Помощ за компютър..
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Помощ за компютър..
Здравейте ! Проблема ми е следния ,като пусна ъпдейт на уиндоуса ,ми праща един файл ,които ми представя като файл необходим точно за обновяването на софтуера.Свалям файла,но не знам къде да го сложа или се инсталира.Файлът е: wuweb_site_3.cab
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Не би трябвало да се иска каквато и да е била намеса от твоя страна... виж в настройките на програмата, с която теглиш по принцип - Флаш Гет, Гет Райт или друга от сорта и и забрани да следи свалянето на .CAB файлове, да не би тя да бърка ъпдейтъра на уина... за друго не се сещам...
---
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
theraven_nz написа:Не би трябвало да се иска каквато и да е била намеса от твоя страна... виж в настройките на програмата, с която теглиш по принцип - Флаш Гет, Гет Райт или друга от сорта и и забрани да следи свалянето на .CAB файлове, да не би тя да бърка ъпдейтъра на уина... за друго не се сещам...
Ползвам Download Accelerator,ще пробвам да го изключа и да сваля файла по обикновения начин.Благодаря ти..

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Още веднъж благодарности на theraven_nz , за помоща
.Всичко е О'к,изключих аселератора и уиндоуса сам си прие файла.Само 77 ъпдейта... 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Le Transporteur написа:Още веднъж благодарности на theraven_nz , за помоща.Всичко е О'к,изключих аселератора и уиндоуса сам си прие файла.Само 77 ъпдейта...
вземи го прави редовно, иначе ще си във филми (ако не си вече)

по принцип качи един zonealarm + редовен (авто?) ъпдейт на windows + си опичай ума кви файлове старираш, и друго не ти трябва като защита.
е, firefox за броузър, защото докато излезе поредния ъпдейт на IE състоящ се от 4 пача 'critical: anyone can hack anytime into your PC without notification' ще си посетил такива сайтове

п.с. ако не сте си купували win-a НЕ КАЧВАЙТЕ 'genuine windows blabla' - и там са филми

- t0sh
- старши ентусиаст
-
и няма и смисъл, zonealarma си върши перфектно работата.
а 1 път да ти откаже zonealarma за 2 минути, си хванал 3 до 30 вируса, независимо пипаш ли компа или не, само трябва да имаш нет. препоръчвам ти ъпдейт
а 1 път да ти откаже zonealarma за 2 минути, си хванал 3 до 30 вируса, независимо пипаш ли компа или не, само трябва да имаш нет. препоръчвам ти ъпдейт

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
t0sh написа:и няма и смисъл, zonealarma си върши перфектно работата.
неам антивирусна от доста време а и скоро вируси не съм пипал .. единствено спайверето ме лепи яко .. а от него нема спасение ... та с анти без анти бараш ли къде не треа си заминал

bam-bam написа:неам антивирусна от доста време а и скоро вируси не съм пипал .. единствено спайверето ме лепи яко .. а от него нема спасение ... та с анти без анти бараш ли къде не треа си заминал
zone alarm периодично ги чисти
между другото дръпнах ъпдейтите за уиндоса и вече цял час инсталира нещо

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
© написа:bam-bam написа:неам антивирусна от доста време а и скоро вируси не съм пипал .. единствено спайверето ме лепи яко .. а от него нема спасение ... та с анти без анти бараш ли къде не треа си заминал
zone alarm периодично ги чисти
между другото дръпнах ъпдейтите за уиндоса и вече цял час инсталира нещо
имам си имиж на диска .. оправям го за 3 мин

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Малко да поработя и вие сте налазили
.Благодаря за упреците и съветите
,компа ми е със Zone Alarm доста отдавна защото ми харесва като програма ,а и си върши работата,антивирусна Касперски .Уиндоуса ми не е пиратски,на оригинален диск е ,та февруари имах някакъв проблем (точно не помня)и вместо да преинсталирам реших да ползвам Repair и от тогава се появи проблема с файла за който питах,явно е бил изтрит.Минаха почти 4 месеца,затова са 77 ъпдейта,иначе редовно си го обновявам.

- t0sh
- старши ентусиаст
-
BarniPPP написа:Пълна измислица са тея firewall-и.Ползвал съм за 1 месец и единственото нещо което правеше е да ми спича компа.А за тва по-голяма измислица не бях чувал, че без firewall ще ловиш по 3-30 вируса на минута ли ко беше
пак разбирачите. айде на бас на примерно 1000 лв, че ще ти ръгна в нета непачнат windows XP, няма да го докосвам, и след 5 минути ще ти покажа поне 3 вируса на него?
а ако ти покажа 10+ удвояваме ли сумата?
п.с. ядосвам се рано сутрин, заарди майстори които си мислят че като 'не им става нищо с компа', значи нямат вирус... и се изказват адекватно освен всичко... заеби
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
t0sh написа:
пак разбирачите. айде на бас на примерно 1000 лв, че ще ти ръгна в нета непачнат windows XP, няма да го докосвам, и след 5 минути ще ти покажа поне 3 вируса на него?
а ако ти покажа 10+ удвояваме ли сумата?и
Адаш.... ще стане само, ако доставчика ти е голямо леке.... ако филтрира контента няма да има ядове.... на една бивша доставчика й беше толкова зле, че WinXP без SP-та никви точно за 1 час насмиташе яко, щото по вътрешната мрежа (незащитена) си "летяха" вируси бол... после го оправиха, ма трябваше да се разпищи народа...
И бившия ми и настоящия доставчик филтрират инфото и никви вируси не мое да минат.... не казвам, че така трябва дори да си махнеш AVir програмата, но разликата е огромна

P.S. Тия, дето сте с "пиратски" Windows да внимавате кви ъпдейти качвате, че ако налепите (а от M$ периодично го пускат катп ъпдейт за сваляне) Windows Genuine Advantage Notification и после ше има големи черни "банери", че сте с нелегален OS и да го пушите яко ;D
- t0sh
- старши ентусиаст
-
няма нужда да е вътрешна мрежа, има достатъчно милиони заразени в нета, всеки един от който си генерира случайни ИП-та и праща честитка директно (справка примерно порт 445). А пробойните в XP са предостатъчно, шанса да те уцелят предвид броя опити в минута - предостатъчен.
правили сме опитна статистика преди време, за 5 минути от 3 до 17 троянеца на девствен XP.
правили сме опитна статистика преди време, за 5 минути от 3 до 17 троянеца на девствен XP.
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2