Автопоход по улиците на Пловдив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Re: Автопоход по улиците на Пловдив
Milenkov написа:Колеги, аз предлагам за другия четвъртък т.е. 07.06 да направим едно минаване с колите по центраните улици на града, точно преди да се съберем на OMV-то. Колкото повече коли се съберем толкова по-ефектно ще е. Представете си само как минава една колона БМВ-та по някой булевард с 40 км/ч на аварийни. Моя опит показва, че при такива изпълнения хората се обръщат да видят кво става, или с други думи ще им съберем погледите. Нека все пак да покажем на какво е способен BMW клуба.
Супер готино е, когато повече БМВта преминават по някой булевард... и всички гледат е така

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Re: Автопоход по улиците на Пловдив
Mamouk написа:Milenkov написа:Колеги, аз предлагам за другия четвъртък т.е. 07.06 да направим едно минаване с колите по центраните улици на града, точно преди да се съберем на OMV-то. Колкото повече коли се съберем толкова по-ефектно ще е. Представете си само как минава една колона БМВ-та по някой булевард с 40 км/ч на аварийни. Моя опит показва, че при такива изпълнения хората се обръщат да видят кво става, или с други думи ще им съберем погледите. Нека все пак да покажем на какво е способен BMW клуба.
Супер готино е, когато повече БМВта преминават по някой булевард... и всички гледат е така
И като знам колко сме сериозни наи-много да се съберем 4-5 коли и никой няма да ни обърне внимание или най-много да се разпилеем пак като знам какви сме...
Трябва ни едно знаме и като на абитюрентска да минем по булевардите иначе никой няма да ни забележи.
Случайно някой от Пловдив да има знаме на клуба?

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
Ще се обикалят ли утре улуците на Пловдив ако така продължава да вали.... Никой няма да ни обърни внимание

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Stanchev написа:о ще се съберем колкото и като турбо-тед помоли да изпратим бетонерите![]()
ДЕМЕК 2 коли
три коли бехме

- miropleshiviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91 320Д
- Мечтае да кара: Маруся
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3