Shanghai Surprise - BMW CS Concept

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 04 Юни 2007, 1:15

<KrIs> написа:
///peter написа:От пред прилича освен всичко и на Порше кайен :roll:

Баа, Кайена не е толкова грозен отпред :mhihi:

:mhihi: Приличало на Кайен :kuku: :kuku:
То не бяха глупости, то не беше чудо. Направете вие по-красив автомобил като сте толкова способни :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 04 Юни 2007, 12:49

И кое му е грозното на Cayen-а :?: :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikavashnika » 04 Юни 2007, 13:41

В профил ми прилича на Aston Martin

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 04 Юни 2007, 15:20

Е аре стига с тоя Астън Мартин...

Колата е направооо изруд... Спомнете си колко хищни бяха първите БМВта и колко недодялани.. Говорим за Е30 , Е34, Е36 и тн.. И кво сега ... Гледаме няква уцъклена 1ва серия извадена да натупат Фолксваген и другите мишки и да им покажат че истинската кола е със задно и прилича на БМВ... Да ама все пак примерно мене 1цата ми е адски куха.. Някакси безмислена... Само купето на 1цата е добро... А иначе другите нови кво... Само 5цата,6цата, 3ката купе са готини...Де да знам ама нещо взеха да се смиряват БМВ последните години... И изведнъж тоя звяр.. Честно казано е суперрр яко... Нека си е такова...Да го доошлайфат малко и това му е... И после МВ,Астъни, Мазератита нека си вадят 4врати купета.. Ше има да си чакат да ги продадат....

УСПЕХ И ДА ИЗДЪНЯТ КОЧИНАТА С ТАЯ КОЛА... И да е 300 коня пак ше си я взема.. Па нека ми прилича на трабант ко ще...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 13 Юни 2007, 1:19

Как може толкова глупави сравнения за толкова кратко време да се измислят, то не бяха астони, лексуси, кайени, магнуми, че и абсурда с фаровете като на корвет. Първо да попитам какво лошо има да приличаш на астон, както беше казал кларксън, това е все едно да те обвиняват, че изглеждаш като брад пит. Освен това лексуса да не би да е поставил той революционно начало в своя дизайн та да го изкарвате като първороден. Както и да е, само искам да кажа че силуета, задницата, предните фарове са страхотни, за съжаление поради габаритите на колата бъбреците настина стоят несъразмерно голями, но това ще се оправи при внедряването на дизайна в производство. Искам да отбележа не на последно място и феноменалния интериор - толкова красиви линии, много агресивни измервателни уреди, всичко така е изваяно и подредено че ми се иска директно да скоча и да я подкарам!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Юни 2007, 8:09

Kokorba6iqta написа: Първо да попитам какво лошо има да приличаш на астон, както беше казал кларксън, това е все едно да те обвиняват, че изглеждаш като брад пит.

Пич, сори, но БМВ не е марката която трябва да прилича на някоя друга, същото важи и за Мерцедес ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 13 Юни 2007, 13:34

:mhihi: ся искам целия форум да ми скочи
абе те бмв не правиха ли коли до 88-ма година :mhihi:
а уникално ъгрисивните уреди в ЦС са най красивите който съм виждал

П.с
Те БМВ ще почнат коли с предно да правят и ще слагат двигатели от пижо
ти ще говориш не трябвало БМВ да прилича на друга кола
политика братчиту ми :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 14 Юни 2007, 22:00

Пич, сори, но БМВ не е марката която трябва да прилича на някоя друга, същото важи и за Мерцедес

напълно съм съгласен, че чара на БМВ е в уникалността и аз това го казах, защото се ядосвам от непрестанните сравнения, като някои от тях са меко казано абсурдни, може би аз съм ограничен да не ги виждам повечето, но както и да е (все пак това с приликите е твърде субективно понякога, защото въображението на всеки човек му разкрива различни неща). мисълта ми е, че като цяло според мен и БМВ продължават с уникалната си визия, трудно е да сбъркаш БМВ като го видиш на живо дори и от новите модели. Само за пример ще дам 7ма, 6та, 1ва серия, Z4, Х5, Х3, коли уникални като визия в своя клас (макар и недолюбвани от всички, важното в случая е че са различни), аз даже бих добавил и другите настоящи модели, но истината е че има коли, с които си приличат но в почти всички случай причината е че БМВ биват копирани от други марки. Сетете се и за новия интериор на БМВ, покажат ли ви снимка от него и за стотна от секундата веднага ще го разпознаете. и сега се замислете дали интериора на новата с-класа не е доста подобен.
Не отричам, че има малки детайли, които се срещат в доста автомобили дори и в БМВ, но понякога като се стигне до форма, която е изключително изпипана, балансирана и доказала се е трудно да измислиш нещо революционно. Може би ще кажете абе що на БМВ пък са им кръгли гимите, да вземат да ги направят квадратни, та да сме различни...!!!
С две думи аз мисля че линията на уникалността се е запазила и до днес, и лично аз разпознавам БМВ и от космоса! :twisted:
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Ное 2007, 9:24

Аз да попитам последно CS-а наследник на 8-цата ли ще е и
ще има ли М-ков двигател. Нещо като 8-ца с двигателя дето са го
сложили в Макларъна :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Нещо такова

Изображение

Под нещо такова :twisted: :twisted:

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 19 Ное 2007, 10:56

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 19 Ное 2007, 11:10

:lalala: много много дожолна....дали ще дойде бързо в БГ

Предишна

Назад към Основен Форум