ремонт на предница колко

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

ремонт на предница колко

Мнение от kraitan » 29 Май 2007, 22:29

вчера бях на диагностика на предница в бош сервиз в пловдив и ми обявиха какво ми е за смяна(преден прав носач дясен,тампони на правите носачи,шарнирни втулки на заден мост) ако някои е сменял може ли да ми каже колко ще ми струва това иначе за работата в бош ми искат 120лв със стенда

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от mafffff » 30 Май 2007, 16:37

брато моля ти се не приказваи такива работи че ще падна от стола ... баси тия в боша си ебали майката мен ми искат 30 лева за работа за смяна на предна балетка и за смяна на 2-а задни тампона на амортисорите ... тва се случва на рогошко шосе от лявата страна има една автомивка влизаш там и в двора ша видиш сервиза .... иди и питаи и там за всеки случаи ... Успех ... а и за диагностика моя съвет е ходи на кастрола в кичука при Люси ..... аз съм супер доволен от него ....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kraitan » 30 Май 2007, 17:14

аз мисля да си взема части от AS METAL чета че повечето хора от форума са доволни а за сервиз ми казаха срещу вси-пловдив

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 30 Май 2007, 22:27

---Копирам абсолютно същото което писах и на mafffffff за предницата.--Вземи си части за ходовата част на АС Метал.Турски са ама са много добри.Аз вече година и половина карам с тях откакто ги смених и нямам абсолютно никакви проблеми.Много съм доволен.Смених цялата предница без амортесьори и пружини.Всичко ми излезна около 240лева с труда.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kraitan » 31 Май 2007, 22:39

днеска бях да си взема частите ето и какви са цените им

прав носач(долен десен) 1брой-75лв
тампон горен носач-2броя-36лв
задни биалети(шарнирни втулки на заден мост)-2броя-84лв

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
Мечтае да кара: E90 335d

Мнение от BAI_DOBRI » 01 Юни 2007, 6:46

Май няма да е зле да да се отвори една такава тема и да се направи важна и всеки,който си е пазарувал някви части да споделя колко е платил за самите части и за ремонта и така на всеки като му се наложи някъв ремонт да се ориентира по-лесно в цените. Но за тази идея модераторите да преценят

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 01 Юни 2007, 7:48

BAI_DOBRI написа:Май няма да е зле да да се отвори една такава тема и да се направи важна и всеки,който си е пазарувал някви части да споделя колко е платил за самите части и за ремонта и така на всеки като му се наложи някъв ремонт да се ориентира по-лесно в цените. Но за тази идея модераторите да преценят

подкрепям

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 01 Юни 2007, 23:32

:mhihi: днес ми смениха голямата щанга между двата хебела и втулката на спом.хебел-110лв :mhihi: :mhihi: и сега говедото е като топка :mhihi: предницата ми е ТОК :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 01 Юни 2007, 23:37

bmwfena написа::mhihi: днес ми смениха голямата щанга между двата хебела и втулката на спом.хебел-110лв :mhihi: :mhihi: и сега говедото е като топка :mhihi: предницата ми е ТОК :!:

браво ся трябва да черпиш

Назад към E34