Инжектори-сваляне и о-пръстени?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 335i Turbo
Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.

Инжектори-сваляне и о-пръстени?

Мнение от VENBO » 04 Юни 2007, 11:08

Здравейте колеги. Започнах освежаване на двигателя-вътрешно прочистване с присадки преди смяна на мслото, масло YACCO -100% semi-synthetic, спортен филтър K&N, нов горивен филтър и други дребни неща. Та, хвана ме мерака преди да чипосам машината, да почистя дюзите. Хората които ги чистят обаче, ми казаха да ги занеса свалени дюзите. Има ли някаква голяма философия по свалянето или нормално мога да ги сваля?
И другият въпрос за който моля за помощ-откъде мога да си купя комплект за инжектори, който съдържа пластмасовите капачки, о-пръстените/горни и долни/ и вътрешни филтърчета за дюзите? Разбрах че по принцип се предлагат такива комплекти, но тук във Варна не намерих? :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 04 Юни 2007, 11:35

Онзи ден си сложих инжекторите на местото им. О-пръстенчета само смених и то долните (откъм всмукателите). Взех ги от магазин БОШ и цената им беше 0,86 лв. бройката. Всичко друго по инжекторите е 6+ и даже не съм ги носил да ги чистят. Аз съм с М50 и свалянето е малко на фантазия и предполагам, че и при тебе ще да е така. :roll: Лесно излизат от всмукателите, но от рейката си е зор. Ако намериш свестен майстор с акъла си, му дай той да ги свали. Успех!
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 335i Turbo
Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.

Мнение от VENBO » 04 Юни 2007, 11:52

turbo написа:Ако намериш свестен майстор с акъла си, му дай той да ги свали. Успех!

:mhihi: OK. Благодаря колега.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 04 Юни 2007, 13:52

:mhihi: :yes:
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Назад към E36