Молба за помощ в "Пирогов"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Молба за помощ в "Пирогов"

Мнение от SummonedToDIe » 31 Май 2007, 20:28

Моля, ако някой е "минавал" през Пирогов, има някакви връзки там(отдел "Травматология") да ми напише лично съобщение :help:
Не искам да попадам на нескопосани доктори (извинявам се за израза) и бих искал да ми помогнете с читав такъв :help: :help: :help:
Благодаря :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 31 Май 2007, 20:31

Кажи точно за какво става дума .... Някои хора могат да те насочат към добри спецялисти не само в Пирогов. Аз лично съм фен на часните , верно даваш кеш ама разликатa e огромна.
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 31 Май 2007, 21:08

bmw_e36_fen написа:Кажи точно за какво става дума .... Някои хора могат да те насочат към добри спецялисти не само в Пирогов. Аз лично съм фен на часните , верно даваш кеш ама разликатa e огромна.

:yes:
И аз мога да помогна с подобно предложение.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 31 Май 2007, 21:26

Да може да са по добри,но и парите са си пари а всички добре знаем че докторите взимат скъпо особенно частните
Моя съвет е бегаи в пирогов, и не се бои щом мен ме събраха значи са много добри :shock: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 31 Май 2007, 21:50

Става въпрос за счупване на долната част на крака (2 кости мисля).
Помощта не е за мен, а за баща ми :help: :help: :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 31 Май 2007, 21:55

kолега не се занимавай с форума ами отивай в пирогов, че колкото повече чакаш толко по-болезнено ще е после .. ако траа се извършва няква манипулация. ..

от личен опит знам, че като се разберете кво ще черпиш всичките стават много добри ...
не е като да не го посещавам това заведение ..
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 31 Май 2007, 22:02

Sharo написа:kолега не се занимавай с форума ами отивай в пирогов, че колкото повече чакаш толко по-болезнено ще е после .. ако траа се извършва няква манипулация. ..

от личен опит знам, че като се разберете кво ще черпиш всичките стават много добри ...
не е като да не го посещавам това заведение ..

Дори и така да е...търся човек към когото да се обърна, търся кадърен човек :confused:

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 31 Май 2007, 22:10

Абе ти луд ли си бе бате изчезваи към пирогов дръж се прилично и културно и няма да имаш проблеми АЗ и Шаро сме клиенти на Пирогов,и сме живи и здрави,не се бави както каза Шаро това не е шега работа
Немога да разбера как още се бавиш :evil:
Ще ти кажа каква е процедурата Приемат го преглеждат го минава скенер вижда се какво е строшено и после се гипсира,ан ден минават такива стотици хора,няма кво да се плашиш пали колата и в Пирогов
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 31 Май 2007, 22:22

Scott написа:Абе ти луд ли си бе бате изчезваи към пирогов дръж се прилично и културно и няма да имаш проблеми АЗ и Шаро сме клиенти на Пирогов,и сем живи и здрави,ен се бави както каза Шаро това не е шега работа
Немога да разбера как още се бавиш :evil:

точно го каза скотт

в травматологията трудно на смяна може да има повече от 2ма така или иначе ... демек тия който те приемат .. ако има нужда от маниполация те ще те препратят ... ти неможе да си отидеш еи така ,,,,
пък ако е някв сериозно само недаваш да се праат екстензии .. искаш операция в такъв случай ...

аз съм мноо зле с имената но ги знам на физономии почти всичките травматолози и няма такъв, който да не ме е оправил
като имам впредвид от разместен прешлен през глезен китка ... ръка на която се появи една нова става между китката и лакатя ...
...
давай на там и не се плаши ... хората по топко пъти на ден ги правят тия неща, че за тях е се едно ти да си вържеш обувките ... просто траа им дадеш някъв стимул малко, че да са и заинтересовани и да го направят с кеф ...(един вид)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 31 Май 2007, 22:43

най добри са военните доктори!
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 31 Май 2007, 23:16

иди си в пирогов-там секи ден праат една каруца народ! по-голема практика от пирогов -нема! койото те поеме-нема да е чирак! виж си човека на место,бутни там нещо за почерпка,ако лежи дай и на санитарките*ма не на санитарите ,дет го качват отдолу,щот от тех нищо не зависи ,а на тия на етажа,дай и на сестрите некой лев*обикновено 30 ситгат и ше се свърши работата! при всички положения ше са по-евтини и по-читави от които и да е частни....

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 31 Май 2007, 23:26

Има и читави доктори,ама всичко е с пари.
Ако искаш повече инфо ми пиши на лс и ще ти дам тел

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 01 Юни 2007, 0:06

Турбо имаш ЛС ;)
Продължавам да търся връзка с доктори от Пирогов :shock:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 01 Юни 2007, 0:10

колега ти ме убиваш /... при тия неща е важно да се действа на момента ....
до са щеше да си забравил за случая ...
:shock: :shock:

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 01 Юни 2007, 0:11

SummonedToDIe написа:Турбо имаш ЛС ;)
Продължавам да търся връзка с доктори от Пирогов :shock:
Нещо немога да схвана,ако предстои операция на баща ти да търсиш некви лекари,но ако е спешна медицинска помощ ако се е строшил и така си седите е малко тъпо ;)

Следваща

Назад към Извън Темата