14 год. момче загива на място на рали Шумен

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

14 год. момче загива на място на рали Шумен

Мнение от bmwfena » 03 Юни 2007, 17:26

излязло пред мантинелата да снима с камерата и точно там Козлеков катастрофира и момчетобива изхвърлено на няколко метра . било е от София казаха му името но не го запомних щото здраво се потресох :( колко жалко и за момчето и за пилота дадоха интервю с Козлеков-доста потресен беше----каква съдба мамка му стара :( :( :(
Изображение

E21 поклонник
Аватар
Кара: e36 компот

Мнение от x3m » 03 Юни 2007, 17:31

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 03 Юни 2007, 17:33

14-годишно дете загина след удар от колата на един от състезателите на авторалито "Стари столици" край Новосел Шуменско. Трагедията стана към 11.10 часа.
Детето е стояло пред мантинелата на моста за село Новосел и е снимало състезателните автомобили, когато е било блъснато от състезателя Радослав Козлеков. Детето е син на Емил Меланезе, мениджър на един от най-добрите български състезатели Крум Дончев, който също участва в ралито. На пресконференция директорът на ралито Савко Панайотов обяви,че 35-годишният състезател Козлеков няма вина за смъртта на момчето, предаде БГНЕС. При ляв завой на 2 км след старта на отсечката пилотът не успял да удържи автомобила си Мицубиши и се забил с около 170 км/ч. в мантинелата. Пред нея в този момент се намирало момчето, което правело снимки. От удара Емил изхвърчал на десетина метра надолу в дерето и загинал на място. На около 200 м от там бил баща му, който също се казва Емил Миланезе, и журналиста Ричард Груев. Козлеков едва не помел и намиращ се наблизо шуменски фоторепортер. Според свидетели Радослав Козлеков се движел изключително бързо в отсечката в борба за второто място. В предния етап той изоставал само на 0,3 сек. от Ясен Попов. Според показанията на временната контрола точно Козлеков е успял да измине 2-та километра преди мястото на инцидента с 2 секунди по-бързо от Попов. Преди 7 години в друг етап на същото рали Радослав Козлеков катастрофира и загинаха двама зрители. Те бяха премазани от друг автомобил докато се опитваха да изтеглят колата му. Според запознати бащата на загиналото днес дете Емил Миланезе е добър приятел на Радослав Козлеков. Пилотът, печелил два пъти рали “Стари столици,” е в шок от случилото се нещастие. “Зрителите трябва да разберат, че автомобилизма е изключително опасен спорт и да не застават на неподходящи места”, каза Савко Панайотов. След трагедията организаторите на ралито взеха решение да го прекратят. Отменена бе и церемонията по награждаването, но състезателите ще получат точки. Първи е Димитър Илиев, втори е Ясен Попов, и трети Крум Дончев.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 03 Юни 2007, 17:36

колко съм се чудел като съм ходил на тия ралита как имат смелост хората да седят толко близо до трасето ...
пък и съм се карал с разни ... че то не си играят само с техния си живот ами и с този на пилота ... сега този човек знаеки какво е направил макар и без никаква вина как ще кара за напред ... та той ще внимава повече какво става около пътя от колкото на него ...

но в случея и родителите са си за бой ... колкото и да им е тежко няма какво да си кривя душата .. щом са го завели е трябвало да внимават къде седи ... но проблема, е че и много от възрастните седят там където не им е работа ....

въпреки всичко съболезнования на семейството ...
а на пилота какво да кажа ... каквото и да му говорим и обеждаваме, че не е виновен това ще си живее в него
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 03 Юни 2007, 17:39

:( :( на никого не пожелавам тая трагедия----дали са охлабени малко мерките за безопастност :!: :!: и аз съм заставал пред мантинелата да ги гледам ама вече НИКОГАААА :( :(
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 03 Юни 2007, 18:17

Жалко за младият живот....! :(
Много лоша история. Са ше се извадат от 10 кладенеца вода кой е виновен,какво е трябвало да бъде подсигуряването на трасето,защо момчето е било там и с кой......но факта е факт-няма връщане!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 03 Юни 2007, 18:23

SKISA написа:Жалко за младият живот....! :(
Много лоша история. Са ше се извадат от 10 кладенеца вода кой е виновен,какво е трябвало да бъде подсигуряването на трасето,защо момчето е било там и с кой......но факта е факт-няма връщане!!
:yes:
истината, е че сам не се ли пазиш няма кой да те опази ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от -Kris- » 03 Юни 2007, 19:34

Най-опасния спорт за зрителите - рали. Язък за глупаво загубените животи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 03 Юни 2007, 20:01

за да застанеш там не се иска смелост, а простотия... винаги съм се чудел какво правят хора отвън след или по време на завой, там си си потенциален самоубиец... същото е и сега, какво прави това дете преди мартинелата... ние сме силни след случките, сега ще има тряааше това, тряааше онова, обаче за съжаление е много късно...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 03 Юни 2007, 20:44

имаше една жена-единствената рали-шампионка - Мишел Мутон! тя казваше в интервю: Карам натам ,където е най-голямата навалица! Значи там е пътя! Ако видите кадри от ония години от рали-шампионата ше се хванете за главата! На всеки завой има по 20-30 човека на пътя и отскачат в последният момент...! Сега нещата явно са много по-добри,но въпреки това инциденти се случват...!! ...За съжаление...! Бог да го прости момчето...
http://www.selbst-doku.de/user_stuff/im ... attro4.jpg

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 03 Юни 2007, 22:34

също така онези години съществуваха зверове като Ауди Куатро,Ланча Стратос,Сиера Косуорт с по 400-500-600 конски сили и хората излизаха на пътя и се опитваха да пипнат автомобила...на едно такова предаване,ако не говорим за същото един механик викаше че на въздуховодите и по бронята намираха не знам и аз колко човешки пръсти :shock: :shock: :shock: но по темата организаторите са виновни защото карат все през просото...каква му беше работата на малкия там??и не само на малкия а и на възрастни индивиди??

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 03 Юни 2007, 23:08

RIP
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 04 Юни 2007, 0:54

еми баща му е бил на метри от момчето
жалко наистина,но сега още на 23.06(Узана) ще бъдем свидетели отново на драконовски мерки :(
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 04 Юни 2007, 1:22

мисля си че единствения виновен за смъртта на детето е баща му. Явно от дълги години е в рали спорта щом е мениджър на Крум Дончев, и съм сигурен че знае колко е опасно да се седи там където е седяло детето му, но явно го е оставил да си прави каквото иска...жалко найстина че толкова малак си е отишъл...мир на праха му :(
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 04 Юни 2007, 10:30

LeX написа:мисля си че единствения виновен за смъртта на детето е баща му. Явно от дълги години е в рали спорта щом е мениджър на Крум Дончев, и съм сигурен че знае колко е опасно да се седи там където е седяло детето му, но явно го е оставил да си прави каквото иска...жалко найстина че толкова малак си е отишъл...мир на праха му :(
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата