върнаха ми 2 гуми ...ама кой е крив кой прав кажете сега
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
колеги Фена е прав.
Гумите имат външна и вътрешна страна, но нямат посока. Всяка една такава гума може да се сложи на всяко колело (ляво-дясно-предно-задно) ... не мога да разбера проблема на клиента тук
всичките гуми са еднакви, просто трябва да внимаваш като ги слагаш за външната и вътрешната страна ... аз съм с пирели П7 и те са същите ...

Гумите имат външна и вътрешна страна, но нямат посока. Всяка една такава гума може да се сложи на всяко колело (ляво-дясно-предно-задно) ... не мога да разбера проблема на клиента тук

всичките гуми са еднакви, просто трябва да внимаваш като ги слагаш за външната и вътрешната страна ... аз съм с пирели П7 и те са същите ...

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ами как не ги въртях не става и не става---нови взимам стари не става мамка му......там си е написано външно и вътрешно--никаква друга схема не става

говорих директно със мишелин. не съм бил прав...
гумите са вътрешна/външна но не дирекционални. направени са да се въртят във двете посоки...
причината да има вътрешна/външна страна е че външната е направена по-твърда за да подържа гумата във завой.
шарката е направена да помпа водата правилно и във двете посоки..
и така...
гумите са вътрешна/външна но не дирекционални. направени са да се въртят във двете посоки...
причината да има вътрешна/външна страна е че външната е направена по-твърда за да подържа гумата във завой.
шарката е направена да помпа водата правилно и във двете посоки..
и така...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
CheGevara написа:колеги Фена е прав.
Гумите имат външна и вътрешна страна, но нямат посока. Всяка една такава гума може да се сложи на всяко колело (ляво-дясно-предно-задно) ... не мога да разбера проблема на клиента тук![]()
Така е, аз карам с Bridgestone ER300 (turanza) и те са такива. Взимал съм ги 4бр. чисто нови от "Диана"
Ето и отговор с картинки от Vredestein ( и google) :
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... J%26sa%3DN
- bmwfena
- БМВманиачения
-
и кво стана сега......тая тема стана и образователна
извлякох си поука друг път да си отварям очите много добре на четири какво и на кого продавам
и всичко ще е ОК
да иба и Мишелини---няма да се нучат да праят грайфер като хората
друг път като видя такъв Мишелин ще предупреждавам купувача да е настроен да кара само с леви или десни гуми 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Това за тия дето не вярват и ме ядосват
Леви десни - това да не е багер. Жив пример с асиметрични гуми на истински расов автомобил
Само малко ги е поизтрил ама си личи
Представям си тоя Шницел как се шашка като не знае на къде да изхвърли водата
с тия криви гуми леви десни раз два три
Тия гуми освен другото и както и да ги менкаш не ти трябва да ги
сваляш от джантите за разлика от тия с посоката
Това за четене
за по-любознателните
Michelin Asymmetric Tires

Леви десни - това да не е багер. Жив пример с асиметрични гуми на истински расов автомобил

Само малко ги е поизтрил ама си личи

Представям си тоя Шницел как се шашка като не знае на къде да изхвърли водата

с тия криви гуми леви десни раз два три

Тия гуми освен другото и както и да ги менкаш не ти трябва да ги
сваляш от джантите за разлика от тия с посоката

Това за четене

Michelin Asymmetric Tires
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Гост
-
eeee,наредихме ги .....егати и гумите! аз от 5г карам с такива и чак сега се успокоих,че не съм с 4 десни
наистина изглежда,че изхвърлят водата само на една страна ,а може и наистина да е така,но важното е ,че я изхвърлят! а специално за Р7 на Пирели мога да кажа,че влизам в завоя поне с 10-20км по-бързо ,отколкото с другите гуми-наистина държат страхотно*явно заради тия по-твърди странични бордове*. Бих ги карал още,ма вече остаряха и въпреки,че имат грайфер ги смених с нови -пак асиметрични! Това наистина си е добра шарка....

наистина изглежда,че изхвърлят водата само на една страна ,а може и наистина да е така,но важното е ,че я изхвърлят! а специално за Р7 на Пирели мога да кажа,че влизам в завоя поне с 10-20км по-бързо ,отколкото с другите гуми-наистина държат страхотно*явно заради тия по-твърди странични бордове*. Бих ги карал още,ма вече остаряха и въпреки,че имат грайфер ги смених с нови -пак асиметрични! Това наистина си е добра шарка....
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ей маймуни радвам се,че имате време да погледнете с какви гуменетки карате,защото аз много бързо ги изсухлям и много,много не не им цепя басма,ама за "БМВ ФЕНА" мога да кажа само,че е страшно коректен и точен мъж!!!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3