Молба за съвет
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Молба за съвет
Здравеите!
Имам БМВ 318ис 93г. винаги когато го паля студено мени оборотите, след няма и 5-10 мин. се оправят. Освен това като настапя рязко педала на газта отначало заглъхва леко, не може да поеме веднага и последно незнам дали ми се струва или не но маи пуска малко черен дим при настъпване до край! Един маистор ми каза че е от дебитомера без дори да я види и каза да не се занимавам. Може ли наистина да е от дебитомера и каде мога да си направя качествена диагностика на електрониката. Много ще съм задължен ако някои ми даде информация, Благодаря предварително!
Имам БМВ 318ис 93г. винаги когато го паля студено мени оборотите, след няма и 5-10 мин. се оправят. Освен това като настапя рязко педала на газта отначало заглъхва леко, не може да поеме веднага и последно незнам дали ми се струва или не но маи пуска малко черен дим при настъпване до край! Един маистор ми каза че е от дебитомера без дори да я види и каза да не се занимавам. Може ли наистина да е от дебитомера и каде мога да си направя качествена диагностика на електрониката. Много ще съм задължен ако някои ми даде информация, Благодаря предварително!

- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
пр това като отвори6 багакника и отфори6 оная 4анти4ка има един клиу4 за све6ти свали ги изтъркаи ги с една телена 4етка след това оправи разтоянието да е на 0.7 или видиму горе доло наи добре ви6 на някоя нова све6 как е сложи ги и ако не ти праи проблеми няма да е ло6о да ги смени6
но и тия 6те карат .Моята ис-ка като зех го праве6е тоя номер кат е студена свалих ги опраих им разтоянията и ве4е 3000 км сам минал и не са мръднали ся сам си купил нови но карам със старите не ми е останало време да ги сменя

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
bmw_e36_fen написа:Колко струват тея нови свещи и към кои марки да гледаме ? Бош или кво ?
Бош ,ама ако ти ги донесат от белите държави,само NGK.... ,номерче искаш ли..
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- VENBO
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i Turbo
- Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.
BERU не стават ли?
Щото аз за 20к км. смених бош, беру, денсо и нгк, ама си останах на Беру-от тях съм най-доволен.

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
VENBO написа:BERU не стават ли?Щото аз за 20к км. смених бош, беру, денсо и нгк, ама си останах на Беру-от тях съм най-доволен.
Нищо лошо за BERU,по аутодата също се препоръчват..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
8 мнения
• Страница 1 от 1