един електричарски въпрос към можещите и знаещите?
Модератор: Технически модератори
			13 мнения
			 • Страница 1 от 1

един електричарски въпрос към можещите и знаещите?
колеги,предварително искам да се извиня че ви занимавам със следния проблем но за мен е загадка и не мога да си обясня следното нещо.....  бушона на плафониерите се стопява но не гори независимо от това какъв ампераж е ......значи не се бъзикам или нещо друго трябва ми съвет как точно да направя някаква диагноза ли що ли,като затворя вратите лампите гаснат,даже и в багажника всичко е както трябва
 бушона на плафониерите се стопява но не гори независимо от това какъв ампераж е ......значи не се бъзикам или нещо друго трябва ми съвет как точно да направя някаква диагноза ли що ли,като затворя вратите лампите гаснат,даже и в багажника всичко е както трябва   не ме питайте как съм го проверил но там всичко е 6+ та така
 не ме питайте как съм го проверил но там всичко е 6+ та така   помагайте ако можете че някой ден май ще се запаля
 помагайте ако можете че някой ден май ще се запаля 

бушона на плафониерите се стопява но не гори независимо от това какъв ампераж е ......значи не се бъзикам или нещо друго трябва ми съвет как точно да направя някаква диагноза ли що ли,като затворя вратите лампите гаснат,даже и в багажника всичко е както трябва
 бушона на плафониерите се стопява но не гори независимо от това какъв ампераж е ......значи не се бъзикам или нещо друго трябва ми съвет как точно да направя някаква диагноза ли що ли,като затворя вратите лампите гаснат,даже и в багажника всичко е както трябва   не ме питайте как съм го проверил но там всичко е 6+ та така
 не ме питайте как съм го проверил но там всичко е 6+ та така   помагайте ако можете че някой ден май ще се запаля
- ///peter
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
 HX52 Holset
 MS 1 Extra - ECU
 Inovate wide band
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Каквото запали
провери си алармата ако имаш такава, при БМВ всички алармаджии я връзват за плафона  + това плафоните в купето се управляват през модула които е и за централното
 + това плафоните в купето се управляват през модула които е и за централното 

Последна промяна NAPSTERS на 03 Юни 2007, 18:45, променена общо 1 път

- Sivako
- младши ентусиаст
- 

- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Виж си буксата на бушона дали не е хлабава щото ако не прави хубав контакт с бушона почва да грее и в последствие се топи 

С
я КАЖЕТЕ плафоните с кво са на общ бушон ,може да е проблема в друг консуматор.............може би в жапката има нещо ......

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Каквото запали
Re: С
krasi_bmw написа:я КАЖЕТЕ плафоните с кво са на общ бушон ,може да е проблема в друг консуматор.............може би в жапката има нещо ......
осветлението на жабката е през контакт

- t_andonov
- ентусиаст
- 

- Кара: Е 30
Re: един електричарски въпрос към можещите и знаещите?
valeri написа:колеги,предварително искам да се извиня че ви занимавам със следния проблем но за мен е загадка и не мога да си обясня следното нещо.....бушона на плафониерите се стопява но не гори независимо от това какъв ампераж е ......значи не се бъзикам или нещо друго трябва ми съвет как точно да направя някаква диагноза ли що ли,като затворя вратите лампите гаснат,даже и в багажника всичко е както трябва
не ме питайте как съм го проверил но там всичко е 6+ та така
и на мен ми се случи веднъж от тогава не си купувам бушони от бензиностанции
 така ме посъветва майстора и излезе прав
 така ме посъветва майстора и излезе прав- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
Аз съм за клемите на бушона. Извади го и с една малка отверка или нещо подобно пробвай да ги натегнеш малко.

- маречков
- ентусиаст
- 

- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
cvetoslav написа:Аз съм за клемите на бушона. Извади го и с една малка отверка или нещо подобно пробвай да ги натегнеш малко.
И аз мисля, че там ти е проблема.
- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
Вальо, само два дни са минали от както си пуснал темата, а аз сега едвам намерих време и възможност за интернет та да попитам има ли някаква развръзка със случая   

Имам една идея тук - сложи по-силен с по висок ампераж,защото слабите не горят а се стапят на мен предишния собственик, някой италиянец рошав
  на мен предишния собственик, някой италиянец рошав   ми е бил сложил доста по-слаб предпазител на ел.перката за климатика и до ден днешен подобието на бушон си седи като снежен човек на 12 градуса в слота
  ми е бил сложил доста по-слаб предпазител на ел.перката за климатика и до ден днешен подобието на бушон си седи като снежен човек на 12 градуса в слота  и няма вадене
  и няма вадене   

Георги Пенчев

Имам една идея тук - сложи по-силен с по висок ампераж,защото слабите не горят а се стапят
 на мен предишния собственик, някой италиянец рошав
  на мен предишния собственик, някой италиянец рошав   ми е бил сложил доста по-слаб предпазител на ел.перката за климатика и до ден днешен подобието на бушон си седи като снежен човек на 12 градуса в слота
  ми е бил сложил доста по-слаб предпазител на ел.перката за климатика и до ден днешен подобието на бушон си седи като снежен човек на 12 градуса в слота  и няма вадене
  и няма вадене   

Георги Пенчев
			13 мнения
			 • Страница 1 от 1