Отново за таблото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
По принцип прави каквото може за да поддържа зададената скорост на която предавка и да си (над 40 км/ч). Ако караш на 5 с 90 км/ч на някое стръмно място виздаш как разходомера започва да качва до 15 лт/100 и си намаляваш предавката, и обратното пак с 90 но си надолнище виждаш как изцяло спира горивото но скороста се увеличава и пак ръчно си превключваш
.
Иначе относно таблото, над краката(под волана) има стотици жици може ли от там да идва прекъсването. Защото се си мисля че ако е от самото табло не би трябвало да прекъсва чистачките(за темпомата незнам от къде чете информацията за скороста).

Иначе относно таблото, над краката(под волана) има стотици жици може ли от там да идва прекъсването. Защото се си мисля че ако е от самото табло не би трябвало да прекъсва чистачките(за темпомата незнам от къде чете информацията за скороста).
и моето
и моето прави същите номера,първо ми изчезваха всичките уреди без лампите,а после проработи само скоростомера но на дисплея ми излязаха 6 (PPPPPP)казаха ми,че е някакъв чип в главната платка на таблото.
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
Вие поне имате късмет,че после нещо проработва при вас, при мен както си карам и всичко по таблото отказва, само контролните лампи работят и за да оправя това трябва да откачам акумулатора за няколко сек. но след време пак става същото, даже ми се е случвало след 5мин да спре пак да работи вече не знам какво да правя.
Значи според фактите(колкото разбрах) ако проблема е в таблото : Данните идват в таблото(за скороста) и от него си четат останалите уреди(чистачки, темпомат). След като откаже таблото отказват и тези уреди. За темпомата ми се вижда разумно но за чистачките понеже ако няма скорост би трябвало да си го приеме като 0 км/ч и да си продължи поне с интервали. А те като спират ми се струва от някъде тотално да прекъсва захранването към тази част на колата. А от друга страна ако прекъсва захранването не би трябвало да рабори и осветлението на таблото(което си работи както трябва заедно с показалците за акумулатора и налягане на маслото).
А някой знае ли от трите букси които се поставят отзад кои жици са за захранването и да ли има повече от една жица да протичат 12 волта(например за осветлението, акумулатора и показалеца на маслото някво захранване и за останалите).
А някой знае ли от трите букси които се поставят отзад кои жици са за захранването и да ли има повече от една жица да протичат 12 волта(например за осветлението, акумулатора и показалеца на маслото някво захранване и за останалите).
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2