върнаха ми 2 гуми ...ама кой е крив кой прав кажете сега

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 06 Юни 2007, 15:21

rtzankov написа:Добре де, ама аз не мога да разбера какво им е на гумите в крайна сметка :help: :shock:
не знам ве колега..върнаха ми ги щото съм излъгал колегата че били леви или десни не били чифт-според мен.не стават за една ос с две думи
Последна промяна bmwfena на 06 Юни 2007, 15:21, променена общо 1 път
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Юни 2007, 15:21

rtzankov написа:Добре де, ама аз не мога да разбера какво им е на гумите в крайна сметка :help: :shock:

Нищо им няма на гумите. Повечето яки гуми са Асиметрични :D :D :D

Bridgestone Potenza
Michelin Pilot Sport PS2

Новите Good Year F1

се все асиметрични :mhihi: :mhihi: ама явно колега са му изглеждали криви :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 730d

Мнение от KONN » 06 Юни 2007, 15:31

на твое щеше да ме е срам да пиша тук...не ма е за 20кинта ама да ме правиш на балък сега заради теб колеги от София не мога да им дам гуми щото от де да знам да ми врътнеш някъв номер

Колега ще си пиша където си искам не съм за тъпите 20лв. (на теб явно това ти е проблема)като си толкова голям продавач на гуми трябваше да си информиран че гумите са такива аз питах а ти трябваше да ми одговориш а не да ми викаш че няма проблем аз от къде да знам за тъпите гуми.Пристигат в софия две еднакви гуми и като не съм информиран точно никога няма да ги взема.Писах ти на ЛС поради причината да съм коректен и да не ти развалям репутацията в форума ти прецени че за 20 лв. ще ангажираш 100 човека.

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 06 Юни 2007, 16:14

Колега, мойте уважения, ама това че ти си некомпетентен не ти дава право да наричаш БМВ Фен-а "некоректен" ! Гумите са си съвсем истински , и селд като си ги видял на снимка не знам какво си очаквал да видиш на живо !
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 06 Юни 2007, 16:30

KONN написа:
на твое щеше да ме е срам да пиша тук...не ма е за 20кинта ама да ме правиш на балък сега заради теб колеги от София не мога да им дам гуми щото от де да знам да ми врътнеш някъв номер

Колега ще си пиша където си искам не съм за тъпите 20лв. (на теб явно това ти е проблема)като си толкова голям продавач на гуми трябваше да си информиран че гумите са такива аз питах а ти трябваше да ми одговориш а не да ми викаш че няма проблем аз от къде да знам за тъпите гуми.Пристигат в софия две еднакви гуми и като не съм информиран точно никога няма да ги взема.Писах ти на ЛС поради причината да съм коректен и да не ти развалям репутацията в форума ти прецени че за 20 лв. ще ангажираш 100 човека.
ти не се грижи за моята репутация..а и никой не ангажирам да я чете темата ...чисто и просто я пуснах за да чуя за мненията по въпроса...еми прочени я и виж колко са от твоя страна и колко от моя и тогава приказвай..ако мислиш че аз мога да знам всички гуми на тоя свят е-много се лъжеш :!: :!: ами той и рибаря не знае колко вида риба има на света :mhihi: мисля че беше редно да се извиниш за постъпката ти и всичко щеше да е ОК..ти амше 2 гуми да познаеш и ти не ги позна----и стига с тия 20лв си ги споменавал щото ако ги изках толкова много щях да намеря начин да ги избия-разбра ли ме...все някой път ще продаваш нещо и щях да ти врътна едно номерче.НОО аз не съм ти :!: пожелавам на всички колеги да не попадат на клиент като тебе :!: :!: :!: :!: :!:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Юни 2007, 16:41

аз мисля че тези гуми за дирекционални И леви/десни.. демек всяка гума си има своя ъгъл във колата и гумите не могат да се въртят ако не се демонтират от джантите... и дори тогава може да се местят само напред/назад но все от същата страна..

но не съм съвсем сигурен.. ще проверя...

така както ги виждам - това са две гуми за една страна, но не за една ос.

прегледайте ги внимателно .. освен че пише вътрешна/външна страна вижте дали няма на тях някъде "лефт/райт" и "л" и "р"
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 06 Юни 2007, 16:44

Aбе кво става тука, и двамата сте виновни - бмвфена, че не знае какво продава, ако си му казал "пращам ти 2те гуми, ако не ти харесат ми ги върни" тогава няма некоректни, ако човекът е казал, че ще ги вземе, изпратил си му гумите, които са на снимката и тогава той се е отметнал - за мене той е некоректния, тъй като и на самата снимка се е виждало каква е шарката ... А и това, че пише инсайд и аутсайд си значи точно, че гумите имат посока и има разлика от м/у лява и дясна, замислете се и ще се сетите сами ;)
Последна промяна eraziel на 06 Юни 2007, 16:46, променена общо 1 път
In Ban We Trust!

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 06 Юни 2007, 16:44

alx написа:аз мисля че тези гуми за дирекционални И леви/десни.. демек всяка гума си има своя ъгъл във колата и гумите не могат да се въртят ако не се демонтират от джантите... и дори тогава може да се местят само напред/назад но все от същата страна..

но не съм съвсем сигурен.. ще проверя...

така както ги виждам - това са две гуми за една страна, но не за една ос.

прегледайте ги внимателно .. освен че пише вътрешна/външна страна вижте дали няма на тях някъде "лефт/райт" и "л" и "р"
и това го гледах ве---в склада има всякви размери от тоя Мишелин-чисто нови и на един меган ни гледах-всичките са такива -няма лява няма дясна-пише си външна страна пише и вътрешна --
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 06 Юни 2007, 16:48

абе хора, вие за едни гуми бахти фурора... :mhihi:

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 06 Юни 2007, 16:51

Burningparis написа:абе хора, вие за едни гуми бахти фурора... :mhihi:

A тебе ако те бяха ебнали щеше да е сигурно х 5 по-голям ФУРОР :evil:

Фен , пич си батко спор няма ... :winky:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 06 Юни 2007, 16:55

Burningparis написа:абе хора, вие за едни гуми бахти фурора... :mhihi:
кат са 2 гуми що не четеш друга тема а :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 06 Юни 2007, 16:57

Ето тука картинката за всички, които мислят, че няма разлика м/у лява и дясна ... Нагледно какво ще се получи ако се сложи дясна гума от лявата страна, така че да се спазят ин/аут предписанията ...

Изображение
In Ban We Trust!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Юни 2007, 17:02

eraziel написа:......

Ама това ако посоката на въртене има значение :idea: Ако няма както е при асиметричните гуми, това дето се начертал не е вярно. Това е при комбинирана асиметрични + такава с посока :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна zAcK на 06 Юни 2007, 17:06, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 06 Юни 2007, 17:06

BMW lover написа:Фен , пич си батко спор няма ... :winky:

:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 06 Юни 2007, 17:08

bmwfena написа: