Ел. Огледала греят постоянно

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 03 Юни 2007, 0:28

bam-bam написа:
bmw_e36_fen написа:Вие сте некви термометри явно :mhihi: Аз лично на 30 градуса от вън 50 вътре в черния кожен салон не усещам като ме горят с цигара пък тея огледала :mhihi:

bam-bam написа:как усети че греят ?

Елементарно когато Termo Spot-а им е изчезнал значи са готови за ползване :mhihi: Тефал ти мислиш за всичко !

баце дай малко на български като за малоумни :)

termo-spot е технология измислена от Тефал ... Когато тигана се нагрее точката посредат става червена :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Dancho_VS » 03 Юни 2007, 0:31

Момчета,възможно ли е да не са ми огледалата с подгряване!Защото при дъждовете ми бяха изпотени!Ако имам как да разбера дали са повредени? :?: :!:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 03 Юни 2007, 0:58

Dancho_VS написа:Момчета,възможно ли е да не са ми огледалата с подгряване!Защото при дъждовете ми бяха изпотени!Ако имам как да разбера дали са повредени? :?: :!:

Подгряването не е серийна екстра :!:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 03 Юни 2007, 1:02

Le Transporteur написа:
KIRO написа:Не греят постоянно. Направени са така, че като запалиш колата да се изсушат и след това сами спират. Не са вързани към никакви модули и никакви датчици. При всяко палене са направени да изсушат огледалото за определено време.

Що нещо не можеш да ме навиеш.Значи изсушават, каката да си оправи грима и после 500 км. сняг ,а по огледалата м'гла..ибати екстрата :shock:

бе то така ама пък и некак си тъпо ми се вижда да греят нон стоп дори и лятото при 50 градуса навън ... какъв е смисала ...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Dancho_VS » 03 Юни 2007, 1:28

Това означава ли,че нямам подгряване?!?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
Мечтае да кара: Колело

Мнение от Sivako » 03 Юни 2007, 1:58

Хора вие не сте ли сваляли огледалата?
Имат си някакво съпротивление и в зависимост от температурата пропускат ток примерно колкото е по студено толкова по малко е съпротивлението и съответно пускат повече волтаж и огледалото се загрява и обратното.
Тествайте като си свалите стъклото на огледалото закачате мултицет на входовете за подгряване слагате го да мери съпротивление и почвате да затопляте стъклото или да го охлаждате сами ще видите разликата (дано да съм бил полезен) :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 03 Юни 2007, 13:57

bam-bam написа:
Le Transporteur написа:
KIRO написа:Не греят постоянно. Направени са така, че като запалиш колата да се изсушат и след това сами спират. Не са вързани към никакви модули и никакви датчици. При всяко палене са направени да изсушат огледалото за определено време.

Що нещо не можеш да ме навиеш.Значи изсушават, каката да си оправи грима и после 500 км. сняг ,а по огледалата м'гла..ибати екстрата :shock:

бе то така ама пък и некак си тъпо ми се вижда да греят нон стоп дори и лятото при 50 градуса навън ... какъв е смисала ...

bam ,аз също не съм съгласен че трябва да греят постоянно ,не мисля че е така измислено ,най малкото е разход на ток :arrow: гориво,но не можах да се съглася че притоплят само при запалване .. :idea:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KIRO » 03 Юни 2007, 20:58

ето

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 03 Юни 2007, 21:00

Le Transporteur написа:bam ,аз също не съм съгласен че трябва да греят постоянно ,не мисля че е така измислено ,най малкото е разход на ток :arrow: гориво,но не можах да се съглася че притоплят само при запалване .. :idea:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
колко консумация на ток имат 2 нагревателя с размери 10х13 бе човек :mhihi: :mhihi: динамото така или иначе върти,то си е изчислено всичко,не се притеснявай,огледалата не ти вдигат разхода :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KIRO » 03 Юни 2007, 21:07

Ето снимката http://img78.imageshack.us/my.php?image ... 002nv1.jpg

А това най-вероятно е да го контролира някое реле за време.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от balien » 05 Юни 2007, 9:41

Значи ще излезе, че има някъде реле с таймер, което не работи ....
Тоест греат постоянно защото това реле най-вероятно е прецакано.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KIRO » 05 Юни 2007, 21:44

най верятно да

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от perko » 06 Юни 2007, 16:13

Огледалата си греят постоянно и няма да ти изгорят, не се притеснявай, моите 3 год. са така. Парят винаги, сменях ги на 1та година тъй като ми ги откраднаха/счупиха старите и новите са все така горещи нон-стоп.

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 06 Юни 2007, 16:28

Мойте май са вързани към тия на задния прозорец защото само като натисна копчето тогава се загряват!
Изображение

Предишна

Назад към E36