека полека загиват тези камази,за радост на аудитата които се увеличават драстично.
нещастник

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- bobi_batko
- кандидат ентусиаст
-
мир на прахта й и много сили за близките й, защото за тях сега болката е най-голяма.
Човек е толкова малък и толкова голям едновремнно. Защо толкова хора си отиват по този нелеп начин без война, без глад и без болести, толкова нелепо
Човек е толкова малък и толкова голям едновремнно. Защо толкова хора си отиват по този нелеп начин без война, без глад и без болести, толкова нелепо
What comes around goes around
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
M2PR написа:Burningparis написа:ами на безумна цена дано да е урок за всички дето си нямат и на идея до къде могат да стигнат нещата от една непреценена проява
90% от хората, които го четат обаче го имат за "поредната катастрофа" и утре ще са забравили какво се е писало, и пак старата песен на нов глас... което си е жалко нали...
жалко е да и то се вижда ...от онзи ден си отидаха още хора...чета всеки ден и направо не ми се кара вече ....
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Sharo написа:еми защо ...шоферите стават все повече, пътищата се стесняват, киното пуска все по-зрелищни филми ....
ред поричини ...
...
Много си прав,Приятелю!Редно е всеки да си вземе поука от нещастията описани по-горе!!!На всеки му се кара по-бързичко от позволеното,включително и на мен,но нека е при по-подходящи условия (метеорологични,пътната настилка и т.н.)!Защото всяка смърт е равна на океани сълзи и много много мъка.....

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Е сега на ЕКО кво стана една тъпа патка нахендри един 4ове4вц отзад и човека се пробърна а тя спря почти в гори4ката, но за радост май нямаше сериозно пострадали. Ама какво да се прави винаги ще има такива неща ида се говори, и да не се един ще си земе поука ама тоя дет мине на червеено няма да си е зел и накрая страда не който трябва
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
BMWALPINA написа:Е сега на ЕКО кво стана една тъпа патка нахендри един 4ове4вц отзад и човека се пробърна а тя спря почти в гори4ката, но за радост май нямаше сериозно пострадали. Ама какво да се прави винаги ще има такива неща ида се говори, и да не се един ще си земе поука ама тоя дет мине на червеено няма да си е зел и накрая страда не който трябва
прибирах се от там и ги видях...ах тези жени...

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
M2PR написа:е не е ли така !? малко са хората, които "по рождение" си карат със 100 и не повече... или греша?
То пък тези, дето карат със 100 и не повече все едно не правят простотии.

Вярвам, повечето от вас са карали в София и са се нагледали на изпълнения, нищо, че скоростите са били доста по-ниски. Аз лично си имам специално мнение от както един льольо се натресе в моята кола. Бях спрял, неговото трабантче се движеше с не повече от 15-20 км/ч и пак не успя да спре. Не става само с ядене... такова де... ограничения... трябва и акъл!

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
БОРКО-ЧИПА написа:колеги и един случай от вчера![]()
от автокъщата в която си държа колите се продаде БМВ 320 седан на едно момче от Разлог мисля,че беше![]()
за жалост по време на пътуването момчето изпуснало завой и колата е паднала в коритото на река и момчето е загинало на място![]()
направо се потресох днес като отидох до автокъщата и собствениците ми казаха
а с каква радост и вълнение пича оглеждаше бъдещия си автомобил![]()
лека му пръст
ето ти го тоя безсмъртния с поредното супер здраво БМВ

25-годишният охранител от “Български пощи” Г. Вълчев излетя на завой и загина във водите на р. Места с купеното часове по-рано БМВ
Гражданите на Гоце Делчев потресени от трагедията, бащата Благой Вълчев, който карал след сина си, не видял инцидента и подминал мястото, случайни хора видели стърчащата част от колата
25-годишният Георги Вълчев от Гоце Делчев загина при тежко пътно-транспортно произшествие на отсечката между спирка Генерал Ковачев и село Елешница, Разложко. Инцидентът е станал завчера към 19 часа. Вълчев, който управлявал с висока скорост лек автомобил БМВ 320, на ляв завой губи управление, излиза от пътното платно, колата се преобръща няколко пъти и пада в река Места. Вълчев се удавил, заклещен в БМВ-то си
дано да не е чел тука колко е здраво БМВто и да е решил да го пробва ... можеби наистина прекалените хвалби понякога вредят ... всеки си мисли бмв бмв супер кола не знам си кфо и като се качат за 1 път си вика еи наи после имам и аз супер яко бмв я да го пробвам и ... ето резултата за съжаление

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
bam-bam написа:...
Бате не ти ли писна,само това ми кажи?

За теб всеки,който си е купил бмв е киселяк,мислещ се за безсмъртен..ти що караш бмв,било то и нафтова печка...айде стига си чел морал и си съдил наляво и надясно,това е една поредна трагедия,за която е по-правилно и логично да сме съпричастни,не да даваме морал...утре недай си Боже да се случи с някой форумец,и него ли така ще съдиш,независимо дали го познаваш или не?

Мен,когато ме натресоха на Ивановден,пак имаше хора които даваха акъли и ме съдеха къв съм бил и къв не...единия от тях беше 535..ако не си спомняш темата

Последна промяна ///MapTo на 08 Юни 2007, 13:13, променена общо 1 път
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Не е въпроса в хвалбите. Кеф - кеф, нормално е, ама човек като се качи за пръв път на една кола трябва първо да я опознае, пък чак тогава да и се кефи колко може да вдига. Магистралата няма да избяга в турско, че да е толкова належащо веднага да я караш на ръба... дето не го знаеш къде точно се пада.
Ама нали е по-лесно да не се мисли... 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Тук според мен става дума за много фактори...карал е бързо , не е взел завоя добре , кой знае какви са били гумите...мокър асфалт.... може да не е управлявал кола със задно и да е поднесъл.... при всички случаи е жалко ....
инак БМВ-то си е здрава кола.... лошото е, че Е36 няма достатърно еърбези дето да пазят при търкаляне и то като се изтрескаш няколко пъти по главтата ....

инак БМВ-то си е здрава кола.... лошото е, че Е36 няма достатърно еърбези дето да пазят при търкаляне и то като се изтрескаш няколко пъти по главтата ....