Вкарахме се в приключение :)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 02 Юни 2007, 14:04

А бе зимате си една сиамка и - нема проблеми! После обясняваш на домочадието ,че е загинал без мъки ,приклещен в клетката от колелцето си и погребваш в двора пред блока една кутия от обувки с парцал вътре.....

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 02 Юни 2007, 17:46

Бате, недей за сиамката, щот не се знае кой кого :) През WWII в Петербург по време на обсадата плъховете станали колкото нормална домашна котка и се наложило да докарат няколко вагона със сибирски котараци(около 30-40% по едри от домашните, прави сметка за какви дзверове иде реч) та да се отърват от плъшоците. Подобни по размер "каналджий" съм виждал в канала на Лъвов мост, играят си като малки котета, гонят се, борят се. И от далеч си мислиш, че са точно коратаци. Докато не видиш голите опашки. :twisted: Иначе благодря на всички за отзивите. Радвам се, че ви е харесала историята.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 02 Юни 2007, 18:42

Историята беше страотна еваля еваля. :clap: :lol:
TheBoss от тая история можеш да направиш филм.
:mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 02 Юни 2007, 19:08

Веселяшка работа,но немисля че мога да отглеждам плъх.

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 02 Юни 2007, 20:23

Бос, да ти кажа само, че имаме доста плъхове из мазетата на блоковете :mhihi: да се беше обадил, а не даваш пари за плъх :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

НА ШЕФА ЩЕРКАТА
Аватар

Мнение от Fencing_girl » 02 Юни 2007, 20:55

Turbo_Ted написа:Бос, да ти кажа само, че имаме доста плъхове из мазетата на блоковете :mhihi: да се беше обадил, а не даваш пари за плъх :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аааа,без такива,тоя нашият може да е плъх,ама поне го знаем откъде идва и че не носи някакви зарази и т.н...а не да ми донесете някой крастав,бълхясал и измършавял плъх,дето допреди 10 минути е плувал в някой отточен канал :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

М10 Разрушителя
Аватар

Мнение от ddt » 02 Юни 2007, 22:44

Чета,чета,смея се,смея се :mhihi: :mhihi: и си мисля какво ли чудо щеше да е ако имахте половин декар двор :shock: :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

E21 поклонник
Аватар
Кара: e36 компот

Мнение от x3m » 03 Юни 2007, 11:09

ddt написа:Чета,чета,смея се,смея се :mhihi: :mhihi: и си мисля какво ли чудо щеше да е ако имахте половин декар двор :shock: :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

зоопарк :mhihi: :mhihi: :mhihi:
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 03 Юни 2007, 22:27

Шефе, добре, че Ради не е поискал малък крокодил. Той също би могъл известно време да живее в аквариума, ама без поилка.

Евала, за търпението и разбирането ви с Бени, в отглеждането на децата. :D Направо сте се вкарали в приключение с Лалка.

П.С. Дебни Лалка, щото тя спокойно може да си изгризе нещо от къщата, само да получи някаква свобода.
Да караш Peugeot е страст!

старши ентусиаст
Аватар

Re: Вкарахме се в приключение :)

Мнение от Митко Ганчев » 03 Юни 2007, 23:57

TheBoss написа:Лалка(така се казва сега, щото е проста като селянка.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 04 Юни 2007, 1:48

Браво Босев, супер история!

Малкия мяза на мен, на времето бях луд на тема гущери! Тая моя мания много бързо си замина когато ме подгони един лапатар 1.50м.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Страхотни истории