Някаква странна боя...
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Гост
-
Някаква странна боя...
Колеги,вчера видях две коли из софия-едно инфинити-ФХ и една С-класа с много интересно покритие! Някаква странна боя - сиво-черна и седи матова ,без блясък и лак ,ама е много тарикатска -като леко грапава! Някой да има идея за кво иде реч и къде се прави тва чудо и колко струва! Подпитах и ми казаха,че била някаква метална* с метални частици в нея* и била адски тежка!?!? 

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Много популярна в Щатите от около година мисля. Май на миналогодишната SEMA бяха изкарали Бентли Континентал GT с такова покритие - на нищо не прилича ама било голяма гъзария , защото боята е скъпа.
А скоро четох някъде , че имало и версия базирана на покритието на F-117 т.е. stealth.
Тук се вижда как изглежда (върху Ферари)
http://editorial.carsales.com.au/car-review/2638130.aspx
А скоро четох някъде , че имало и версия базирана на покритието на F-117 т.е. stealth.
Тук се вижда как изглежда (върху Ферари)
http://editorial.carsales.com.au/car-review/2638130.aspx
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- shnitzera
- ентусиаст
-
- shnitzera
- ентусиаст
-
ееееееееее да бе да погледнато реално това е НЕВЪЗМОЖНОSKISA написа:ма разпраат ,че тая боя тежала здраво!?!? даже ми говорят за промени в окачването,щото много тежка ставала колата! чак па толко да тежи тая железна боя......не знам!?!!!

- Гост
-
shnitzera написа:ееееееееее да бе да погледнато реално това е НЕВЪЗМОЖНОSKISA написа:ма разпраат ,че тая боя тежала здраво!?!? даже ми говорят за промени в окачването,щото много тежка ставала колата! чак па толко да тежи тая железна боя......не знам!?!!!
ми и аз така мисля! тя требва да тежи 200 кила ,за да влияе на колата....
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
абе аз снощи видях черно М5 със ярко оранжеви страници, дали има нещо по особено под капака, не че V10 e малко особено 

- miropleshiviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91 320Д
- Мечтае да кара: Маруся
значи боята се казва МИКЕЛ и стои като шкурка питаите ж по големите центрове за бои в пловдив е има боядисвал сам и прахово с нея
мноооо яка и цветове има
мноооо яка и цветове има

- gedoreto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21 320; E30 320cabrio; E39 525; X5
- Мечтае да кара: E30 M3
боята си е обикновенна черна база а лака е на глазурит (100% мат лак),черната цедка с 18 джанти аз съм я правил,боята не е по тежка а лака е малко по здрав от обикновения и по скъпа
в София са около 50 черни мата
в София са около 50 черни мата
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3