Така....
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Да си напиша с бял маркер по боята БМВ....НЕТ ли ? Явно не сте заинтересува с набирането на хора и от други градове .
Роад Асиста е специална подтемата където има включени юзери на форума , които във всеки един момент са готови да ти се притекат на помощ
За повече инфо Асен_Х и Fast&Furious
Роад Асиста е специална подтемата където има включени юзери на форума , които във всеки един момент са готови да ти се притекат на помощ

LuBo1 написа:Явно не сте заинтересува с набирането на хора и от други градове .
Явно ти не си! Колко пъти да ти обяснявам как стоят нещата при мен? Желание като има човек - начини има! Питай и Пловдивчани, които си организираха сбирки всяка неделя .... Софиянци имат два пъти в седмицата, започнаха по квартали да се организират ....
Кажи какво зависи от мен да събереш хора във Варна - рекламни материали? Обяви по вестниците? Какво? Дори да не влиза в ресора ми ще ти помогна! Ако трябва лично ще отида със собствени средства да ти направя лепенки и да ти ксерокопирам някаква брошура!
На общото събрание гласувахме да съберем рекламен бюджет за първата половина на годината за Клуба - пари, които отделно от членския внос всеки ще извади точно за разширяването и развитието на този пуст форум и Клуб!
За събора цялата софииска група раздаваха реклами, в Русе с PILOTA изгорихме един резервоар бензин на всяко BMW да има лист с реклама, той самия бръмча 20 пъти за същата работа до Търново...
Не ме пипай на тази тема, че ми е болна и ми е писнало от такива като теб, които стоят пред компютъра, клатят си краката и се опитват да си намерят оправдание да не свършат нещо! Като не ти се занимава по-добре не се обаждай! Ама да ми казваш, че НИЕ явно нямаме желание да се разширяваме .... бъркаш и то доста!
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
LuBo1 написа:Да си напиша с бял маркер по боята БМВ....НЕТ ли ? Явно не сте заинтересува с набирането на хора и от други градове .
Не мисля, че един такъв стикер на задното ти стъкло ще привлече повече кандидати за Асиста. Аз станах член на въпросната група преди още да имам стикер на колата и да стана официален член на клуба

Така че въпроса вече отива малко и до лично отношение на човек към човека и на човек към марката. Ако във Варна няма достатъчно ентусиасти от София ли да ти пратим

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Уффф и ти през редовете кото можа прочете , не да набираме хора за асиста , а за самия форум като цяло

LuBo1 написа:Уффф и ти през редовете кото можа прочете , не да набираме хора за асиста , а за самия форум като цяло

Извинявам се

Но въпросът защо аджеба няма много варненци във форума остава висящ. Искам само да те попитам - вие имате ли там сбирки на БМВ ентусиастите. Но само за вас? Не просто сбирки на рейсъри с различни коли и всеки да хвали само своята примерно казано?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
Нямаше ме известно време и съм изпуснал развитието на темата.
Аз лично раздадох всичките визитки на клуба, които взех от София на една сбирка, но май нямаше ефект, поне не знам някой от хората да се е регистрирал във форума
А относно:
Не съм съласен:
Любо, що не звънна бе
Много ми е неприятно да ме изкарват несериозен (за тези, които не знаят - аз съм другия човек от road-assist-а за Варна).
На 28-ми бях свободен и нямах никакъв пробле да ти помогна.
Лошата новина е, че в неделя ходих до В. Търново и скапах скоростната кутия, така че скоро няма да мога да помагам
Относно разширяването на форума към черноморието - освен устна агитация, мисля че добра идея е да помислим за някаква интернет реклама, така ще достигне най-точно до потенциалните бъдещи юзъри, а защо не и членове на клуба?
Аз лично раздадох всичките визитки на клуба, които взех от София на една сбирка, но май нямаше ефект, поне не знам някой от хората да се е регистрирал във форума

А относно:
Turturelo написа: ....Какво са виновни хората, от цялата страна, че няма никои сериозен от Варна?!....
Не съм съласен:
Любо, що не звънна бе

Много ми е неприятно да ме изкарват несериозен (за тези, които не знаят - аз съм другия човек от road-assist-а за Варна).
На 28-ми бях свободен и нямах никакъв пробле да ти помогна.
Лошата новина е, че в неделя ходих до В. Търново и скапах скоростната кутия, така че скоро няма да мога да помагам

Относно разширяването на форума към черноморието - освен устна агитация, мисля че добра идея е да помислим за някаква интернет реклама, така ще достигне най-точно до потенциалните бъдещи юзъри, а защо не и членове на клуба?
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
начи ДАЖЕ е имало и човек на расположение !!!
и излиза, че Любо тука си лае просто да распалва страстите:(
бате, стегни се моля те и стига глупости! не си търси теми за скандал щото е тъпо:(
и излиза, че Любо тука си лае просто да распалва страстите:(
бате, стегни се моля те и стига глупости! не си търси теми за скандал щото е тъпо:(

- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
И ко човека си разпилее кутията заради мене ли ? Пък и като го знам Чефо колко е ангажиран с работа , просто ми стана неудобно да му звънна. И ето че имало визитки във Варна.
Дано са ти останали няколко.
П.С Чефо извиняваи но те разбрах че бачкаш до към 6 часа и ми беше неудобно да ти звъня и да те занимавам с проблемите си.
Добре даите да си закупим варненци малко рекламни материали . тъи става ли ?

П.С Чефо извиняваи но те разбрах че бачкаш до към 6 часа и ми беше неудобно да ти звъня и да те занимавам с проблемите си.

Добре даите да си закупим варненци малко рекламни материали . тъи става ли ?

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3