Без да и мигне окото!!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
Re: Без да и мигне окото!!!!
vanko_terziev написа:Обаче една нахакана пръдла иска да слиза от трамвито,и какво да гледам.Оная от стъпалата скача върху багажника на колата(ама си скача яката),стъпва веднъж,стъпва втори път и не я досрамя с трета стъпка със засилка да скочи от колата.......Е*би му майката!!!!!.Някаква скапана рейвърка с прическа тип РАСТА на главата ми ходи по колата....Само гледам и не мога да взема решение,тотално объркване

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
vanko_terziev написа:...
Баце, следващия път гледай да преценяш по-добре обстановката

Радвай се за колата, че нищо й няма, обаче яда си по-добре го насочи към шофера на трамвая, не към момичето (евалата на което - че се е въздържала да не ти одраска колата, и за самообладанието й

Само ми е интересно, следващия път ако от трамвая слезе не някое нежно създание, ами някой 150 кг бабанка, какво ще правиш

Та така - за в бъдеще не спирай толкова близо до спирките - все пак стари хора се возят, малки деца, нервни други хора - не на всеки му е до акробатики и не всеки ще се старае да ти пази красавицата

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Другия път спри на линията така, че трамвая да не може да мине
Така няма да има опастност някой от пътниците да ти се качи на колата
Така няма да има опастност някой от пътниците да ти се качи на колата

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Аз съм ритал кола по този повод, само че беше маааааалко по-друга ситуацията. Оня беше спрял точно на самата спирка, на метър и половина от тротоара и заминал нанякъде. А аз и жена ми в трамвая с бебешка количка...
Нямаше как, отидохме да слизаме от друга врата, но не преди да си оставя отпечатък от маратонките на шофьорската врата на онзи, заедно с голяяяяааама вдлъбнатина.
Друг път да се замисли къде и как паркира.
Нямаше как, отидохме да слизаме от друга врата, но не преди да си оставя отпечатък от маратонките на шофьорската врата на онзи, заедно с голяяяяааама вдлъбнатина.
Друг път да се замисли къде и как паркира.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
emdless4 написа:P.S. на който тука му викаме ватман...SpUd3r написа:,нито шофьора на трамвая
в историята прочетох шофьора на трамвая и автоматично така си го написах,дори не се и замислих

X-citer написа:...

ааа Любо тая песен е същински хит

Tux0 Ca !

- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
абе да кажа и аз момчето няма опит с трамваите нали се пак ги има само в софия а ако се загледате как провинциялистите минават пеша през трамваина линия"еми малко ги е страх че ще ги одари тока и я прескачат"то сичко останало е обяснимо....такаче сфиркаи си и като чуеш дранкане зад тебе пазисе идва трамвая....

- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
То че на гадно място си спрял верно е-то няма иначе каде да спреш,ама тая е ебахти помията,трееше да я хванеш и да и забиеш устата в ауспуха и скачаш на десния педал-оборотомера в мензиса
,деби наркоманята!

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
ТУРБО написа:То че на гадно място си спрял верно е-то няма иначе каде да спреш,ама тая е ебахти помията,трееше да я хванеш и да и забиеш устата в ауспуха и скачаш на десния педал-оборотомера в мензиса,деби наркоманята!

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- vanko_terziev
- кандидат ентусиаст
-
Само искам в отговор на всички,които ме порицаха за паркирането ми,искам да ги запитам най смирено
.
Драги ми съфорумци,а Вие къде бихте паркирали на Графа и по точно в близост до Попа???? А като се замисля дори май по целия булевард"Граф Игнатиев"положението е такова...

Драги ми съфорумци,а Вие къде бихте паркирали на Графа и по точно в близост до Попа???? А като се замисля дори май по целия булевард"Граф Игнатиев"положението е такова...
- Василев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i
- Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3
Те да има как да затворят всички улици така че да паркираме на единия край на софия а да отидем на работа в другия край .. никаква логика ама кой го интерисува това ..
А що се отнася до всички от градския транспорт .. нямам думи - те тези са си е..ли майката
Никой нищо не го интерисува кара , спира ..минава от където си поиска . А контролите .. тези пък какви отворени възгледи имат към живота .. заеби .
Онзи ден жена ми тъкмо слиза от 280 и един контрола и казва карти и билети за проверка , тя казва с карта съм и тръгва да слиза защото автобуса тръгвал .. оня педал като я хванал и и скъсал чантата която и бях къпил по миналия ден за рожденния ден , и на всичкото отгоре я нарекал боклук .. е кажи ми как да не го фана и да му е..а майката селска проста и на него а .кажете ми само .
Нито уважение имат нито нищо .
А що се отнася за тази дето ти скочила на колата .. и аз съм се возил в градския транспорт .. ама то си има пътници и пътници . едните си стоят мирно кротко всичко както си трябва .. ама другите - все едно света е техен и всички им пречат . Затова оная овца ти е стъпила на колата защото ... светът е неин , и не е имала малко мозък да се сети че все пак има малък шанс да и счупят наркоманската глава
А що се отнася до всички от градския транспорт .. нямам думи - те тези са си е..ли майката

Никой нищо не го интерисува кара , спира ..минава от където си поиска . А контролите .. тези пък какви отворени възгледи имат към живота .. заеби .
Онзи ден жена ми тъкмо слиза от 280 и един контрола и казва карти и билети за проверка , тя казва с карта съм и тръгва да слиза защото автобуса тръгвал .. оня педал като я хванал и и скъсал чантата която и бях къпил по миналия ден за рожденния ден , и на всичкото отгоре я нарекал боклук .. е кажи ми как да не го фана и да му е..а майката селска проста и на него а .кажете ми само .
Нито уважение имат нито нищо .
А що се отнася за тази дето ти скочила на колата .. и аз съм се возил в градския транспорт .. ама то си има пътници и пътници . едните си стоят мирно кротко всичко както си трябва .. ама другите - все едно света е техен и всички им пречат . Затова оная овца ти е стъпила на колата защото ... светът е неин , и не е имала малко мозък да се сети че все пак има малък шанс да и счупят наркоманската глава

[quote="vanko_terziev"]
Ами ако я бях хванал,сигурно щеше да прави най хубавите свирки на които е способна,щото нямаше да може да ти драска със зъбите дето нямаше да и останат.
quote]
оооооооо тва беше най уникалното нещо в целия форум!!!
Ами ако я бях хванал,сигурно щеше да прави най хубавите свирки на които е способна,щото нямаше да може да ти драска със зъбите дето нямаше да и останат.
quote]
оооооооо тва беше най уникалното нещо в целия форум!!!

"Провалът не е опция, провалът не е вариант, провалът не е избор - той не може да бъде и решение."
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
vanko_terziev написа:Само искам в отговор на всички,които ме порицаха за паркирането ми...
Баце. постави се на мястото на девойката и помисли какво би направил, ако не може да слезеш от трамвая, заради паркирани коли. По горе имаше пост с какво си се разминал.
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3