50 лв. разходи - охте мозхе

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

50 лв. разходи - охте мозхе

Мнение от Burningparis » 04 Юни 2007, 10:16

Забраняват движението на коли в BUS лентите

50 лв. да плащат вече шофьорите, ако бъдат засечени да минават на червен светофар или да говорят по мобилния си телефон.
Това решиха на последното си заседание миналата седмица депутатите от транспортната комисия на парламента, които гледат на второ четене промените в Закона за движение по пътищата. В момента глобата за двете нарушения е 40 лв.
Според одобрените промени с 10 лв. отгоре ще стане и санкцията за шофьор, който кара колата си с износени гуми. Също 50 лв. ще бъдат глобявани и водачи, които се престрояват неправилно, паркират до пешеходна пътека, спирка или кръстовище.
Тази санкция ще плащат и шофьорите, които карат без колан или каска. Отговорността за това остава за сметка на пътника, а не на водача. Предложението на вносителя бе шофьорите да плащат глобата на превозваните пасажери без колан, но комисията не го подкрепи.
Последна промяна Burningparis на 08 Юни 2007, 16:34, променена общо 1 път

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 04 Юни 2007, 10:19

Аз ще си карам в тая лента ,в която няма дупки!!! По Симеоновско съм ги научил всичките и съм като Алберто Томба! И въобще не ме брига къде е бус-лентата и кво и е предназначението!Щото предназначението на пътя е да се кара,а не да заобикаляме траповете... :evil:

Те ви ограничение на скоростта:
http://www.speedbandits.dk/
...Ше ми слагат полицаи...!!!! /пауред бай Фил/

ентусиаст
Аватар

Мнение от Burningparis » 04 Юни 2007, 10:54

Не знам баце, дано не излиза, че пълня темата с некви подобни неща ма е го това гласуват и викам поне да драсна за инфо……И аз съм станал като Томба …понякога се чувствам като в електронна игра с тия дупки лево десно лево десно …опа . трееес …лево десно лево лево треес …гейм овър, айде в бокса

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 04 Юни 2007, 11:46

ми те затова ни горат толкова много колите :arrow: от точка А до точка Б,ако е 20км ние карайки на зик-зак изминаваме 30км :mhihi:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Re: 50 лв. разходи

Мнение от ///MapTo » 04 Юни 2007, 11:49

Burningparis написа:Според одобрените промени с 10 лв. отгоре ще стане и санкцията за шофьор, който кара колата си с износени гуми..

Край...отекохме :mhihi: :mhihi: поредните глупости..нека ми излезе на цариградско на моста над 4км някой със стоп палка и ми каже нещо :evil: Когато пътищата ни станат пътища,тогава може да се замисля къде да карам
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 04 Юни 2007, 11:56

Ако не искате дупки то трябва да пуснат междуквартални самолети и да се возите с тях. И 200 лв да е глобата, едва ли кърпежа ще реши проблема. Бил съм свидетел, моста за Надежда от Орион, закърпват дупките и след седмица огромни отломки се търкалят и чупят картери, а дупките са си факт.
Може би ако се изселим на друга планета ще е най-добре.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Blue&White » 04 Юни 2007, 12:22

Поне още 10 години не виждам как ще оправят дупките в София. Може би трябва да ни изселят за няколко години и да построят всички улици наново а? :mhihi: А за пътищата в цялата страна...едва ли ще доживея да са както трябва!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Burningparis » 04 Юни 2007, 12:49

според мен, първо трябва да се спре с тия конкурси за ремонт на пътищата печелени от разни бандитски фирми и съответно ремонтите да бъдат извършвани качествено с контрол . те повечето слагат ебахти шибания асфалт дето се прецаква за 0 време

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 04 Юни 2007, 13:10

SKISA написа:Аз ще си карам в тая лента ,в която няма дупки!!! По Симеоновско съм ги научил всичките и съм като Алберто Томба! И въобще не ме брига къде е бус-лентата и кво и е предназначението!Щото предназначението на пътя е да се кара,а не да заобикаляме траповете... :evil:

Те ви ограничение на скоростта:
http://www.speedbandits.dk/
...Ше ми слагат полицаи...!!!! /пауред бай Фил/

на моста на захарна фабрика келешите са си оправили само бус лентата а другите са си е....мамата и куките понякога нарично дебнат ако някои кара в буслентата :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 04 Юни 2007, 13:25

Може би ако се изселим на друга планета ще е най-добре.

Може на луната, че са по-малки кратерите от наште дупки :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Re: 50 лв. разходи

Мнение от logout » 04 Юни 2007, 15:35

Burningparis написа:Също 50 лв. ще бъдат глобявани и водачи, които се престрояват неправилно ...

Сутрин на светофара от Дървеница към Икономическия валят яко 50-тачки, ама няма кой да събира... :mhihi:
It's not who You are, it's who You know...

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 04 Юни 2007, 20:01

и таз добра за какво ги овеличават тези глоби а не погледнат родните пътища в какво окаяно състояние са. Ще има плащам глоби аз на т**ите куки ай сиктир. снощи вечер един с един мой приятел към 3 се прибираме и след връждебна ли е къв се води тоя квартал незнам но с около 70 -80 се возиме и по едно време БУМ и след 10 метра предна дясна гума на баница спираме гледаме спукане свалихме сложихме резервната гума и се прибрахме . на следващия ден какво видяхме на светло предна дясна джанта зверски крива гумата с 15 см цепка задна дясна и тя крива с 2 балона . равносметка нещем да смятам :twisted: , а наще родни всезнайковци гледат глобите да вдигнат

(Колата е голф 3 джантата ББС тия дет са стандартни на голфовете )
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 04 Юни 2007, 20:24

SKISA написа:Аз ще си карам в тая лента ,в която няма дупки!!! По Симеоновско съм ги научил всичките и съм като Алберто Томба! И въобще не ме брига къде е бус-лентата и кво и е предназначението!Щото предназначението на пътя е да се кара,а не да заобикаляме траповете... :evil:

И аз така!
Подкрепям,то всички сме така де :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 04 Юни 2007, 21:15

Ами... то затова в последните 2 години, София се напълни с джипове.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 04 Юни 2007, 21:58

и кво се косите за 50 лв.в гърция глобата за минаване на червено е над 300 евра

Следваща

Назад към Извън Темата