BMW 525TDS НАДУВА ВЪВ ВОДНАТА СИСТЕМА
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- doktora_stz
- Потребител
-
BMW 525TDS НАДУВА ВЪВ ВОДНАТА СИСТЕМА
колеги да кажа писнами от това бмв вчера както карах истарвахго и отиде в червеното и кво стана наливам вода давам гас здраво не загрява но ште прасне маркучите ако някои е чувал за такъв проблем да пише ако нямате предполужения утре го давам за една вектра и 1500лв штот ми писна преди една седмица смених гарнитурата на главата заштото почна да хварля масло но не надуваяе а сега друго. мерси предварително
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- doktora_stz
- Потребител
-
мерси колега това ми требваше разделям се сас фирмата бмв,преди си карах мерцедесчето и немах проблем е небеше мн.пъргаво ама осазнах че бях по добре.
- t_andonov
- ентусиаст
-
doktora_stz написа:мерси колега това ми требваше разделям се сас фирмата бмв,преди си карах мерцедесчето и немах проблем е небеше мн.пъргаво ама осазнах че бях по добре.
вземи си бензиново и ще си най-добре

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: BMW 525TDS НАДУВА ВЪВ ВОДНАТА СИСТЕМА
ти като смени гарнитурата шлайфа ли главатаdoktora_stz написа:колеги да кажа писнами от това бмв вчера както карах истарвахго и отиде в червеното и кво стана наливам вода давам гас здраво не загрява но ште прасне маркучите ако някои е чувал за такъв проблем да пише ако нямате предполужения утре го давам за една вектра и 1500лв штот ми писна преди една седмица смених гарнитурата на главата заштото почна да хварля масло но не надуваяе а сега друго. мерси предварително

- doktora_stz
- Потребител
-
нея шлафах и затова можеби си прав колига,обаче минах кам 1000км.бес проблем и как я истарвах напанах го сас 200км и сам карал наи много 5км. с такава скорост нали докато карах така я следях температурата и както карам в града оборотите почнаха да стият на 1100 и като погледнах вече беше в червеното после след като истина сабра 5л.вода а нямаше видим теч само малко пара.и така сега я карам ако я карам нормално по малко надува обаче дамлии гас ще прасни маркучите а незагрява смисал стрелката стои по средата но губи вода и то наи вероятно от аспела.
- t_andonov
- ентусиаст
-
5 литра
на мойта 324тд и долях само 500 мл. ма се беше сцепила от 2ри до 6ти
от тогава ги намразих дизелите 

на мойта 324тд и долях само 500 мл. ма се беше сцепила от 2ри до 6ти

- bmwfena
- БМВманиачения
-
една грешка си направил и тя е че след като ти е хвърляла масло от гарнитурата значи главата ти е покривена и ти би трябвало да я шлайфаш и да смениш болтовете за стягане---смени ли ги
май не
сърди се на себе си
сега сваляй наново и се моли на господ да не си спукал кратуната...и не взимай вектри щото вече са по 1500лв в Мобиле 

- doktora_stz
- Потребител
-
колега писнами да наливам пари втас кошница влеземи прес бартер загряваше мислеха чее глава смених в.помпа сичко ок на другия ден генератор на следваштиа трабата на масления радиатор изгнила пукнасе аиде и него минасе немина гарнетурата след това плочката на ГНПто и сега и това неми е писано дая карам тас колаица.525tds комби 92г.бес клима колко пара праи 4000лв.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
моята праеше така и беше само с една десета крива twa na 524td
мислех че е пукната главата прегряваше постоянно сиг 10 пъти сам я прегрявал и се бях отчаял а само шлаифах главата и се оправи и после никви ядове нямах с прегряване надуване и тн.
то с вектрата дали няма да се накефи само да шлаифа главата и да си кара тдс-а

мислех че е пукната главата прегряваше постоянно сиг 10 пъти сам я прегрявал и се бях отчаял а само шлаифах главата и се оправи и после никви ядове нямах с прегряване надуване и тн.
то с вектрата дали няма да се накефи само да шлаифа главата и да си кара тдс-а

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Вземи си 250тд или 300тд те хич не пукат главиdoktora_stz написа:мерси колега това ми требваше разделям се сас фирмата бмв,преди си карах мерцедесчето и немах проблем е небеше мн.пъргаво ама осазнах че бях по добре.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2