SonY XploD
Модератор: Icco
72 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Това не са елипси ако си караш колата редовно и е с голям акумулатор няма да ти трябва кондензатор
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
bmw_e36_fen извинявай ама само едно нещо да ти кажа Един говорител винаги може да свири по добре от 2 защото тези 2 докато се нагласят и се направят да свирнат ще ти отнеме много време колко повече говорител толкова им се губи мощноста ! един приятел има в голф 3-ка 2 precision Power говорителе 12-ки ! и тези двата извадиха с 3,5 децибела повече от моя един и това съм го казал одавна по добре един от колкото все повече и повече 

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Ем то принципно твоя си е баш SPL-ски ,а от PP-то чакаме и некво качество за тая цена .... Иначе си прав явно е бил доста зле щом ти с един в седан си надсвирил по-горен клас 2 в хечбек 

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Ми за 600 лева може да направиш нещо добро от boshmann и тъндър примерно ние говорим за по сериозните неща
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
пунто - за тая кола да я блъскаш така.. имаш ли литрите изобщо?
иначе в 600лв ще се побереш за бас, с херц ES300d (165 лв) + thunder 2-канален (152 лв) + баскаса 80 литра + чинчове кабели ала бала. не е лош вариант ако няма да ходиш на конкурси
за това качество на звука на тази цена - огледах се доста но няма по-добро от херц-а, незнам какво се оплакваш от него
а като останеш без багажник, после за средите на говорителите откъде ще вадиш литри?
то и във вратите няма място много..
иначе в 600лв ще се побереш за бас, с херц ES300d (165 лв) + thunder 2-канален (152 лв) + баскаса 80 литра + чинчове кабели ала бала. не е лош вариант ако няма да ходиш на конкурси
за това качество на звука на тази цена - огледах се доста но няма по-добро от херц-а, незнам какво се оплакваш от него
а като останеш без багажник, после за средите на говорителите откъде ще вадиш литри?

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Ти си много тъп ама важното е да се обадиш то нали сега това е модерно ....... 80 литра за тоя херз
И така наречените от теб середи се водят free air говорители демек не им е нужен обем ама ти си ТОШ ЛИТЪРА
Човека 10 пъти повтори че иска нещо като качество ти пак тъндър му предлагаш .... Това че не си имал пари за качествен усилвател не значи че тъндъра е качествен 

t0sh написа:а като останеш без багажник, после за средите на говорителите откъде ще вадиш литри?то и във вратите няма място много..
моя модел пунто няма говорители на вратите.. и на кората съм с елипси (някфи дръвени по натам ще ги сменям) пищялки отпред и в багажника басс кассата която съм харесал до ся бях с туба и бях доволен плаупунк 200 рмс макс 600 усилвателя 375 вата
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Ми затворен обем на тоя херз 30 литра са му добре иначе отворен си трябва 60
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
мм 29 литра е перфектен обем за този говорител за затворен обем става дума
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
bmw_e36_fen написа:Ми затворен обем на тоя херз 30 литра са му добре иначе отворен си трябва 60
айде да се хванеме на БАС, след което да отидеме в АВИТЕЛ примерно или в Тояга, аз ше им нося книжката, да ги питаме колко ли литра затворен обем иска hertz ES300d модела.
ако си навит и отворен, публично слагам 1000 лева че си иска НАД 70 литра, затворени. иначе свири и с 10 литра ама у ваше село е гъзарско така явно.
след което може и да ги питаме дали биха монтирали компонентна система или просто говорители за среди БЕЗ обем
ако не искаш да сложиш 1000 лева вземи млъкни защото дразниш безобразно - ни кола имаш, нито ще имаш, още по-малко си ходил при нормална фирма или хора да ти монтират музика така че вземи трай. и за капак само лъжеш хората да ти се връзват.
за акумулатора още по-малко се изказавй неподготвен, защото една по-силна музика с ударното си натоварване му скъсява живота, не че умира от раз. а отделно нещата зависят и от алтернатора
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Кви хиляда лева бе пич ? Нали от време уно в кафето си на сметка
Земи се стегни малко .. Аре дай ми парите сега бе ТОЯГА
Земи малко се научи и после ми се прави на АРЕН

тей като постоянно има теми които се повтарят си позволявам да дам
примери (осреднени)
и подходящи за нормална музика
Хертз ес300 -ето няколко варинта за него
Vb = 83.28 liters
Fb = 38.65 Hz